- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Hormon yüklemesı derken erkek hormonu mu ayy zararlı olmasında.ben gene bı doktora danısayım
3 aylık da var. Ben 6 aylık veya yıllık da duymuştum.
Ama ciddi hormon yüklemesi oluyormuş.
Tavsiye edilen ya aylık ya 3 aylıktı.
Ben olsam çoktan gitmiştim..
Kesinlikle bir kadın doğuma gidin siz.Hormon yüklemesı derken erkek hormonu mu ayy zararlı olmasında.ben gene bı doktora danısayım
Hayır tabi ki..Hormon yüklemesı derken erkek hormonu mu ayy zararlı olmasında.ben gene bı doktora danısayım
Yara olduğu vakit eğer dinlendirmezsenizSpirali çıkarıp rahmi dinlendirme ne zaman yapılıyor? 10 yıllık diyerek takıyorlar spirali ama...
Hıc bilgım yok.ben erkek hormunu olursa hamıle kalınmaz dıye dusunmustum
Hayır tabi ki..
Gebelik engelleyici hormonlar..
Aaa nasıl yanı. Spiral yara mı yapıyor. Bi de akraba dıyorkı her kadında yara oluyor evlenince sende de olur doktora gıt dıyorYara olduğu vakit eğer dinlendirmezseniz
Rahim alınır ameliyatla
Bir de ben yumurtalarımı dondurayım diyorum da bunu özel yapıyordur herhalde dımıHayır tabi ki..
Gebelik engelleyici hormonlar..
Bu gece iyi güldüm..Hıc bilgım yok.ben erkek hormunu olursa hamıle kalınmaz dıye dusunmustum
O farklı işlem..On hm
Bir de ben yumurtalarımı dondurayım diyorum da bunu özel yapıyordur herhalde dımı
Akrabalarınız beni şoktan şoka sürüklüyor.Aaa nasıl yanı. Spiral yara mı yapıyor. Bi de akraba dıyorkı her kadında yara oluyor evlenince sende de olur doktora gıt dıyor
Ama kadın dogum hapı kullanınca erkek hormonu verdıgın den kıllanma oluyor dıyorlarBu gece iyi güldüm..
Yok siz gidin merak etmeyin erkek hormonu testesteron vermeyecekler size..
Verseler sakallı dayı olursunuz mazallah.
Normal gebelik önleyiciler var icinde..
Sorarsınız..
Oo cok pahalıymıs. Neyse 1cocuk yeterO farklı işlem..
Pahalı bir işlem.
Yıllık 5 bin tl gibi bir maliyeti var.
Korun prezervatif kullansın29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
Belkı ıkıncıyı ısterım. Ya da sorun yasarım. Cunku yas gectıkce yumurtalarda eskısı gıbı olmuyormus. Hamılelık oranı dusuyormus. Evet rahımde yara oluyor dedı. Iste mikrop kapıp yara oluyormusAkrabalarınız beni şoktan şoka sürüklüyor.
İdrar yolu enfeksiyonu deseler bir nebze anlayacağım da yara nedir
Bir de niye yumurta donduruyorsunuz ki?
Evet tabıkı. Önce bı kendımi garantiye alayım. Zaten ıyi para kazanınca gerekirse tedavı olurum gene olurKorun prezervatif kullansın
Çocuğun sırası değil
Belki anlasamayacaksin genel olarak arizalidir erkekler.hemen çocuğa ne gerek
Şu an vücudunuzda testesteron olduğunu biliyorsunuz değil mi?Hıc bilgım yok.ben erkek hormunu olursa hamıle kalınmaz dıye dusunmustum
Büyüklerin vAr bir bildiği. Çocukta yap kariyerde. İkisi de olur aynı anda. Hayırlısı olsun . Takvim yöntemini araştır adetlerin duzenli ise.29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
Kesinlikle... Sonra herşey başa bela oluyorEvet tabıkı. Önce bı kendımi garantiye alayım. Zaten ıyi para kazanınca gerekirse tedavı olurum gene olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?