2,5 aylık evliyim, 2 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk geceden hamile kaldınız heralde

Konunuza gelecek olursak bir erkegi asla degistiremezsin ...Aslaaa diyorum bakin.
Ya kabullenip cocuk icin devam edin ,yada bebeginizle baba ocagina donun kesin kararliysaniz...Allah yardimciniz olsun..

Burada derdini anlatan birine neden çocuk yaptın demek konu sahibini uzmekten başka ne ise yarar. Is işten geçtikten sonra akıl vermek malesef bir ise yaramıyor. Ortada bir cocuğun olması işleri zorlastirmis allah yardımcın olsun Inşallah..

Dayak mı yediniz? Ne haldesiniz?

Ne yaptınız
Babanızın evine döndünüz mü
Hakkınızda inşallah hayırlısı olur

14 yıllık evliliğimde ilk başlarda büyük sıkıntılar çektim.. ama hiç bir zaman ne evimi terkettim nede aileme bildirdim .. ama eşime herzaman şu izlenimi verdim çok sabirliyim ve bu kapıdan bir kere cikarsam donusum olmayacak..en az 5 yıl sabrettim eşimle şiddet ve sadakatsizlik haricinde bir sürü sorun yaşadık ailesi büyük etkendi kavgalarımıza onların doldurusuyla bana saygısızlık yapıyordu sürekli ve bizim çocuğumuz da olmuyordu 5 yildan sonra tedavi görmeye basladik ve 9 yıl tedavi gördükten sonra çok şükür hamile kalabildim şuan sabrimin sonucunda beni çok seven bir eşim ve anne babasi konusunda çok şanslı bir evladim var
sabrın sonu selamet mi..
evet bunu ben hikayemde yaşadım.. ama tabi temel taşlar sarsılmadıysa sadakatsizlik ve şiddet yoksa bence düzelecektir zamanla ve sabırla nacizane tavsiyem 3. Kişileri sokmayın araniza düzeleceği varsada düzelmiyor.. hakkımızda hayırlısını dilerim..

Şuan ciddi karar verdim ailemin yanına gideceğim ama bakalım sonuç ne olacak hayırlısı ne ise o olsun
Eltinizde olduğunuz sürede kocanız sizin naz ve blöf yaptığınızı düşünür . Ne olursa olsun ya evinize gidin yada kendi akrabalarınızdan birinin evine. İyice burnu sürtmeli. Size terbiyesizlik ve saygısızlık yapamayacağını iyice anlamalı. Ailesinde ki boyun eğen pasif bir kadın istiyorsan o tarZ biri ile evlenseydin , ben bir bireyim ve özsaygım var ezdirmem kendimi diyin. Asla geri adım atmayın. Eğer gerçekten sizi seviyorsa ve o bebeğin babası olmayı hak ediyorsa düzelir. Unutmayın ufak tefek gibi görünen sorunlar aslında dipsiz kuyunun başlangıcı oluyor . Önce küçük önemsiz gibi görünen saygısızlıklar başlıyor sonra iş hamile karısını ağlatma ile devam ediyor bu olayların sonu hiç iyi bir yerlere gitmiyor. Konu sahibi seni tebrik ediyorum çok akıllıca davranıp en baştan tepkini koymuşsun bu şekilde devam edersen kazanırsın. Sadece öncesinde istersen 10 yıl sevgili ol işler imzayı atıp evlenince değişebiliyor keşke 1 yıl evliliğini yaşayıp ondan iyice emin olunca hamile kalsaydın. Hakkında hayırlısı olsun. Annenin gerçekten sağlığını düşünüyorsan o adam değişmeden evine dönme çünkü ilerde sana daha büyük acılar yaşatırsa hem sen hem bebeğin hemde annen bu günleri arayacak kadar madur olabilirsiniz.

Eltinin de size tahammülü kalmamıştır. NE işiniz var elti evinde. Perişan haliniz sanki geçecek, hemen hamile kalmışsınız sanki adamı hiç tanımıyorsunuz, bir de elti evinde kadın da aldım başıma belayı diyordur. AİLenizin yanına gidin

Geçmiş olsun. Allah hayırlısını versin ama ne olur genç kadınlar evlenir evlenmez hamile kalmayın. Biriyle aynı evde yaşayana kadar asla tanıyamazsınız. Once 3vliliginize zaman taniyin. Bir otursun hersey duzene girsin. Etrafima bakiyorum 3 aylik evli gencecik kizlar hamile kalamadim daha diye agliyor. Yasamlarinin tek amaclari evlenip hemen dogurmak. Yazik etmeyin kendinize.

Eşinize ve ailesine tahammülünüz yok ama eltinizdesinjz. Çok yanlış yere gitmissiniz. Direkt ailenizin yanına gidin özür dilese de olacak bir iş değil bu.

4 senelik evliyim, maddi manevi herşeyi yoluna koyduktan sonra yeni yeni bebek planlarına başladık. Hayata getireceğiniz bir insan. Mümkün olduğunca en güzel hayata getirmek için senelerimi harcarken ben, böyle aceleci ve plansız davrananlar çok tuhafıma gidiyor. Bebeği herkes ister, herkes olsa da sevsek der ama biraz mantıkla hareket etmek gerekiyor diye düşünüyorum.
Karısını takmayan bir koca, son derece agresif ve fevri davranan bir kadın, bir terapiste gidin demek yerine suçu büyüde bulan çözümü de muhtemelen hacı hocada arayacak ebeveynler ile olan yine bir çocuğa olacak anlaşıldı. Ne diyelim inşallah düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…