2 3 yıl çocuk istemiyorum

Belkı ıkıncıyı ısterım. Ya da sorun yasarım. Cunku yas gectıkce yumurtalarda eskısı gıbı olmuyormus. Hamılelık oranı dusuyormus. Evet rahımde yara oluyor dedı. Iste mikrop kapıp yara oluyormus
Bu kadınlar ne ile halvet oluyorlar da yaralara berelere geliyorlar anlamıyorum. Hem de rahimde vay arkadaş vay.
partner cinsel hastalık taşırsa olabilir Belki. Ama normal iki kişinin keyif alabildiği cinsel birleşmeyle öyle yara olunmaz. kötü kötü ilişki geçmişi olan kötü kötü travmatik ilişki yaşayan kişilerin tahriş olan bölgesi de asla rahim değil. Rahime erişmesi için baya çaba göstermesi gerek

Akraba makrab fıs. Bebek muhabbeti olunca hayırlısı kısmet vs de açıklama yapma.

Hıc bilgım yok.ben erkek hormunu olursa hamıle kalınmaz dıye dusunmustum
Hiç kadın doğum uzmanına gitmediniz mi, düğününüz yakın zamanda bildiğim kadarıyla.

Bugün olumsuz yorumlar yapmış gibi olacağım ama akrabaları bu kadar dinlemek yerine bir doktora gitseydiniz keşke.

Gıttım de ultrasonla baktı. Kist falan yoktu. Gıtmek ıstıyorum ama burası baya dolu. Randevu bulmak ımkansız. Bız prezervatifle korunuruz dıye dusunmustuk nısanlımla

Yaş gidiyor. Hormonlar değişiyor. Yumurta rezervi azalıyor. Farkli problem çıkıyor. Sabancı'nın da parası vardı. Ama çocuğuna çözüm bulamamıştı.
Anlamadım Sabancı'nın çocuğu Sabancı çok geç ebeveyn oldu diye mi ozurlu dogdu

Bana dedıkı amca kızı.bu herkeste oluyor dedı. Bak halamda var bende var kardesımde yengende var dedı

30 dan sonra çocuk yaparsın diyenleri tup bebege davet ediyorum. Herkes aynı değil ama yinede Allah bilir .
22 yaşında tüp bebek yaptıranlar görüyoruz artık. Sorun sadece kadında olmaz zira.
Büyükler dedi diye çocuk yapılmaz, karı koca ne zaman isterse o zaman bu kararı verir ve sonuç dediğiniz gibi Allah bilir.

Gıttım de ultrasonla baktı. Kist falan yoktu. Gıtmek ıstıyorum ama burası baya dolu. Randevu bulmak ımkansız. Bız prezervatifle korunuruz dıye dusunmustuk nısanlımla
Aile hekimliği biriminde ebe var. Git oraya anlat derdini. Senin için tüm korunma yöntemlerini anlatır. Sende sana uygun olanı seçersin.

Ben zaten suan kendımı anne olarak dusunemıyorum. Icımde öyle bır duygu yok suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…