2,5 aylık hamileyim,eşimden ayrılıyorum..

canım bizim karşı komşumuz 16 yaşında o da evli ve liseyi yarıda bırakıp kaçmış ama şimdi açıköğretimden liseyi tekrar okumaya başladı sen bu sıkıntılı dönemlerini çabuk atlatabilirsen okumaya devam edebilirsin bebişe güzel bi gelecek hazırlarsın hayata sımsıkı tutun sakın ümidini kaybetme kendini salma artık bi sorumluluğun var çünkü hem bak ailen de bebeğe bakmaya hazırlarmış şükret yine de haline onlar arkanda oldukça her şeyin üstesinden gelirsin

inan bana bir zaman sonra rahatlarsin. gercekten bak.
bebegin simdi daha huzurludur en azindan sen o cehennemde degilsin.
sakin kotu dusunme bebek nasibiyle kismetiyle gelir.
o bebek sana guc verecek. bir zaman sonra onun tekmelerini hissetmeye baslayinca
bunu cok daha iyi anlayacaksin.
adam olsa bu kocalar anneleriyle karilarini ayirt edebilseler hic bir sorun olmayacak ama iste beceremiyorlar.
Sakin ol ve sadece bebeginin cok saglikli bir ortamda karninda buyuyecegini dusun. orada olsaydi cok kotu olurdu bebegin ruh sagligi icin

öncelikle nerden buldun be güzelim bu adamı
en iyisini yapmışsın sakın dönme geri ailen destek çıkıcakmış ne güzel sakın geri dönme o adam bunu hak etmiyor

Çok üzülüyorum..onu çok sevdim..çok severek evlendim..tüm hayatımı değiştirdim..Ailemi bıraktım gittim.
Böyle olucağı hiç aklıma gelmedi..Niye böyle oldu ben ne yaptım ona..Ailesine ne yaptım..sevdim gittim bunları hak ettim mi..bu yaşımda bu sıkıntıları çekmek zorundamıydım..dayanamıyorum.Yaşadıklarım çok ağır geliyor..

bak canım hiç üzülüp sıkılma karnındakinide üzme
sen şükretki yol kısayken en az zararla o birliktelikten kurtuldun
ne yapıcam şimdi diyede boşa kafanı yorma
aileninyanında onlarında desteğiyle rahatça çocuğunu doğurup büyütüceksin
okulunuda tamamlıyarak çocuğuna daha iyi ve daha bilinçli bir anne olursun
sen bence şu haline şükret canım

canim bak erkeklerle kadinlar bu konuda cok farkli
kadin sever cok sever ve bircok hayalle evlenir hayatini herseyini kocasi icin degistiri

ama erkek bundan anlamaz yok anneme saygili ol, yok ben seni boyle bilmezdim, keske daha cok dusunup evlenseydik.
bide ustune ustluk derlerki: sen ne yaptin benim icin.

olan hep kadinlara oluyor butun evlilikler hep erkekler yuzunden bitiyor cunku hep onlar anlayamiyorlar evlenmenin ne demek oldugunu.
sen sakin uzulme
herseyi arkanda birak ve yalnizca karnindakini dusun.
onun sana su anda destek olmak icin cabaladigini hissedebilirsin ama iste melek kucucuk birsey yapamaz ama hersyi hisseder

bak canım hiç üzülüp sıkılma karnındakinide üzme
sen şükretki yol kısayken en az zararla o birliktelikten kurtuldun
ne yapıcam şimdi diyede boşa kafanı yorma
aileninyanında onlarında desteğiyle rahatça çocuğunu doğurup büyütüceksin
okulunuda tamamlıyarak çocuğuna daha iyi ve daha bilinçli bir anne olursun
sen bence şu haline şükret canım

şükrediyorum ama..üzülmemekte elimde değil..bu yaşadıklarım hiç kolay değil..

canim bak erkeklerle kadinlar bu konuda cok farkli
kadin sever cok sever ve bircok hayalle evlenir hayatini herseyini kocasi icin degistiri

ama erkek bundan anlamaz yok anneme saygili ol, yok ben seni boyle bilmezdim, keske daha cok dusunup evlenseydik.
bide ustune ustluk derlerki: sen ne yaptin benim icin.

olan hep kadinlara oluyor butun evlilikler hep erkekler yuzunden bitiyor cunku hep onlar anlayamiyorlar evlenmenin ne demek oldugunu.
sen sakin uzulme
herseyi arkanda birak ve yalnizca karnindakini dusun.
onun sana su anda destek olmak icin cabaladigini hissedebilirsin ama iste melek kucucuk birsey yapamaz ama hersyi hisseder

bu stresle bebeğime bişey olur mu diye düşünüyorum..onun hiç bi günahı yok..Ama bu dünyaya babası olmadan gelicek.hep bir yanı eksik kalacak..

BOL BOL DUA ET ki öle anne babaya sahipsin cnm..sana sahip çıkmış baban arkanda durmuş..
ya onların eline bıraksaydı seni duşunmek bile istemıorum..
sakın ama sakın geri dönme kafadan kırık birine ..çunku ne sen nede yavrun mutlu olumaz aslaa..
kaynanda kocanda Allahından bulsunlar inş..
hamile bedduası almak ne demek bilmıolar sanırım..

inan bana seni cok iyi anliyroum.
ama allah kimseye kaldiramayacagindan fazla yuk vermez.
sen iki canlisin kendini uzmemeye calis
birak onlar aglasin bence sukretmen lazim cehennemden kurtuldugun icin.
aglayarak hicbirsey duzelmez. ve ustune ustluk bebegini yipratirsin.
gucllu olma zamani geldi. aglamakla birde anneni babani uzersin.
o adama hic ama hic deymez. bir tek goz yasi damlani bile akitma
bu yasinda buyuk bir sey yasadin ama bundan sonra herseyi guzel yapmak senin elinde
aileninde destegi ile cok guclu bir kiz olabilirsin

BOL BOL DUA ET ki öle anne babaya sahipsin cnm..sana sahip çıkmış baban arkanda durmuş..
ya onların eline bıraksaydı seni duşunmek bile istemıorum..
sakın ama sakın geri dönme kafadan kırık birine ..çunku ne sen nede yavrun mutlu olumaz aslaa..
kaynanda kocanda Allahından bulsunlar inş..
hamile bedduası almak ne demek bilmıolar sanırım..

Allahından bulsunlar..Oraya dönersem hep değersiz bir varlık olarak kalıcam

bak canim bir yani eksik olacak diye sakin ama sakin dusunme
adam olsaydida sahip ciksaydi.
cocugun onun yaninda olsa dusun piskolojisi ne durumda olacak en azindan
sicak bir yuvada olacak baban annen ona gereken sevgilyi gosterecekler
zamani gelince bebeginde anlayacak bunu en azindan annesi uzulmeyecek bu cocugu cok yipratir
ve bebeginde uzulmeyecek hergun eziyet goren bir anne cocuguna saglikli bir egitim veremez cunku buna gucu yetmez

inan bana seni cok iyi anliyroum.
ama allah kimseye kaldiramayacagindan fazla yuk vermez.
sen iki canlisin kendini uzmemeye calis
birak onlar aglasin bence sukretmen lazim cehennemden kurtuldugun icin.
aglayarak hicbirsey duzelmez. ve ustune ustluk bebegini yipratirsin.
gucllu olma zamani geldi. aglamakla birde anneni babani uzersin.
o adama hic ama hic deymez. bir tek goz yasi damlani bile akitma
bu yasinda buyuk bir sey yasadin ama bundan sonra herseyi guzel yapmak senin elinde
aileninde destegi ile cok guclu bir kiz olabilirsin

olabilirim inşallah..çok umutsuzum çok mutsuzum..kendimde değilim hiç..

canım anlıyorum seni daha çok küçüksün bu kadar yük ağır geliyo o minicik zayıf omuzlarına
fakat güçlü olmak zorundasın mecbursun sen bir çok kadının uğruna herşeyini gözünü kıpmadan vereceği bir meleği içinde taşıyosun
düşün bu bebek sana allahın bir lütfu belki bu bebek olmasaydı biraz daha sabredim dicektin ve daha çok yara alcaktın
unutma hiç bir şey sebepsiz değildir
allah böyle uygun gördüyse bir sebebi vardır deyip sabrediceksin
artık o adamıda sevmediğini anlaya biliyorum
unutma kalbini acıtan o adamın sevgisi değil içindeki bebektir
çok güçlü olman gereken bi dönemdesin
malesefki erken olgunlaşmak zorundasın bana inan bu sıkıntılı günler o kadar çabuk geçicekki
bir gün kendini ahh ben ne kadar cahilllik yapmışım zamanında derken bulucaksın
şu an sıkıntın hiç bitmicekmiş gibi gelir ama geçicek hemde göz açıp kapayıncaya kadar bu derdin biticek
ailenin yanında huzurlu olmaya bak

bak canim bir yani eksik olacak diye sakin ama sakin dusunme
adam olsaydida sahip ciksaydi.
cocugun onun yaninda olsa dusun piskolojisi ne durumda olacak en azindan
sicak bir yuvada olacak baban annen ona gereken sevgilyi gosterecekler
zamani gelince bebeginde anlayacak bunu en azindan annesi uzulmeyecek bu cocugu cok yipratir
ve bebeginde uzulmeyecek hergun eziyet goren bir anne cocuguna saglikli bir egitim veremez cunku buna gucu yetmez

hamile olmasam hiç üzülmemem umursamam..ama şimdi durum çok farklı..
ve bunca emek..o kadar mücadele ettimki onunla evlenebilmem için..neler yaşadım..
işte bunlar zoruma gidiyor kaldıramıyorum

cok mutsuz oldugunu tahmin edebiliyorum cunku bende yasiyorum buna benzer seyleri
ama bunlarin hepsinin bir zamani var inan bana bir zaman sonra alisacaksin bu uzuntuye ve
kendine geldiginde bebegim diyeceksin.
ama cok yipratirsan kendini bebgin icin iyi degil bu.
sen iki canlisin yani iki kere daha fazla guclu olmalisin. Allahin buyuk bir lutfu hamile kalmak.
istersen bu siteye soyle bi goz at anne olmak icin ne kadar ugrasan arkadaslar var *allah onlarada nasip etsin ins* sen bu lutfa sahip olmussun ve ona en iyi sekilde bakmak zorundasin.
hepsi gececek inan bana gececek.
bebegin icin cok ama cok guclu olmalisin

canım anlıyorum seni daha çok küçüksün bu kadar yük ağır geliyo o minicik zayıf omuzlarına
fakat güçlü olmak zorundasın mecbursun sen bir çok kadının uğruna herşeyini gözünü kıpmadan vereceği bir meleği içinde taşıyosun
düşün bu bebek sana allahın bir lütfu belki bu bebek olmasaydı biraz daha sabredim dicektin ve daha çok yara alcaktın
unutma hiç bir şey sebepsiz değildir
allah böyle uygun gördüyse bir sebebi vardır deyip sabrediceksin
artık o adamıda sevmediğini anlaya biliyorum
unutma kalbini acıtan o adamın sevgisi değil içindeki bebektir
çok güçlü olman gereken bi dönemdesin
malesefki erken olgunlaşmak zorundasın bana inan bu sıkıntılı günler o kadar çabuk geçicekki
bir gün kendini ahh ben ne kadar cahilllik yapmışım zamanında derken bulucaksın
şu an sıkıntın hiç bitmicekmiş gibi gelir ama geçicek hemde göz açıp kapayıncaya kadar bu derdin biticek
ailenin yanında huzurlu olmaya bak

burada ailemin yanında huzurluyum..sadece bunları hak ettim mi ben diye...

cok mutsuz oldugunu tahmin edebiliyorum cunku bende yasiyorum buna benzer seyleri
ama bunlarin hepsinin bir zamani var inan bana bir zaman sonra alisacaksin bu uzuntuye ve
kendine geldiginde bebegim diyeceksin.
ama cok yipratirsan kendini bebgin icin iyi degil bu.
sen iki canlisin yani iki kere daha fazla guclu olmalisin. Allahin buyuk bir lutfu hamile kalmak.
istersen bu siteye soyle bi goz at anne olmak icin ne kadar ugrasan arkadaslar var *allah onlarada nasip etsin ins* sen bu lutfa sahip olmussun ve ona en iyi sekilde bakmak zorundasin.
hepsi gececek inan bana gececek.
bebegin icin cok ama cok guclu olmalisin

canım çok sağol..hiç sağlıklı düşünemiyodum ama birazda olsa kendime geldim..ben bebeğime bakarım..
o düşünsün...

ah ah ah ne denir ki sana güzelim?
senin yaşın küçük anladım da ailen nasıl müsade gösterdi resmi nikah olmadan?
kanunen suç resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak ve hiç bir geçerliliği yok.

neyse ki zararın neresinden dönersek kardır diyeceğiz ve buna göre yol çizeceksin kendine.. ailen sana sahip çıkıyor anladıgım kadarıyla. bu bir avantaj. ailenin yanında düzenini kur, sağlıkla bebeğini kucağına al, gerisini düşünme olur gider..

afeirn sana. su anda senin icin en onemli olan sey bebegin olmali.
bak soyle dusun allah vermesin kimsenin basina yarin obur gun bebegine bisey olursa
kendini cok ama cok suclu hissedersin.
herzaman soylerim anne dogulur baba sonradan olunur.
sen cok sansli bir kizsin cunku karninda bir can tasiyorsun. sakin uzme bebegini o daha bir melek
ve sana destek olmak istiyordun simdi kesinlikle
ona guclu bir anne oldugunu ispatlama zamani geldi
once saglik lutfen uzme artik kendini
bak dokun karnina biraz beklet elini karninin ustunde cok kucuk olmasina ragmen onu hissedeceksin cunku sen bir annesin
uzuldugunde hep karnina koy elini ve bebeginden destek al
hem boylece aranizdaki bag daha cok saglamlasir

Back
X