2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

Bence olay tamamen cinsellik, erkeklerin de korkuları olabilir.. seni seviyordur mutlaka, neden evlensin, ayrıca evi terk ettiğinde o kadar yalvarmış, sen ayrı yattığında ağlayarak seni uyandırmış.. adamın bi problemi olduğu kesin, umarım psikolojik destekle halledersiniz.. üstüne gitmek yerine anlayışlı olmaya, sevgi göstermeye çalış.. düzelebilir

Kuzum o zaman sana söyleyemediği bi derdi var bu adamın. Ya da evlilik depresyonu. Yeni düzene alışma sürecinde zorlaniyor belki de. Sorumluluklar aileden ayrılma falan, bazen erkekler kadınlardan daha hassas olabiliyor. Fazla üstüne gitmeden uzaktan uzağa gözün üzerinde olsun ama çok sorgulama destek olduğunu, her durumda yanında olduğunu hissettir

Sanırım başkasını severek sizinle evlendi

Bence eşinden gizli kaynanana söyle problemi. Sana yaklaşmadığını anlat. Oğlu sonuçta ne olduğunu nasıl olduğunu en iyi o bilir.

Canim tipki benim yasantimi anlatmissin eski konularima bakarsan bende bosandim ve iyiki bosanmisim simdi yeni evlendim ve cok mutluyum huzurluyum cok şükür Rabbime

Bence biran once kurtul yoksa enkazdan kurtulamazsan psikolojin çöküyor artik kalp sorunların çıkıyor stresten 2.5 aylik srruvenim boyleydi ayni senin gibi yanında oturamazdim bile ben. Bence kurtar kendini cnku onlarin erkekliginde sorun oluyor genelde benimde eski konumdan okuyabilirsin

Size karşı duyguları bitmiş maalesef. Sevmediğinin birinin he davranışı göze batar ya, sizin de öyle olmuş.

Bence eşinden gizli kaynanana söyle problemi. Sana yaklaşmadığını anlat. Oğlu sonuçta ne olduğunu nasıl olduğunu en iyi o bilir.

Ya bir anne oğlunun cinsel hayatını nereden bilebilir Allah aşkına ? Konu sahibi sakın söylemeyin dilden dile dolaşıp eşinizin gururunu kırmak istemiyorsanız ! O kadar dr terapist felan dururken kayınvalide mi çözecek bu işi ne diyecek oğlum şöyle değil böyle mi ?.

4 yıl boyunca ne yapmış o zaman? çok saçma ... 4 yıllık birliktelikte hiç mi seni arzuladığına dair birşeyler söylemedi , dokunmadı ne bileyim bişiler yapmadı? ne değişti??
Bence cinsel problemi var yada başka bir yönelim

Bu sorun sizden kaynakli olsa doktor yollarina dusmuztunuz simdiye kadar emin olun.
Acilen yardim almaniz gerekiyor bir cinsel terapi uzmanindan sonrada bir psikiyatrdan.

Aynı durumu arkadasım yasadı ve 6 ay evli kaldı bu süre içinde cinsellik olmamıs hastaneye geldiğinde muayenede bozulmadıgını doktor söylemişti zaten okdar ki adam kıza suc atmıs kendi yapamadıgını sen vajınusmussun acamıyorsun yapamıyorsun vs eve aksam gelir yatarmıs kızda kanka kuzum falan diye konusurmus ilk gün yataga falan yatmamıs zaten muska var burda diye neler neler oturup aglarmıs dengesiz dengesiz seyler herneyse kız ailesiyle paylasıyo artık kızı aldılar şimdi davada actı raporda var tazminat alıcak kısacası oglan skıntılıymıs yumusak tip falan deriz ya tövbe estagfurullah kendini kanıtlamak için üstünü kapatmak için evlilik yapıyo olan benim gül gbi arkadasıma oldu evlendi ayrıldı ama kız böyle bi sorunu olabilir mi esinin bence biran önce ailenle konus arkadasımın psikolojsı berbattı çünkü kullanıldı resmen

Eee esinle mesai sonrası konustunuz mu ? Niye ayrılmaktan korkuyorsun ki mis gibi ayril hayatina devam 26 yasindaki erkegin cinsel hayati baya aktif olmaliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…