- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
46 ama bazen 48 ama guzel ve tarzim olan
Kıyafetler yok genelde hep kaba saba ve kadınsı...
Tarifi yazdim canim tesekkurlerFatma arka sayfada kaldı ama istediğin tarifi yazdım canım bilgin olsun :)
ay canım ya onu bizde çok sık yaşıyoruz... eskilerde bir ben var 60larda şimdiki benin yarısı...Kizlar artik olmek var donmek yok. Bugun daha da dank etti yaaa.....
esimle eski resimlerimize baktik. Nasil zaman geçmiş çökmüşüm falan dedi. Peki ben nasilim falan dedim direk o zaman xok zayiftin dedi. Tekrar zayif hatta onun gordugunden daha zayif olacağım. O zamanlar 76 falandim. Offff kendimden utandim yaa
Eki Görüntüle 1279552 Gunaydin baciskolar
Bugun erkenciyim uyandim ve uyku tutmadi aciktim bende oruc tutmaya karar verdim malum ramazandan kalma borclarim var bi 10 gun nasip olursa tutmayi dusunuyorum umarim diyatimi etkilemes
Eki Görüntüle 1279552 Gunaydin baciskolar
Bugun erkenciyim uyandim ve uyku tutmadi aciktim bende oruc tutmaya karar verdim malum ramazandan kalma borclarim var bi 10 gun nasip olursa tutmayi dusunuyorum umarim diyatimi etkilemes
44' ten itibaren bu sorun çözülüyor ama benim şu an ilk hedefim 42 :) Çoğu mağaza maksimum 42' ye kadar satıyor, ona düştükten sonra kıyafet sorunumuz büyük ölçüde çözülecek.
Bende pazartesi bir aylik orucumu tutmayi dusunuyordum.bu sekilde hem ara atistirmasini keserim die dusundum hemde borcum var hamileligmden dolayi tutamamistim.Allah kabul etsin.Eki Görüntüle 1279552 Gunaydin baciskolar
ALLAH kabul etsin canim insallah etkilemez aksam ki tabagida bekliyoruz:)
Canim çok guzel bir gune denk gelmis orucun Allah kabul etsin. Bugun hicri olarak senenin sonu yarin da senenin başı oluyor. Muharrem ayının ilk gunu yani.. bu 2 günü oruçlu gecirene Allah u teala 50 senelik gunahlarina Kefaret sayarmıs canim.
Saolun kizlar allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin ,bi guc beni kaldirdi sanki kac gundur niyet ediyordum aslinda ilk on gun tutayim diye ama diyetim aksar mi diye tereddutte ediyordum..borcumu odeyimde diyet her zaman yapilir degilmiBende pazartesi bir aylik orucumu tutmayi dusunuyordum.bu sekilde hem ara atistirmasini keserim die dusundum hemde borcum var hamileligmden dolayi tutamamistim.Allah kabul etsin.
Kiz bana inanmiyon mu banada inan bak kuserimMiladcım ben sana inanıyorum vereceksin. Ve
Kendime de bugun daha inançlı olarak devam ediyorum yoluma sıkacağım kendimi.23 kilo ne ki cabucak gidecek
Miladcım ben sana inanıyorum vereceksin. Ve
Kendime de bugun daha inançlı olarak devam ediyorum yoluma sıkacağım kendimi.23 kilo ne ki cabucak gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?