- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yok baya duzensızBüyüklerin vAr bir bildiği. Çocukta yap kariyerde. İkisi de olur aynı anda. Hayırlısı olsun . Takvim yöntemini araştır adetlerin duzenli ise.
Tedavi olup olmayanlarda var. Hemde kaç tedavi.Evet tabıkı. Önce bı kendımi garantiye alayım. Zaten ıyi para kazanınca gerekirse tedavı olurum gene olur
Cok az dıye bılıyorum amaŞu an vücudunuzda testesteron olduğunu biliyorsunuz değil mi?
İyi bariCok az dıye bılıyorum ama
Neden ki ?30 dan sonra çocuk yaparsın diyenleri tup bebege davet ediyorum. Herkes aynı değil ama yinede Allah bilir .
Bu kadınlar ne ile halvet oluyorlar da yaralara berelere geliyorlar anlamıyorum. Hem de rahimde vay arkadaş vay.Belkı ıkıncıyı ısterım. Ya da sorun yasarım. Cunku yas gectıkce yumurtalarda eskısı gıbı olmuyormus. Hamılelık oranı dusuyormus. Evet rahımde yara oluyor dedı. Iste mikrop kapıp yara oluyormus
Hiç kadın doğum uzmanına gitmediniz mi, düğününüz yakın zamanda bildiğim kadarıyla.Hıc bilgım yok.ben erkek hormunu olursa hamıle kalınmaz dıye dusunmustum
Yaş gidiyor. Hormonlar değişiyor. Yumurta rezervi azalıyor. Farkli problem çıkıyor. Sabancı'nın da parası vardı. Ama çocuğuna çözüm bulamamıştı.Neden ki ?
Gıttım de ultrasonla baktı. Kist falan yoktu. Gıtmek ıstıyorum ama burası baya dolu. Randevu bulmak ımkansız. Bız prezervatifle korunuruz dıye dusunmustuk nısanlımlaHiç kadın doğum uzmanına gitmediniz mi, düğününüz yakın zamanda bildiğim kadarıyla.
Bugün olumsuz yorumlar yapmış gibi olacağım ama akrabaları bu kadar dinlemek üzerine bir doktora gitseydiniz keşke.
Ama ben anne olmak istemiyorum kı suanYaş gidiyor. Hormonlar değişiyor. Yumurta rezervi azalıyor. Farkli problem çıkıyor. Sabancı'nın da parası vardı. Ama çocuğuna çözüm bulamamıştı.
Anlamadım Sabancı'nın çocuğu Sabancı çok geç ebeveyn oldu diye mi ozurlu dogduYaş gidiyor. Hormonlar değişiyor. Yumurta rezervi azalıyor. Farkli problem çıkıyor. Sabancı'nın da parası vardı. Ama çocuğuna çözüm bulamamıştı.
Bana dedıkı amca kızı.bu herkeste oluyor dedı. Bak halamda var bende var kardesımde yengende var dedıBu kadınlar ne ile halvet oluyorlar da yaralara berelere geliyorlar anlamıyorum. Hem de rahimde vay arkadaş vay.
partner cinsel hastalık taşırsa olabilir Belki. Ama normal iki kişinin keyif alabildiği cinsel birleşmeyle öyle yara olunmaz. kötü kötü ilişki geçmişi olan kötü kötü travmatik ilişki yaşayan kişilerin tahriş olan bölgesi de asla rahim değil. Rahime erişmesi için baya çaba göstermesi gerek
Akraba makrab fıs. Bebek muhabbeti olunca hayırlısı kısmet vs de açıklama yapma.
22 yaşında tüp bebek yaptıranlar görüyoruz artık. Sorun sadece kadında olmaz zira.30 dan sonra çocuk yaparsın diyenleri tup bebege davet ediyorum. Herkes aynı değil ama yinede Allah bilir .
Aile hekimliği biriminde ebe var. Git oraya anlat derdini. Senin için tüm korunma yöntemlerini anlatır. Sende sana uygun olanı seçersin.Gıttım de ultrasonla baktı. Kist falan yoktu. Gıtmek ıstıyorum ama burası baya dolu. Randevu bulmak ımkansız. Bız prezervatifle korunuruz dıye dusunmustuk nısanlımla
Şuursuz heralde .bende evliyim yara Mara olmadı hiç .Bana dedıkı amca kızı.bu herkeste oluyor dedı. Bak halamda var bende var kardesımde yengende var dedı
Biraz sizin ailenin erkeklerini incelemek lazım bence bu konuda.Bana dedıkı amca kızı.bu herkeste oluyor dedı. Bak halamda var bende var kardesımde yengende var dedı
Ben zaten suan kendımı anne olarak dusunemıyorum. Icımde öyle bır duygu yok suan22 yaşında tüp bebek yaptıranlar görüyoruz artık. Sorun sadece kadında olmaz zira.
Büyükler dedi diye çocuk yapılmaz, karı koca ne zaman isterse o zaman bu kararı verir ve sonuç dediğiniz gibi Allah bilir.
Evet evet kesinlikle gıdecegımAile hekimliği biriminde ebe var. Git oraya anlat derdini. Senin için tüm korunma yöntemlerini anlatır. Sende sana uygun olanı seçersin.
Senin nasıl bi akraba çevren var ya huAaa nasıl yanı. Spiral yara mı yapıyor. Bi de akraba dıyorkı her kadında yara oluyor evlenince sende de olur doktora gıt dıyor
Böyle ıste tüm cevremdekıler hepsı cahılŞuursuz heralde .bende evliyim yara Mara olmadı hiç .
İlk dönemler mantar ve sistit oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?