2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

Karakutu55

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
68
43
18
30
Merhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor

Size aşık olmadığını düşündüm.
Biraz eşinizi sorgulamadan, sizde onu hiç umursamadan bekleyin.çıkacaktır kokusu bu halinin.
Sonraydı sonra düşünün.

4 senelik ilişkiniziz boyunca da mı böyle ilgisizdi? Sevgi ile alakali bence. Size olan sevgisi bitmiş olabilir. Ne demek 4 yıllık uzun bir ilişki ve 2.5 aylık evlilikte hala ilişkiye girmemek. Çok tuhafima gitti açıkçası. Ben olsam bosanirdim.

Birliktelik için bi kaç kez girişimde bulundum ilk başlarda reddetsede yaptığı denemeler de başarısız o
4 yıllık flört döneminde cinsel olarak hiç yakınlaşmanız olmadı mı? Be bileyim sarılma öpme vs gibi?
Hayır anlamadınız mı ne olduğunu?
Tabikide oldu bu süreçte birlikte olmak için bi çok yaklasimi oldu ama ben bunun örf ve adetlerimize göre evlendikten sonra uygun olduğunu düşündüğüm için evliliği bekledim bende inanamıyorum

Hiç ama hiç normal değil 2.5 Aylik yeni evli bir erkegin ilişkiye girmemesi hatta bunu denememesi. Hiç öyle kafam rahat olmalı falan demesin öyle birşey yok kesinlikle çok anormal bir durum. Aklıma iki ihtimal geliyor ya sizi sevmiyor aklında başkası var ya da daha kuvvetli ihtimal sizinle göstermelik evlilik yaptı kadınlara ilgisi yok. Bence çok uzatmadan eşinizle açık açık konuşup ne yapacağınıza karar verin yol yakınken.

Demekki cinsel arzusu vardı size. Neden birden değişti? Yani nişan düğün vs zamanlarında bir sorun oldu mu? Hatırlayamadığınız bir şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…