2 3 yıl çocuk istemiyorum

3 aylık da var. Ben 6 aylık veya yıllık da duymuştum.
Ama ciddi hormon yüklemesi oluyormuş.
Tavsiye edilen ya aylık ya 3 aylıktı.

Ben olsam çoktan gitmiştim..
Hormon yüklemesı derken erkek hormonu mu ayy zararlı olmasında.ben gene bı doktora danısayım

Hormon yüklemesı derken erkek hormonu mu ayy zararlı olmasında.ben gene bı doktora danısayım
Kesinlikle bir kadın doğuma gidin siz.
Bir de çeyiz yapıldıysa hep böyle doğum sonrası giyersin sabahlığı, doğumda serersin dantelli nevresimi vardır çok alınmayın çocuk sinyali mi diye. Baskıda hissetmeyin kendinizi.

Hıc bilgım yok.ben erkek hormunu olursa hamıle kalınmaz dıye dusunmustum
Bu gece iyi güldüm..
Yok siz gidin merak etmeyin erkek hormonu testesteron vermeyecekler size..
Verseler sakallı dayı olursunuz mazallah.
Normal gebelik önleyiciler var icinde..
Sorarsınız..

Aynı senin gibi düşünüyordum.çocuklarıda pek sevmezdim evlenmeden önce. Evlenince Çok istemeye başladım anne olmayı. Sonra kızım oldu dünyam değişti, Herkes 2. Yap yap dedi. Yok istemem kalsın dedim. planlarım vardı.sonra başıma bir hastalık geldi. Ozaman anladım, insanın öncelikli planı evlat olmalı.Şimdi hamileyim korkuyla geçiyor hamileliğim. Allah verirken , sağlığın yerindeyken dene. Bir tane yap ikinciyi istemezsen hiç düşünmezsin.belkide çocuğun olmayacak ne biliyorsun. Allah korusun ama bu ihtimalde var benim başıma gelmez deme.yaş geçtikce bazı şeyler daha zor oluyor

Aaa nasıl yanı. Spiral yara mı yapıyor. Bi de akraba dıyorkı her kadında yara oluyor evlenince sende de olur doktora gıt dıyor
Akrabalarınız beni şoktan şoka sürüklüyor.
İdrar yolu enfeksiyonu deseler bir nebze anlayacağım da yara nedir
Bir de niye yumurta donduruyorsunuz ki?

Bu gece iyi güldüm..
Yok siz gidin merak etmeyin erkek hormonu testesteron vermeyecekler size..
Verseler sakallı dayı olursunuz mazallah.
Normal gebelik önleyiciler var icinde..
Sorarsınız..
Ama kadın dogum hapı kullanınca erkek hormonu verdıgın den kıllanma oluyor dıyorlar

Korun prezervatif kullansın
Çocuğun sırası değil
Belki anlasamayacaksin genel olarak arizalidir erkekler.hemen çocuğa ne gerek

Akrabalarınız beni şoktan şoka sürüklüyor.
İdrar yolu enfeksiyonu deseler bir nebze anlayacağım da yara nedir
Bir de niye yumurta donduruyorsunuz ki?
Belkı ıkıncıyı ısterım. Ya da sorun yasarım. Cunku yas gectıkce yumurtalarda eskısı gıbı olmuyormus. Hamılelık oranı dusuyormus. Evet rahımde yara oluyor dedı. Iste mikrop kapıp yara oluyormus

Korun prezervatif kullansın
Çocuğun sırası değil
Belki anlasamayacaksin genel olarak arizalidir erkekler.hemen çocuğa ne gerek
Evet tabıkı. Önce bı kendımi garantiye alayım. Zaten ıyi para kazanınca gerekirse tedavı olurum gene olur

Büyüklerin vAr bir bildiği. Çocukta yap kariyerde. İkisi de olur aynı anda. Hayırlısı olsun . Takvim yöntemini araştır adetlerin duzenli ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…