• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.300 ile gecinen var mi evli olup?

bibi seni yorumlarından severim umarım gelirin artar kısa zamanda yeminle ankara da sadece benzin masrafım ki çalışan kadın değilim uzun zamandır ayda 600 tutuyor .Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun dışarıda bir yemek ii kişi en az 70 80 olmuş o da lüks yer değilse
İnş. Canım sağol :dua: inş. Herkesin artsın :dua:
Valla böyle nasıl olacak bilmiyorum kimse görmüyor mu anlamıyorum da :110: dolar 5 e dayandı benzin 6 tl euroyu demiyorum hele vergiler :deli: neyse konu başka yerlere kaymasın ama sonumuz iyi değil :işsiz:

geçen yıl 450 ye yaptırdığım röfleye 700 istedi kuaförüm bu yıl yaptırmadan çıktım ha ha
Paris Kuaför’e mi gidiyon bacım? Bu nasıl bir fiyat? Ben ombre yaptırıyorum arada, benim kuaförüm de lüks kuaförlerden ama en fazla 200 istiyor. Benim oturduğum semtte de evler 500-600’den başlıyor. Hem de site falan değil, normal apartman.

benim yaşadığım semt pahalı maalesef en ucuz ev 600 700 bin burda.kuaför market herşey pahalı
Ben de ankaralıyım
Sık giderim
Avm gittiğimizde bile bursadan cok uyguna yemek yeriz
Hatta alısverislerimizi bile ankradan yaparız bazen gidince
Burda 9 tl ye satılan bir temizlik bezi aynı magaza ve marka ankarada 5 tl idi ve ikinci 2,5 tl indirimli yüzde elli
Kuruyemişleri hala kargo ile ankaradaki kuruyemişcilerden alırız
Burda 90 tl olan fındıgın kilosunu 60 tl ye alırız
Ev fiyatları burda da aynı

İnş. Canım sağol :dua: inş. Herkesin artsın :dua:
Valla böyle nasıl olacak bilmiyorum kimse görmüyor mu anlamıyorum da :110: dolar 5 e dayandı benzin 6 tl euroyu demiyorum hele vergiler :deli: neyse konu başka yerlere kaymasın ama sonumuz iyi değil :işsiz:
bu sene akraba arkadaş ya evlenmesin ya da takı istemesin düğünde 300 ü geçti çeyrek bile inanılmaz

Ben de ankaralıyım
Sık giderim
Avm gittiğimizde bile bursadan cok uyguna yemek yeriz
Hatta alısverislerimizi bile ankradan yaparız bazen gidince
Burda 9 tl ye satılan bir temizlik bezi aynı magaza ve marka ankarada 5 tl idi ve ikinci 2,5 tl indirimli yüzde elli
Kuruyemişleri hala kargo ile ankaradaki kuruyemişcilerden alırız
Burda 90 tl olan fındıgın kilosunu 60 tl ye alırız
Ev fiyatları burda da aynı
bursa ya 2 kere kısa süre gelmiştim yaşamaya hiç uğramayayım o zaman.

2.300tl ile gecinen var mi
Yer Ankara...
Ev kredi cekerek almayi dusunuyoruz
Ben suan calismiyorum is ariyorim
Cocuk yok..
Ankaranın neresi ankara var ankara var ben ankarada 3+1 de 450 ye kalıyorum tam karşımdaki bina 900 küsür mesela kredi çekmeyin bence yeni evli olacaksanız eğer borç harçtan hayatı yaşayamazsınız zaten bu parayla da olmaz kira giderler mutfak temizlik işe git gel yol telefon faturaları aylık kişisel ihtiyaçlar imkanı yok

Paris Kuaför’e mi gidiyon bacım? Bu nasıl bir fiyat? Ben ombre yaptırıyorum arada, benim kuaförüm de lüks kuaförlerden ama en fazla 200 istiyor. Benim oturduğum semtte de evler 500-600’den başlıyor. Hem de site falan değil, normal apartman.
saçım çok ince telli yanıyor kolayuca tony guy a gidiyorum röfleye fiyatları öyle maalesef kuaför önerin varsa dikkate alırım ama

200 mü cok ucuz muş izmirdeyim ben de diğer şehirlere göre fena sayılmaz ama biraz iyi bir kuaföre gidersen ombredir röfledir 400 500 ü gözden çıkarıcan veya turuncu saçlarla idare edicen :70:

Ankaranın neresi ankara var ankara var ben ankarada 3+1 de 450 ye kalıyorum tam karşımdaki bina 900 küsür mesela kredi çekmeyin bence yeni evli olacaksanız eğer borç harçtan hayatı yaşayamazsınız zaten bu parayla da olmaz kira giderler mutfak temizlik işe git gel yol telefon faturaları aylık kişisel ihtiyaçlar imkanı yok
doğru yazmışsınız hastalık çıkar extra masraf çıkar kıtı kıtına yaşanmaz

Ev kredilerinin taksitleri çok fazla. 2300 lirayla olmaz. Evimiz olsun gerisi kolay demeyin. Hayat çok pahalı. Tek kişi mi çalışıyor

1.500 lira kredi oduyoruz elimize 1500lira kaliyor birde cocuk var kışın biraz zorluyor ama geciniyoruz gerci arada destek çıkanda oluyor bize ozellikle kışın esimin ikramiyeleri oluyor arada calismayacaksaniz aileler azda olsa destek cikabilecek durumda deilse zorlanirsiniz

200 mü cok ucuz muş izmirdeyim ben de diğer şehirlere göre fena sayılmaz ama biraz iyi bir kuaföre gidersen ombredir röfledir 400 500 ü gözden çıkarıcan veya turuncu saçlarla idare edicen :KK70:
hah işte ben o turunculuktan hiç hazetmem yoksa meraklısı değilim kuaför zengin etmenin ha ha.mor şampuan bile etki etmez o iğrenç turunculuğa iyyy

İmkanı yok geçinilmez her gün makarna yerseniz belki Yani o da hayatta kalmak için. Neden kredi çekip kendinize bu kötülüğü yapıyosunuz bazen hiç harcamam olmaz derken bile hastane işi çıkıyor bişey oluyor

200 mü cok ucuz muş izmirdeyim ben de diğer şehirlere göre fena sayılmaz ama biraz iyi bir kuaföre gidersen ombredir röfledir 400 500 ü gözden çıkarıcan veya turuncu saçlarla idare edicen :KK70:
kuaföre gitmemek için uçları röfle diğer yerleri açık kumral saçıma gratisten 9.1 aldım boyadım 3 gün önce amanın kutunun üstündeki renk nerdeee ben deki renk nerde.bugün edemedim 7.1 le tekrar boyadım insan içine çıkacak oldu tekrar ha ha.kuaföre 2 hafta sonra gidip mecbur bayılacağım gene paraları

ben alıştığım için yaşıyorum burda yoksa hayat yok avm zenginiyiz sadece gezecek yer yok izmir tercih ederdim ben.Antalya düşündüm ama yazın çok sıcak yapamam
Evet avm şehri
Ama düzenli
İşte sadece o cezbediyor
Bursada sa hersey var
Hem deniz hem dağ:)

Back
X