- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi Karakutu55
-
Esiniz normal degil canim yol yakinken ayrilMerhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Belki de rol yaptı4 yıllık bu süreçte birlikte olmak için Can atıyordu
Ya madem durum bu kesin sende bir bayan olarak yapman gerekenleri yaptıysan ve koçan buna karşılık vermediyse ki bir erkekten bahsediyorsun herkesin düşündüğü geliyor akıla . senin yapabileceğini bir olay yok . erkekler rutubetten nem kapıp konuyu yatağa getiren insan türü biraz acayipmiş. Acaba üzülerek söylüyorum o tür ihtiyacını dışarıdan karşılıyor olabilir mi yani başka kadın olmasınMerhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Hala ask sevgi mevgi sudur budur diye yorum yapanlar var:) kuzum adam bariz gay :) ama boyle sevdigimiz kanka tipi gaylerden degil. Gizli baya siz de onun’ sakal’ diye tabir ettigimiz maskesi olmussunuz. Simdiye kadar ayni ortamda basbasa ve biseylere musait olup yaklasmaya calismayanina rastlamadim. Kimse de rastlamamistir. Yani en ufak bi adim yoksa maalesef teshis kesin ve net. Esim de yanimda o da ayni seyi soyledi valla.
Kiz bu herif gay olmasin
Eski konulariniza baktim neler yaşamışsınız simdi mutlumunuz. 20 yasinda bir insam icin yasadiklariniz cok zor mus allah size iyi sabir vermizCanim tipki benim yasantimi anlatmissin eski konularima bakarsan bende bosandim ve iyiki bosanmisim simdi yeni evlendim ve cok mutluyum huzurluyum cok şükür Rabbime
Bence biran once kurtul yoksa enkazdan kurtulamazsan psikolojin çöküyor artik kalp sorunların çıkıyor stresten 2.5 aylik srruvenim boyleydi ayni senin gibi yanında oturamazdim bile ben. Bence kurtar kendini cnku onlarin erkekliginde sorun oluyor genelde benimde eski konumdan okuyabilirsin
Eski konulariniza baktim neler yaşamışsınız simdi mutlumunuz. 20 yasinda bir insam icin yasadiklariniz cok zor mus allah size iyi sabir vermiz
Kesinlikle bosanmak ayip degil cesaret ve ozguven gerek amin Allah razi olsun
muska olmasın pek 8nanmam ama nazar değince se4 böyle evini sirke ile sil bol bol dua oku normal değil bu yani hoc sevmese bile nefsi varMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?