- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Aylik geliriniz ne kadar olacak?Oo cok pahalıymıs. Neyse 1cocuk yeter
Öncelikle merak etmeyin sağlıklı iseniz 35ten sonra bile rahatlıkla çocuk sahibi olursunuz.Haklısınız. O zaman evlendıkten sonra ya doktora gıdeyım ya da ıyıce arastırayım. Pekı evlenince kaynanam sorarsa ne dıycem
Tüp bebbekte göbekten iğne kullanılıyo canım . 25 yaşındayım resmen bi aşşalama bi ötekileştirme varGöbekten iğne ne demek anlamadım ya. Ben 32 ve 36 da doğum yaptım hicbi yerime iğne vurmadilar ikisi de ilk denemede oldu. Şimdi de yanlışlıkla hamile kalırım diye ödüm kopuyo. Boşver başkalarını sen evlendikten sonra sert şekilde ağızlarını kapatirsin nisanliyken yüz göz olma
Genetik kan pihtilasmasi varsa ilerleyen yaslarda ortaya cikiyor. Onu diyorlar bence. Gobekten igne kan pihtilasmasinda yapilirGöbekten iğne ne demek anlamadım ya. Ben 32 ve 36 da doğum yaptım hicbi yerime iğne vurmadilar ikisi de ilk denemede oldu. Şimdi de yanlışlıkla hamile kalırım diye ödüm kopuyo. Boşver başkalarını sen evlendikten sonra sert şekilde ağızlarını kapatirsin nisanliyken yüz göz olma
Kışın niye salonda yatıyorsunuz? O kadar çarşaf içinde niye salonda yatarken özellikle dantelli çarşaf seriyorsunuz? Belki bunu saçma bulmuştur, garipsemiştir kadın.Vala kaynanam dantellı bır carsaf sermıs. Bunu dogum yaptıktan sonra serersın demıstı. Bende kışın salonda yatarsak kullanırım dedım. Kadının yüzü asıldı
Kansulandirici iğne kanama pıhtılaşma bozukluğu olan kişiler yapıyor ve evet genetik yatkınlık önemli bence hanımefendi konuyu anlatamamış pekGöbekten iğne ne demek anlamadım ya. Ben 32 ve 36 da doğum yaptım hicbi yerime iğne vurmadilar ikisi de ilk denemede oldu. Şimdi de yanlışlıkla hamile kalırım diye ödüm kopuyo. Boşver başkalarını sen evlendikten sonra sert şekilde ağızlarını kapatirsin nisanliyken yüz göz olma
Çok takmayın insanları 3 yıldır evliyim çocuğumuz yok ( istiyoruz olmuyor o ayrı bir konu) ama soran herkese daha düşünmüyoruz diyoruz, çok ısrar eden olursa daha çok beklersiniz bebek sevmek istiyosanız kendiniz doğurun diyorum konu kapanıyor, sizde böyle diyiverin, insanların istekleri, beklentileri, lafları, dedikoduları bitmez.29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
İnsanlara özel hayatınızla ilgili laf anlatmaya çalışmanız zaten büyük sıkıntı. Neden anlatıyorsunuz? Sizin yatak odanız sizin bedeniniz sizin evliliğiniz. Şimdiden çocuk konusuna girmek bence fazla laubali bir davranış. Evliliğinize de az kalmış bir doktora gidin. Doğum kontrol hapı verirse 1 ay önce başlamak daha iyi çünkü29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
Bana iki amca kızı da böyle dedi. E bende pek bilmiyorum. Bana riskli falan bı ton sey dedıler. Hayır benım cocugum olsa onlara ne kıTüp bebbekte göbekten iğne kullanılıyo canım . 25 yaşındayım resmen bi aşşalama bi ötekileştirme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?