2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

Esiniz normal degil canim yol yakinken ayril

Hala ask sevgi mevgi sudur budur diye yorum yapanlar var:) kuzum adam bariz gay :) ama boyle sevdigimiz kanka tipi gaylerden degil. Gizli baya siz de onun’ sakal’ diye tabir ettigimiz maskesi olmussunuz. Simdiye kadar ayni ortamda basbasa ve biseylere musait olup yaklasmaya calismayanina rastlamadim. Kimse de rastlamamistir. Yani en ufak bi adim yoksa maalesef teshis kesin ve net. Esim de yanimda o da ayni seyi soyledi valla.

Ya madem durum bu kesin sende bir bayan olarak yapman gerekenleri yaptıysan ve koçan buna karşılık vermediyse ki bir erkekten bahsediyorsun herkesin düşündüğü geliyor akıla . senin yapabileceğini bir olay yok . erkekler rutubetten nem kapıp konuyu yatağa getiren insan türü biraz acayipmiş. Acaba üzülerek söylüyorum o tür ihtiyacını dışarıdan karşılıyor olabilir mi yani başka kadın olmasın

Yada başka bir kadın daha var.

Eski konulariniza baktim neler yaşamışsınız simdi mutlumunuz. 20 yasinda bir insam icin yasadiklariniz cok zor mus allah size iyi sabir vermiz

D darrbee
İşte siz şer gözüken olayların aslında hayır olabileceğine örneksiniz .
İyi ki boşandınız . Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Eski konulariniza baktim neler yaşamışsınız simdi mutlumunuz. 20 yasinda bir insam icin yasadiklariniz cok zor mus allah size iyi sabir vermiz

Rabbime sukur cok mutluyum esim beni seviyor bende ayni sekilde saygi ,sevgi insallah birde bebegimiz olursa tamam olacak:)
D darrbee
İşte siz şer gözüken olayların aslında hayır olabileceğine örneksiniz .
İyi ki boşandınız . Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Kesinlikle bosanmak ayip degil cesaret ve ozguven gerek amin Allah razi olsun

Biraz daha bekle, 2 bucuk ay daha cok erken sevmese gidicenizde seslenmez gitmenizi beklerdi demi !

Peki ben evlendimde vajinusmustum. Uc ay iliskiye giremedim. Snrasi da pek iyi gecmedi. 5 senelik evligim daha bi senedir tam rahatim, belki esin de de bi terslik vardir yapamiodur ve o yuzden pscologique problemler yasiodur. Doktora gidin deriiim ...

muska olmasın pek 8nanmam ama nazar değince se4 böyle evini sirke ile sil bol bol dua oku normal değil bu yani hoc sevmese bile nefsi var

ilginc bir durum 4 sene normal suren bir iliski belki piskolojik sorunlarida olabilir evlilik terapistine gitmelisiniz bence bundanda sonuc alamazsan bence bosanmalisin cunku bir sure sonra piskolojin seninde bozulacak ..

bence bekaret raporu alıp evliliğin düşmesi için başvurun. Yani böyle durumlarda boşanma davası olmuyor hiç evlenmemiş gibi oluyorsunuz diye biliyorum ama araştırın isterseniz. Sonuçta bu iş tek taraflı olmaz. Tedaviye yanaşmıyorsa da sizin o yaştaki birine böyle bi baskı uygulamanız da doğru değil aslında. Zaten bu iş krize dönüştükçe adam inada bindirmiş belliki. tedavi olmaya karar verirse ve istekliyse devam edin ama hala bende sorun yok kafasındaysa daha fazla zaman kaybedip yıpranmayın karşılıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…