- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.737
- 248
- Konu Sahibi Karakutu55
-
nasıl yani sen aseksüel misin mi dedinizBunuda konuştum eşimle böyle birşey olmadığını sadece kafamın rahat olmasi gerekiyor diyor
hikaye beni pek şey etmedi de, yasakmış yazmak ban yiyorum sonraBende öyle hissettim
Kuzum o zaman sana söyleyemediği bi derdi var bu adamın. Ya da evlilik depresyonu. Yeni düzene alışma sürecinde zorlaniyor belki de. Sorumluluklar aileden ayrılma falan, bazen erkekler kadınlardan daha hassas olabiliyor. Fazla üstüne gitmeden uzaktan uzağa gözün üzerinde olsun ama çok sorgulama destek olduğunu, her durumda yanında olduğunu hissettirBunu kabullenmek çok zor içimde bi güvensizlik var artık telefonunu kurcalıyorum youtube dan internetten arama geçmişlerine bakıyorum herhangi birsey yok evlendigimizden beri izin günleri hep evde yada ailesindeyiz tek hiç çıkmadı
Sanırım başkasını severek sizinle evlendiMerhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Alemsiniz2.5 aydır hiç olmadı mı ya ? Ben şok ben iptal. ..
Merhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Bence eşinden gizli kaynanana söyle problemi. Sana yaklaşmadığını anlat. Oğlu sonuçta ne olduğunu nasıl olduğunu en iyi o bilir.
Bence su asamada ters tepebilir.Bence eşinden gizli kaynanana söyle problemi. Sana yaklaşmadığını anlat. Oğlu sonuçta ne olduğunu nasıl olduğunu en iyi o bilir.
Eee esinle mesai sonrası konustunuz mu ? Niye ayrılmaktan korkuyorsun ki mis gibi ayril hayatina devam 26 yasindaki erkegin cinsel hayati baya aktif olmaliydi.Bunu kabullenmek çok zor içimde bi güvensizlik var artık telefonunu kurcalıyorum youtube dan internetten arama geçmişlerine bakıyorum herhangi birsey yok evlendigimizden beri izin günleri hep evde yada ailesindeyiz tek hiç çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?