- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Dayak mı yediniz? Ne haldesiniz?Nereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ne anlatacağımı da.
Ama içimi dökmeye o kadar ihtiyacım var ki.
Eşimle en büyük sorunumuz onun tutarsız, kibirli ve özür dilemeyi bilmeyen biri olması.
Beni elime abisine ona buna özelimizdir demeden anlatması karalaması...
Hamile halimle gece gece s.. Git diyerek evden kovması.
İpsiz sapsız arkadaşları ile istememe ragmen görüşmesi. En sonuncusu da bu oldu zaten. Bir de pişkin pişkin ağlata ağlata ille de görüşecem dedi.
Şuan eltimdeyim iki kere geldi ama özür falan dilemedi yine beni kötüledi ve gitti. Ben evi terkettim perişan halim geçene kadar eltimdeyim sonra aileme,gideceğim çünkü annem beni bu halde görsün istemiyorum. Eşimden çoksoğudum.
Ailesi de alttan almamı istiyor beni sucluyor. Anası büyü var ortaya çıkaracam diyor. Eşime ve,ailesine tahammülüm kalmadı
Aldırın diye söylememiştir tabi ki ama hızınıza şaşırmamak mümkün değikSagol yarın hemen aldırayım o zaman
Kadının kocası için hödük yazmış arkadaş. Bebek ile ilgili bir itamı yokKarnındaki bebek te hödük doğru mu?
Karnındaki bebek de yanındaki gördük de senin demek istemişKarnındaki bebek te hödük doğru mu?
Eltinizde olduğunuz sürede kocanız sizin naz ve blöf yaptığınızı düşünür . Ne olursa olsun ya evinize gidin yada kendi akrabalarınızdan birinin evine. İyice burnu sürtmeli. Size terbiyesizlik ve saygısızlık yapamayacağını iyice anlamalı. Ailesinde ki boyun eğen pasif bir kadın istiyorsan o tarZ biri ile evlenseydin , ben bir bireyim ve özsaygım var ezdirmem kendimi diyin. Asla geri adım atmayın. Eğer gerçekten sizi seviyorsa ve o bebeğin babası olmayı hak ediyorsa düzelir. Unutmayın ufak tefek gibi görünen sorunlar aslında dipsiz kuyunun başlangıcı oluyor . Önce küçük önemsiz gibi görünen saygısızlıklar başlıyor sonra iş hamile karısını ağlatma ile devam ediyor bu olayların sonu hiç iyi bir yerlere gitmiyor. Konu sahibi seni tebrik ediyorum çok akıllıca davranıp en baştan tepkini koymuşsun bu şekilde devam edersen kazanırsın. Sadece öncesinde istersen 10 yıl sevgili ol işler imzayı atıp evlenince değişebiliyor keşke 1 yıl evliliğini yaşayıp ondan iyice emin olunca hamile kalsaydın. Hakkında hayırlısı olsun. Annenin gerçekten sağlığını düşünüyorsan o adam değişmeden evine dönme çünkü ilerde sana daha büyük acılar yaşatırsa hem sen hem bebeğin hemde annen bu günleri arayacak kadar madur olabilirsiniz.Şuan ciddi karar verdim ailemin yanına gideceğim ama bakalım sonuç ne olacak hayırlısı ne ise o olsun
Eltinin de size tahammülü kalmamıştır. NE işiniz var elti evinde. Perişan haliniz sanki geçecek, hemen hamile kalmışsınız sanki adamı hiç tanımıyorsunuz, bir de elti evinde kadın da aldım başıma belayı diyordur. AİLenizin yanına gidinNereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ne anlatacağımı da.
Eşimle en büyük sorunumuz onun tutarsız, kibirli ve özür dilemeyi bilmeyen biri olması.
İpsiz sapsız arkadaşları ile istememe ragmen görüşmesi. En sonuncusu da bu oldu zaten. Bir de pişkin pişkin ağlata ağlata ille de görüşecem dedi.
Şuan eltimdeyim iki kere geldi ama özür falan dilemedi yine beni kötüledi ve gitti. Ben evi terkettim perişan halim geçene kadar eltimdeyim sonra aileme,gideceğim çünkü annem beni bu halde görsün istemiyorum. Eşimden çoksoğudum.
Ailesi de alttan almamı istiyor beni sucluyor. Anası büyü var ortaya çıkaracam diyor. Eşime ve,ailesine tahammülüm kalmadı
Geçmiş olsun. Allah hayırlısını versin ama ne olur genç kadınlar evlenir evlenmez hamile kalmayın. Biriyle aynı evde yaşayana kadar asla tanıyamazsınız. Once 3vliliginize zaman taniyin. Bir otursun hersey duzene girsin. Etrafima bakiyorum 3 aylik evli gencecik kizlar hamile kalamadim daha diye agliyor. Yasamlarinin tek amaclari evlenip hemen dogurmak. Yazik etmeyin kendinize.Nereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ne anlatacağımı da.
Eşinize ve ailesine tahammülünüz yok ama eltinizdesinjz. Çok yanlış yere gitmissiniz. Direkt ailenizin yanına gidin özür dilese de olacak bir iş değil bu.Nereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ne anlatacağımı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?