- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Sabah 10:00
2yumurta
1 dilim peynir
5zeytin
Maydanoz
Ara 12:00
Sutlu turk kahvesi
Ara 15:00
Bir yeşil Elma
Yarim bardak sut
Aksam16:30
1tabak etli nohut
Yarim tabak yağsız salata
Ara
Bilmiyorum yarin oruc tutacağım icin birseyler yemeye çalışacağım moralim cok bozuk yemek kulfet gibi simdi
Birsey rica edecegim hanımlar bilenler bana insirah ve fetih okuyabilir mi
Bilseniz ne çok ihtiyacım var
Canım mutfak tartısı mı kullanıyorsun? Hangi marka? Çok yer kaplıyor mu?
Ben de almayı düş
evet canım mutfak terazisi kullanıyorum ben memnunum terazimden benim mutfağımda çok büyük değil ama sürekli elimin altında çok yer kaplamıyor markası arnica....
Allah yardımcın olsun canım (milad) inşirah suresi okurum inşallah ben
Hayırdır canım ?
miladcim okurum bende ne demek rabbim senin ve hepimizin dualarini kabul etsin ve yardimcimiz olsun
allah kabul etsinbende orucumu açtım akşam yemeğim
1 kase et suuna çorba(2 kepçe)
100gr nohut yemeği
100gr pirinç pilavı
20gr ekmek(1 dilimden az)
milad insallah bu son olur ve cozersiniz bu sefer Allah yardimciniz olsun.Allah razi olsun.. en guzel çare Rabbimdir..
nehir esimle aramizda yillardir cozemedigimiz ve galiba cozumu yıllar alacak sorunlarim var. Dönem dönem de patlak verir.. yine o surece girmis olduk bugün kac hunde normale döneriz bilmiyorum. Yani inşallah sonucta doneriz.. of cok doluyum göğsüm sikişiyor
Allah razi olsun.. en guzel çare Rabbimdir..
nehir esimle aramizda yillardir cozemedigimiz ve galiba cozumu yıllar alacak sorunlarim var. Dönem dönem de patlak verir.. yine o surece girmis olduk bugün kac hunde normale döneriz bilmiyorum. Yani inşallah sonucta doneriz.. of cok doluyum göğsüm sikişiyor
Allah razi olsun.. en guzel çare Rabbimdir..
bende okurum canim cok uzuldum en onemli sey evdeki huzur , allah yardimcin olsun ayetelkursiyi oku oku ufle esine .sabret canim sabrin sonu selamettir insallah ..birde korktugun kisinin yuzune 11 kureys 1 ayetel kursi okudun mu cok iyi geliyo canimSabah 10:00
2yumurta
1 dilim peynir
5zeytin
Maydanoz
Ara 12:00
Sutlu turk kahvesi
Ara 15:00
Bir yeşil Elma
Yarim bardak sut
Aksam16:30
1tabak etli nohut
Yarim tabak yağsız salata
Ara
Bilmiyorum yarin oruc tutacağım icin birseyler yemeye çalışacağım moralim cok bozuk yemek kulfet gibi simdi
Birsey rica edecegim hanımlar bilenler bana insirah ve fetih okuyabilir mi
Bilseniz ne çok ihtiyacım var
canim relax ol takma kafaya emin ol sen taktikca zor gidiyor kilolar hic oarali olma sen yapman gerekeni yap gerisini vucudun dusunsunçok moralim bozuk depresyonda hissediyorum kendimi. Tartıyı kırdım bu akşam. Dun tartıldım 91.700 düm bu akşam tartıldım 92.00 yim. Sinirden zıpladım üstünde bi kaç defa ve tartı iptal. Evde de tartı yok inat ettim haftaya kadar baskül almıcam psikolojim bozuldu yaa. Yarın için güzel haberim yok çok mahçup olucam yarın aranızda
inşallah canım inşallah hep birlikte birbirimize destek olarak vericezcanim relax ol takma kafaya emin ol sen taktikca zor gidiyor kilolar hic oarali olma sen yapman gerekeni yap gerisini vucudun dusunsun
bu kadar takma kafanabirbirimize destek ola ola citir olcazçok moralim bozuk depresyonda hissediyorum kendimi. Tartıyı kırdım bu akşam. Dun tartıldım 91.700 düm bu akşam tartıldım 92.00 yim. Sinirden zıpladım üstünde bi kaç defa ve tartı iptal. Evde de tartı yok inat ettim haftaya kadar baskül almıcam psikolojim bozuldu yaa. Yarın için güzel haberim yok çok mahçup olucam yarın aranızda
Canım yaaa dusunemedim bundan sonra iki dilim ekmek yazarimsimit yiyebilmenin degerini bilin cunku ben cok seviyorum ama malum fransada oldugum icin malesef yiyemiyorum kendim yapmaya calisiyorum ama tabi ayni tadi vermiyo birde bu yaz turkiyeye gidemedigim icin daha cok ozledim
ay duygulandim birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?