- 1 Şubat 2017
- 230
- 240
- 23
- 31
merhabalar,
bende size katilmak istiyorum, son 2 senede 11 kilo aldim, suanda 77.7 kiloyum, eski kiloma geri donmek istiyorum . hedefim 66 kilo 6 ay icinde bu kiloya ulasmak istiyorum.
sekeri, kizartmalari, kola vb gazli sekerli icecekleri hayatimdan cikariyorum. bol proteinli bir beslenmeye gecis yapacagim.
birbirimize destek olarak kilolari veririz insallah.
yurtdisinda yasiyorum Turkiyeye gore 5 saat ilerideyiz.
bugunku menum :
kahvalti : haslanmis yumurtali ve domates kurulu sandvic
cay
ara: sade neskafe
oglen : somonlu salata, yarim limonlu su, resmi asagida:
Eki Görüntüle 1974082
aksamustu bir muz yemeyi dusunuyorum.
Aksam yemegi icin henuz planim yok , yedikten sonra yazarim![]()
Aramıza hoş geldin.
Yurtdışında nerede yaşıyorsun ?

Ekmek genelde yemiyorum..arada tam buğday ekmeği alıyorum sadece..her sabah ceviz suyu içiyorum.. gece yatarken limon+Yoğurt+Soda karışımı içiyorum.. Sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Tam düzene oturtamamış olsam da arada iş çıkışı eve yürümeyi tercih ediyorum.. ( 30 dk Sürüyor.) Eskiye nazaran çok az yiyorum bence.. (Arada çok büyük olmasada kaçamaklarım oldu tabi kabul ediyorum..) Ama bu kadar uğraşa rağmen ciddi bi gider olmadı nedense.. Anlamıyorum neden.. Bazı insanlar sadece ekmeği keserek bile çok güzel kilo verebiliyorken, bende neden bu kadar etkisiz kaldı diyet olayı anlamadım.. Tiroid sorunum yok..Başka ne yapabilirim bilemiyorum. Eliptik bisiklet mi alsam diye düşünüyorum.. varsa kullanan arkadaşlar memnun mu acaba? tavsiye eder misiniz? gerçekten çok sıkıldım artık bu kilo sıkıntısını yaşamaktan..