- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Canım diyet yapma ama yine de bizimle kal kilo vermesen de olur azicik almaya çalış bence sen yeni annesin desteğe her daim igtiyacin olacaktır burda artık bir nevi aile olduk ama tabii sen bilirsinIyi akşamlar kızlar....
ben maalesef diyet falan yapamıyorum o yüzden biraz hem diyete hem de kk ya ara vermek istiyorum....
kusura bakmayın...
tekrar dönecem ama...
cok guzel bir cumle ile vurgu yapmissin cok hosuma gitti.tomurcuk ben her daim varım arkadaşım tey tey tey kilo neymiş istemiyoruz sevmiyoruz onları defolup gitsinler daha güzel olacağız istediğimiz gibi giyinip istediğimiz zaman dışarı çıkıp gezicez eşlerimiz daha çok sevecek bizi kilo verdik diye değil kilo verirken kaybettiğimiz öz güvenimizi kazandığımız için önce biz kendimizi daha çok seveceğiz de ondan :)))
menun cok iyi nilufercim.tam bir diyet menu.leslieni de yapmissin.ee daha ne olsuuuuuunnnn :)Iyi akşamlar kizlaaar
Sabah
2k lor
3 ceri Domates
10 zeytin
1 dilim ekmek
1 çay
Ara
Kahve
Öğle
5k taze fasulye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara
5 fındık
2k yoğurt
Akşam
3 biber dolma
1 k kase yoğurt
Birazdan çay içeceğiz
Akşam yemeğinden önce leslie 2mil yaptım acayip hamlamisim kızlar
Olculerimde tek değişiklik karnimda olmuş 3cm karnimdan gitmiş heryer aynı
Spor şart kızlar yaaaa
Fanta haric menu guzel sara.asitli iceceklerden uzak durmaliyiz biliyosun.ozellikle insulin direnci olan birileri olarakbugünkü peynir
iki dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
ara:
bir portakal
öğle
bir kase erişte çorbası
bir tabak tavuklu patates
akşam
bir kase mercimek çorbası
4 ızgara köfte
salata
bir bardak fanta
evet aynencok guzel bir cumle ile vurgu yapmissin cok hosuma gitti.
'Kilo verirken kaybettigimiz ozguvenimizi kazandigimiz icin' sevilecegiz.
iste tamda bu hepimizi anlatan ozet cumle.gerek evde gerek is yerinde sokakta pazarda akraba ortaminda dugunde cenazede kisacasi toplumda kilolarimizdan utandigimiz icin ecis bucus oturmalar,simsiyah kiyafetler yok olacak artik ozguvenimizi kazandigimizda.sismaniz diye sanki lokmalarimiz sayiliyormus gibi dusunmeyecegiz birsey yerken.
sunu anladim ki bugun hepimiz icin yeniden bir milad oldu...
ah birde herkes çok bilmişlik taslamaz mı kilo ver yüzün çok güzel şunu yap yürü şu spor salonuna git v.s. deli ediyorlar beni ne cevap veriyorum tahmin et :)))cok guzel bir cumle ile vurgu yapmissin cok hosuma gitti.
'Kilo verirken kaybettigimiz ozguvenimizi kazandigimiz icin' sevilecegiz.
iste tamda bu hepimizi anlatan ozet cumle.gerek evde gerek is yerinde sokakta pazarda akraba ortaminda dugunde cenazede kisacasi toplumda kilolarimizdan utandigimiz icin ecis bucus oturmalar,simsiyah kiyafetler yok olacak artik ozguvenimizi kazandigimizda.sismaniz diye sanki lokmalarimiz sayiliyormus gibi dusunmeyecegiz birsey yerken.
sunu anladim ki bugun hepimiz icin yeniden bir milad oldu...
valla menün çok iyi tam akşama göre hafif olmuş yediklerin tenine canına enerji güzellik olarak dönsün inşallahAkşam menüsünü de sunayim
1 kase yağsız mercimek çorbası
2 kasik oglenki yemegin sebzesinden
Bir kase yağsız kis salatasi
Ara bir elma
30 dk tempolu yürüyüş
3 lt fazla su
2 fincan yeşil çay
Bencede aferin sana miladcim guzel kapattin bu gunu.yesil cayini icmissin su biraz fazla dikkat et istersen.Akşam menüsünü de sunayim
1 kase yağsız mercimek çorbası
2 kasik oglenki yemegin sebzesinden
Bir kase yağsız kis salatasi
Ara bir elma
30 dk tempolu yürüyüş
3 lt fazla su
2 fincan yeşil çay
evet aynen
ah birde herkes çok bilmişlik taslamaz mı kilo ver yüzün çok güzel şunu yap yürü şu spor salonuna git v.s. deli ediyorlar beni ne cevap veriyorum tahmin et :)))
35 sene mi verdim ben bu kiloyu yapmak için tövbe diyin niye verecekmişim yada eşim kilo seviyor diyorum arsızlığına tak susuyorlar ama bunu sadece pisliğine canımı acıtmak için herkesin içinde diyenlere yapıyorum hahahah yaşasın kötülük :)) ben kendimi seviyorum kendime güzel görünmek istiyorum onun için kilo veriyorum vericem de kokoş giyinip bacak bacak üstüne atıp laf sayan cahiller için değil kendim içinnnnnnnnnn:)))
valla menün çok iyi tam akşama göre hafif olmuş yediklerin tenine canına enerji güzellik olarak dönsün inşallah
Bencede aferin sana miladcim guzel kapattin bu gunu.yesil cayini icmissin su biraz fazla dikkat et istersen.
Canim sen kendine ayri yemek mi yapiyorsun yoksa evdekilerde mi yagsiz corbalardan salatalardan yiyolar...
ben komşuda hamur işi yedim diye akşam yemedim halada acıkmadım allaha şükür ciddi iştah kaybı var bende bu yoğurt kürü mü kapadı iyice iştahımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?