2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

En iyi ihtimal sizi sevmemesi olur. Bence diğer seçenekler daha olası ama o zaman da 4 senede hiç mi birşey fark etmediniz.

Bende hep boyle kendimi erteledim ama onlarin derdi rezillik cikmasin ayiplari ortaya dokulmesin.. afedersiniz ama belki erkeklere duskunlugu varsa ben gozumle gormedim ama ben o eski.sahistan da suphe duyuyordum olabilir diye çünkü yatardi arkadaslari kalkardi arkadaslari

Kesinlikle bence direk.rapor al ve bosan Allahin en sevmedigi sey ama o da kader

Ugrasmaya degmez,
Adam bugun ilac alir, gozunu kapar vazifesini yapar sonra yine yilda bir keyfi gelsin diye beklersiniz, bi de olur ki hamile kalirsaniz bosansaniz bile adamin yuzunu bir omur cekmek zorunda kalırsınız.
Ugrasmaya degecek insan var degmeyecek insan var, sizinki degmezlerden.

Arkadaslar eşimle oturup adam akıllı konuştum bunu sürekli yapıyodum ama artık bi sonuca varmamiz gerektiğini söyledim bu konuşmadan sonra birçok sey yoluna girdi artık sarılmadan uyumuyoruz en azından :) konuştuktan sonra bir kaç kez birlikte olduk ama tam anlamıyla bi birleşme yasayamadik eşimin erken boşalma sorunu kaynaklı. çok şükür bu noktaya kadar geldik şimdilik hersey yolunda gidiyor erken boşalma sorununuda halledersek eşim artık beni arzuluyor hepinize çok teşekkür ediyorum deneyim ve tecrübelerinizden bahsetmeye devam ederseniz çok sevinirim

Sakın çocuk olmasın, iyi korunun, bana paravan evlilik gibi geldi, şuanda da seni kandırıyor bence yumuşatmaya çqlışıyor.

Evet erken boşalmayı erkekler maaaalesef çok büyük sorun olarak görüyor. Şuan yolun başındasınız. İlk başlarda sarılıp uyumak yetecek ama ya sonra? Siz istediğinizde yine ilişki olmazsa yine sorunlar büyüyecek. Tesavi olmasını kırıcı olmadan teklif etseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…