- 26 Aralık 2017
- 68
- 43
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karakutu55
-
Bunuda konuştum eşimle böyle birşey olmadığını sadece kafamın rahat olmasi gerekiyor diyorEşin aseksuel olabilir mi?
Bunuda konuştum eşimle böyle birşey olmadığını sadece kafamın rahat olmasi gerekiyor diyor
Tabikide oldu bu süreçte birlikte olmak için bi çok yaklasimi oldu ama ben bunun örf ve adetlerimize göre evlendikten sonra uygun olduğunu düşündüğüm için evliliği bekledim bende inanamıyorum4 yıllık flört döneminde cinsel olarak hiç yakınlaşmanız olmadı mı? Be bileyim sarılma öpme vs gibi?
Hayır anlamadınız mı ne olduğunu?
4 yıllık bu süreçte birlikte olmak için Can atıyordu4 yıl flört ederken hiç farketmediniz mi ? Bir anda bu kadar değişmesi inanılmaz.
Demekki cinsel arzusu vardı size. Neden birden değişti? Yani nişan düğün vs zamanlarında bir sorun oldu mu? Hatırlayamadığınız bir şeyler?Birliktelik için bi kaç kez girişimde bulundum ilk başlarda reddetsede yaptığı denemeler de başarısız o
Tabikide oldu bu süreçte birlikte olmak için bi çok yaklasimi oldu ama ben bunun örf ve adetlerimize göre evlendikten sonra uygun olduğunu düşündüğüm için evliliği bekledim bende inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?