2 3 yıl çocuk istemiyorum

Bana iki amca kızı da böyle dedi. E bende pek bilmiyorum. Bana riskli falan bı ton sey dedıler. Hayır benım cocugum olsa onlara ne kı
Ne olur bilin bazı şeyleri, bilgilenin.
İlk iş doktora gidip aklınıza takılan her şeyi sorun. Hatta nişanlınızla beraber gidin.
Yani ikinci çocuk zor olur diye yumurta dondurmayı düşünmek falan bana hiç normal gelmedi bir korkunuz var bunları giderin.

Logusalar ipekten carsafta mi yatiyormus, daha önce bileydim isterdim ..mal mal doğurdum valla

Haklısınız dogru Randevu alıp gidecegim. Aslında bir cocuk ıstıyorum ama suan degıl. Ikıncıyı istersem dıye dondurmayı dusundum

Haklısınız dogru Randevu alıp gidecegim. Aslında bir cocuk ıstıyorum ama suan degıl. Ikıncıyı istersem dıye dondurmayı dusundum
Dondurmanıza gerek var mi yok mu bu çok yaşla ilgili bir şey değil. Yumurtalık rezervleri herkesin başka türlü oluyor. Kuzenim 38 yaşında evlenir evlenmez hamile kaldı içiniz rahat edecekse. 29 yaşında arkadaşım tüp bebek yapılacak kadar düşük amh değerine sahipti ama tüp bebek olmadan hamile kalabildi birkaç yardımcı yumurtlama ilaciyla. Kiminin 22 yaşında defalarca tüp bebek serüveni oluyor. Belli olmaz bu işler sadece eşinizle kendinize odaklanın. Ben de 1 yıllık evliyim, 1. Yılda isterim herhalde diyordum ama şimdi bakıyorum hem de pandemi falan daha hazır değilim buna. Çok plan yapmamak lazım önceden.

Ben ama 3 4 ay gecsın herkesten beklıyorum hamılemısın falan. Kaynanam 1 sene önce falan yasınız gecıyo hemen yapın sonra olmaz demıstı
Ne 3-4 ayı ilk aydan soruyorlar
Bana ayda iki kere soran arkadaslarim oluyordu..
Artık kimse sormuyor neyseki 6 yıldır olmadigi için umutlarinı kestiler

33 yasinda hamile idim. Kimse de gobegimden igne vurmadi. Amca kizlari ne kadar cok biliyor? Nisanlilara genelde dugun ne zaman derler. Evlenince de cocuk ne zaman... siz dugun ne zaman sorulari kismini asmissiniz sanirim. Insanlarin sizin evliliginize bu kadar mudahil olmasina neden izin veriyorsunuz? Onlara ne ki? Kac yasinda dogurursaniz dogurursunuz, hatta cocuk sahibi olmak istemiyorsaniz da dogurmazsiniz.
Bu arada korunma yontemi ile ilgili bence bir kadin dogum uzmani ile gorusup bilgi alin. Bunlar ayip degil.

Yeni evlenecek olduğun için doğum kontrol hapı kullanmanı öneririm, hem garantili hem kolay. Düğüne kadar da etkisini göstermiş olur.
Milleti takma çocuk konusunda, bir ara o da olur inşallah ya da nasip de geç. Başında bekleyecek halleri yok ya. Evliliğin ilk yılları her şeyi doya doya yaşamak için bulunmaz nimet tepe tepe kullan bu nimeti.

Dogum sonrası sermem ıcın bembeyaz dantellı çarşaf koymus kaynanam. Hayır ben orda canımla ugrascam. Mıllet gelcek ayy ne sersem dıye bunu mu dusuncem
Çok takılıyorsunuz.
Koysun ne olacak?
Adetleridir, özenmiştir.
Siz serin veya sermeyin.
Serseniz de hoşluk olur, ne olacak.
Dolduruyorsunuz kendinizi.

Edit: Ay batar ama çarşaf.

Anlamadım Sabancı'nın çocuğu Sabancı çok geç ebeveyn oldu diye mi ozurlu dogdu
engelli çocukla geç çocuk sahibi olmanın ne alakası var tövbe tövbe köylerde onlarca yıl erken evlilikler oldu binlerce engelli çocuk doğdu kimi allahın takdirinden kimi bilgisizlikten kimi şimdi ki gibi testler yapılamadığından.gıcık oluyorum ya asgari ücretle geçinmesi zor diyoruz site de cevap hazırr:aaa ben 1000 tl ile lüks yaşayıp 2000 de biriktiriyorumm hem sabancı ya bak çocuğu da özürlüüüüü parayla mutlu mu olduuuuuuuu.akıllara zarar ölür müsün öldürür müsün.

Yalnız bende hanfendiye anlamadım ne alakası var diyorum zaten

Prezervatif icin guvenilir degil denmis ama dogru kullanildiginda gayet guvenilir biz iki yil kullandik kayma yiltirma falan olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…