- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kendiniz yapın kendi çocuğunuzu sevin diyemiyormusunuz cidden? Diyemiyorsanız daha çok duyarsınız benzer şeyler...Hayır evlılık konusu acılıyor. Suan hazırlık falan yapıyoruz ev ıcın. Hemen cocuk yap yegen sevelim dıyorlar en basıtı
Bidakine diycem cidden. Kendın yap kendın sev dıycemKendiniz yapın kendi çocuğunuzu sevin diyemiyormusunuz cidden? Diyemiyorsanız daha çok duyarsınız benzer şeyler...
Ne olur bilin bazı şeyleri, bilgilenin.Bana iki amca kızı da böyle dedi. E bende pek bilmiyorum. Bana riskli falan bı ton sey dedıler. Hayır benım cocugum olsa onlara ne kı
Logusalar ipekten carsafta mi yatiyormus,Şaşkınlıkla okudum cahil beyin düşüncelerini.30 dan sonra iğne vurulmak nedirevet vuruyoruz da 30 yaşında olduğumuz için değil genetik pıhtılaşma yaşadığımız için.İnşallah onlarda 30 a gelmeden göbekten iğne vurma şerefine ererler.Kayınvalidenize takılmayın eskiler genellikle çeyize öyle şeyler koyarlar.Benim kendi annem bile yapmıştı bana lohusa nevresimi diye ipekten birşey siz şimdiden bu düşüncelerle boğuşurken nasıl kendinizi derse adapte edip çalışacaksınız ki?Herkesin her dediğini takmayın.insanların düşüncelerine göre yaşamak mı istiyorsunuz yoksa kendi düşüncelerinizle mi?Bende evlendim 2.yılımda atandım.Bunun için kimseye de açıklama yapmadım.
Haklısınız dogru Randevu alıp gidecegim. Aslında bir cocuk ıstıyorum ama suan degıl. Ikıncıyı istersem dıye dondurmayı dusundumNe olur bilin bazı şeyleri, bilgilenin.
İlk iş doktora gidip aklınıza takılan her şeyi sorun. Hatta nişanlınızla beraber gidin.
Yani ikinci çocuk zor olur diye yumurta dondurmayı düşünmek falan bana hiç normal gelmedi bir korkunuz var bunları giderin.
Dogum sonrası sermem ıcın bembeyaz dantellı çarşaf koymus kaynanam. Hayır ben orda canımla ugrascam. Mıllet gelcek ayy ne sersem dıye bunu mu dusuncemLogusalar ipekten carsafta mi yatiyormus,daha önce bileydim isterdim ..mal mal doğurdum valla
Dondurmanıza gerek var mi yok mu bu çok yaşla ilgili bir şey değil. Yumurtalık rezervleri herkesin başka türlü oluyor. Kuzenim 38 yaşında evlenir evlenmez hamile kaldı içiniz rahat edecekse. 29 yaşında arkadaşım tüp bebek yapılacak kadar düşük amh değerine sahipti ama tüp bebek olmadan hamile kalabildi birkaç yardımcı yumurtlama ilaciyla. Kiminin 22 yaşında defalarca tüp bebek serüveni oluyor. Belli olmaz bu işler sadece eşinizle kendinize odaklanın. Ben de 1 yıllık evliyim, 1. Yılda isterim herhalde diyordum ama şimdi bakıyorum hem de pandemi falan daha hazır değilim buna. Çok plan yapmamak lazım önceden.Haklısınız dogru Randevu alıp gidecegim. Aslında bir cocuk ıstıyorum ama suan degıl. Ikıncıyı istersem dıye dondurmayı dusundum
Doğum sonrası beyaz çarşafDogum sonrası sermem ıcın bembeyaz dantellı çarşaf koymus kaynanam. Hayır ben orda canımla ugrascam. Mıllet gelcek ayy ne sersem dıye bunu mu dusuncem
Ne 3-4 ayı ilk aydan soruyorlarBen ama 3 4 ay gecsın herkesten beklıyorum hamılemısın falan. Kaynanam 1 sene önce falan yasınız gecıyo hemen yapın sonra olmaz demıstı
Çok takılıyorsunuz.Dogum sonrası sermem ıcın bembeyaz dantellı çarşaf koymus kaynanam. Hayır ben orda canımla ugrascam. Mıllet gelcek ayy ne sersem dıye bunu mu dusuncem
engelli çocukla geç çocuk sahibi olmanın ne alakası var tövbe tövbe köylerde onlarca yıl erken evlilikler oldu binlerce engelli çocuk doğdu kimi allahın takdirinden kimi bilgisizlikten kimi şimdi ki gibi testler yapılamadığından.gıcık oluyorum ya asgari ücretle geçinmesi zor diyoruz site de cevap hazırr:aaa ben 1000 tl ile lüks yaşayıp 2000 de biriktiriyorumm hem sabancı ya bak çocuğu da özürlüüüüü parayla mutlu mu olduuuuuuuu.akıllara zarar ölür müsün öldürür müsün.Anlamadım Sabancı'nın çocuğu Sabancı çok geç ebeveyn oldu diye mi ozurlu dogdu
engelli çocukla geç çocuk sahibi olmanın ne alakası var tövbe tövbe köylerde onlarca yıl erken evlilikler oldu binlerce engelli çocuk doğdu kimi allahın takdirinden kimi bilgisizlikten kimi şimdi ki gibi testler yapılamadığından.gıcık oluyorum ya asgari ücretle geçinmesi zor diyoruz site de cevap hazırr:aaa ben 1000 tl ile lüks yaşayıp 2000 de biriktiriyorumm hem sabancı ya bak çocuğu da özürlüüüüü parayla mutlu mu olduuuuuuuu.akıllara zarar ölür müsün öldürür müsün.
Yalnız bende hanfendiye anlamadım ne alakası var diyorum zatenengelli çocukla geç çocuk sahibi olmanın ne alakası var tövbe tövbe köylerde onlarca yıl erken evlilikler oldu binlerce engelli çocuk doğdu kimi allahın takdirinden kimi bilgisizlikten kimi şimdi ki gibi testler yapılamadığından.gıcık oluyorum ya asgari ücretle geçinmesi zor diyoruz site de cevap hazırr:aaa ben 1000 tl ile lüks yaşayıp 2000 de biriktiriyorumm hem sabancı ya bak çocuğu da özürlüüüüü parayla mutlu mu olduuuuuuuu.akıllara zarar ölür müsün öldürür müsün.
biliyorum ben de ekleme yapmak istedim yorumunuzaYalnız bende hanfendiye anlamadım ne alakası var diyorum zaten
Hemen yap sonra olmaz diyene olur veya olmaz bu iş kısmet dersiniz. Korunuyoruz düşünmüyoruz falan diye detaya bile gerek yok. Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilsiniz.
Soruya gelince 1 yıllık evliyim prezervatifle korunuyoruz ne yırtılma ne başka bir kaza yaşamadık. Dikkatli kullanırsanız hiçbir sorun olmaz.
Hahah. Çarşafı koyma sebebı gelen gıden görsun temız temız dıye. Ama nısanlım 1ay kımseyı istemez kı evdeDoğum sonrası beyaz çarşafen az 20 gün kanama... neyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?