1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

46 ama bazen 48 ama guzel ve tarzim olan
Kıyafetler yok genelde hep kaba saba ve kadınsı...

44' ten itibaren bu sorun çözülüyor ama benim şu an ilk hedefim 42 :) Çoğu mağaza maksimum 42' ye kadar satıyor, ona düştükten sonra kıyafet sorunumuz büyük ölçüde çözülecek.

Kizlar artik olmek var donmek yok. Bugun daha da dank etti yaaa.....
esimle eski resimlerimize baktik. Nasil zaman geçmiş çökmüşüm falan dedi. Peki ben nasilim falan dedim direk o zaman xok zayiftin dedi. Tekrar zayif hatta onun gordugunden daha zayif olacağım. O zamanlar 76 falandim. Offff kendimden utandim yaa

ay canım ya onu bizde çok sık yaşıyoruz... eskilerde bir ben var 60larda şimdiki benin yarısı...

bugunume gelecek olursak
sabah canım bişey istemedi geç kalktım bide..
1 bardak süt +114 kal

ara
1elma+60 kal
öğle
mantar çorbası +125 kal
ara
fanta +100 kal

akşam
1 kase cacık +131 kal
4 biber dolma +265 kal

toplam 795 kal

Eki Görüntüle 1279552 Gunaydin baciskolar
Bugun erkenciyim uyandim ve uyku tutmadi aciktim bende oruc tutmaya karar verdim malum ramazandan kalma borclarim var bi 10 gun nasip olursa tutmayi dusunuyorum umarim diyatimi etkilemes

ALLAH kabul etsin canim insallah etkilemez aksam ki tabagida bekliyoruz:)

Bugun erkenciyim uyandim ve uyku tutmadi aciktim bende oruc tutmaya karar verdim malum ramazandan kalma borclarim var bi 10 gun nasip olursa tutmayi dusunuyorum umarim diyatimi etkilemes

Canim çok guzel bir gune denk gelmis orucun Allah kabul etsin. Bugun hicri olarak senenin sonu yarin da senenin başı oluyor. Muharrem ayının ilk gunu yani.. bu 2 günü oruçlu gecirene Allah u teala 50 senelik gunahlarina Kefaret sayarmıs canim.

44' ten itibaren bu sorun çözülüyor ama benim şu an ilk hedefim 42 :) Çoğu mağaza maksimum 42' ye kadar satıyor, ona düştükten sonra kıyafet sorunumuz büyük ölçüde çözülecek.

Haklısın beğendiğim modelin 44 e kadar olani olur genelde ve sonuc da hep hüsran olur benim için. Cok zzor ya begendigimin icine giremeyip de içine sigacagim seyi aramak.. benim de ilk hedefim 44 şuan 48 giyiyorum

Bende pazartesi bir aylik orucumu tutmayi dusunuyordum.bu sekilde hem ara atistirmasini keserim die dusundum hemde borcum var hamileligmden dolayi tutamamistim.Allah kabul etsin.

ALLAH kabul etsin canim insallah etkilemez aksam ki tabagida bekliyoruz:)

Bende pazartesi bir aylik orucumu tutmayi dusunuyordum.bu sekilde hem ara atistirmasini keserim die dusundum hemde borcum var hamileligmden dolayi tutamamistim.Allah kabul etsin.
Saolun kizlar allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin ,bi guc beni kaldirdi sanki kac gundur niyet ediyordum aslinda ilk on gun tutayim diye ama diyetim aksar mi diye tereddutte ediyordum..borcumu odeyimde diyet her zaman yapilir degilmi

Miladcım ben sana inanıyorum vereceksin. Ve
Kendime de bugun daha inançlı olarak devam ediyorum yoluma sıkacağım kendimi.23 kilo ne ki cabucak gidecek

Canim cok sagol inancını boşa cikarmayacagim inşallah. .cok sansliyim ki yolum sizin gibi kararlı ve azimli insanlarla kesişti:) senin kararli ve net mesajlarini okuyunca bende aşka geliyorum o yuzden fıstık olmadan kimse cikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…