- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Herkes çöp adetaBöyle ıste tüm cevremdekıler hepsı cahıl
Bu yuzden 3 hafta sonra gorusmek ıstemıyorum onlarla cunku kafalar uyusmuyorSenin nasıl bi akraba çevren var ya hu
Onlara eşlerinin ilişki geçmişi ve hijyen durumları hakkında kötü haberlerim var. Adamlar cinsel hastalık kapmış ve kadınlara geçirmişler ya da pis oldukları için mikrop kaptırmışlar. Üstelik Kadınlara Hödük gibi davranmışlar, yara bere içinde bırakmışlar. Onlar da zır cahil ballandıra ballandıra normal gibi sağa sola ağız dağıtıyor.Bana dedıkı amca kızı.bu herkeste oluyor dedı. Bak halamda var bende var kardesımde yengende var dedı
30 degıl de ıste 28.ama bılmıyorum gercekten sadece cevrede duydugum kadarıyla. Evet korkutmaya calısıyorlar. Yara olur cocugun olmaz daha bı ton sey. Ha bı de kaynananın gözune gır. En gözde gelini sen ol. En cok senı sevsınler. Ayyy cevrem nıye böyle. 1 aydır konusmuyorum onlarla. Nikahta bı davetiye vercem. Sonra full mesafe koycam aramızaOnlara eşlerinin ilişki geçmişi ve hijyen durumları hakkında kötü haberlerim var. Adamlar cinsel hastalık kapmış ve kadınlara geçirmişler ya da pis oldukları için mikrop kaptırmışlar. Üstelik Kadınlara Hödük gibi davranmışlar, yara bere içinde bırakmışlar. Onlar da zır cahil ballandıra ballandıra normal gibi sağa sola ağız dağıtıyor.
Hiçbir akrabamın cinsel hayatı hakkında fikrim yok ve çok mutluyum beden birbirlerinin fikfiklerini birbirlerine anlatmışlar ki? Zaten dışardan görünen bölge vajina/vulva vs. Rahim değil.
Kork diye kötü niyetle edilmiş muhabbetler. Afedersin yaşını bilmiyorum 30 civarı olsa gerek, cinsel eğitim almalısın evlenmeden evvel. Doktor en güzelini anlatır.
Gerçekten ben de bunu düşündüm. Çok sıkıcı akrabalarım var anca memede süt bezesi çıktı, karaciğerim yağlandı bunları anlatırlar.Onlara eşlerinin ilişki geçmişi ve hijyen durumları hakkında kötü haberlerim var. Adamlar cinsel hastalık kapmış ve kadınlara geçirmişler ya da pis oldukları için mikrop kaptırmışlar. Üstelik Kadınlara Hödük gibi davranmışlar, yara bere içinde bırakmışlar. Onlar da zır cahil ballandıra ballandıra normal gibi sağa sola ağız dağıtıyor.
Hiçbir akrabamın cinsel hayatı hakkında fikrim yok ve çok mutluyum beden birbirlerinin fikfiklerini birbirlerine anlatmışlar ki? Zaten dışardan görünen bölge vajina/vulva vs. Rahim değil.
Kork diye kötü niyetle edilmiş muhabbetler. Afedersin yaşını bilmiyorum 30 civarı olsa gerek, cinsel eğitim almalısın evlenmeden evvel. Doktor en güzelini anlatır.
Aaa sizi şimdi hatırladım. İsim mevzusu vardı geçen. Orada da demiştim bu tür insanlarla bıçak gibi iletişimi keseceginizi düşünüyorsanız çok zor.30 degıl de ıste 28.ama bılmıyorum gercekten sadece cevrede duydugum kadarıyla. Evet korkutmaya calısıyorlar. Yara olur cocugun olmaz daha bı ton sey. Ha bı de kaynananın gözune gır. En gözde gelini sen ol. En cok senı sevsınler. Ayyy cevrem nıye böyle. 1 aydır konusmuyorum onlarla. Nikahta bı davetiye vercem. Sonra full mesafe koycam aramıza
Olacağı varsa 55 yaşında da olur, olacağı yoksa 18 yaşında da olmaz.Tedavi olup olmayanlarda var. Hemde kaç tedavi.
Off uzun zamandır aynı ortamda bulunmuyorum. Emınım sonradan görme dıyorlardır. Son günlerde kendımı baya gerı cektıgım ıcın yuzugu takınca bı haller pldu dıyorlar. Ama degıl. Kafalar uyusmuyor. Ben onları nıkaha cagırıcam. Uzun zamandır ne telefonda msjlasıyorum ne arıyorum. Mesafelı olucam, yoksa gercekten onlara laf yetıstırmekten yoruldum benAaa sizi şimdi hatırladım. İsim mevzusu vardı geçen. Orada da demiştim bu tür insanlarla bıçak gibi iletişimi keseceginizi düşünüyorsanız çok zor.
Asla ve asla yatak odası konuşmayın
Cidden öyleler.Benım öz babam bile erkek kardesım 1 senedır evlı. 3 4 ay gectı bebek yok mu dıye sormaya basladı. Dede olamıycam demeye basladı. Kardeşimle bana ana kucagı verdı. Bunu gelıne verin dedı. Verdık ama sonradan pısman olduk verdıgımıze. Cok sacmaydı da ıste babam ılla verın dıye tutturduBöyle insanlar ileride kısır ondan çocuk yok diye de konuşurlar bilirim benimde var çevremde böyleleri sadece dedikodu için yaşıyolar , eğitimden ne anlarlar anca sevişin çocuk yapın çocuk olsun çocuk olmazsa dedikodu yaparız kısır deriz falancılar işte bunlar
Nasıl desem insanlar dünyadan habersiz gibi çocuk istiyorlar hala millet kırılıyor hala çocuk derdindeler ötesini düşünmüyorlar bu çocuk sağlıklı büyür mü başına bir şey gelir mi yada hayırsız biri mi olur demiyorlar anca çocuk sevişmek çocuk soyumuz genişlesin anca o ben çocuk getirmenin saçma olduğunu düşünen kısımdayım .Cidden öyleler.Benım öz babam bile erkek kardesım 1 senedır evlı. 3 4 ay gectı bebek yok mu dıye sormaya basladı. Dede olamıycam demeye basladı. Kardeşimle bana ana kucagı verdı. Bunu gelıne verin dedı. Verdık ama sonradan pısman olduk verdıgımıze. Cok sacmaydı da ıste babam ılla verın dıye tutturdu
Cinsel hayatın konusunda kimseye hesap vermek zorunda değilsin kime ne?! Ne kadar ayıp yaa resmen karı koca arasına karışmaktır bu. Daha nişanlısın bu şekilde konuşuyorlar senin mahremini ve evlenince neler derler düşünemiyorum şimdiden ağızlarını kapatmaya bak.Evet tabıkı. Önce bı kendımi garantiye alayım. Zaten ıyi para kazanınca gerekirse tedavı olurum gene olur
İğneler haptan daha iyi değil. İğneler düzensizlik yapabilir. Doğum kontrol hapları reglinizi düzenler, kısırlık yapmaz. Bıraktıktan sonra en az bir kez regl olduktan sonra etkisi tamamen vücuttan atılır, hamile kalabilirsiniz. Hatta her ay düzenli içerken bir hapı 24 saatten daha uzun bir süre içmeyi unutursanız bile hamile kalabilirsiniz.Zaten adet düzensizliği ıcın gıtmek ıstıyorum ben de ıkısınede baktıırm hem
Olay çok degisk anlatılmış eğer anlatılan hpv ise evet esinizde varsa bulaşıcı hastalıktır. Ve yara yapar rahim kanseri bile yapabilir nodmaldede doktora gitmeniz en güzeli madem bir planiniz var iki üç sene çocuk yapmicam diyorsunuz yanlış anlamayın. Ama biz olan yapiyorz ama bakalm sağlığımız buna elverişli mi biseylere geç kalmamak adına bir muayene olun eşiniz de. Sperm değerini baktirsn sizde kadın doğuma gidin.kadin doğum size birçok yontem anlatır siz hangisini seçerseniz onla korunursjnuz sonra üç sene sonra Allah isterse çocuğunuz olurAaa nasıl yanı. Spiral yara mı yapıyor. Bi de akraba dıyorkı her kadında yara oluyor evlenince sende de olur doktora gıt dıyor
Bana dedıkı amca kızı.bu herkeste oluyor dedı. Bak halamda var bende var kardesımde yengende var dedı
Kim ne baskısı uygulayabilir, kayınvalide nasıl bir stres oluşturabilir?29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?