2,5 aylık hamileyim,eşimden ayrılıyorum..

afeirn sana. su anda senin icin en onemli olan sey bebegin olmali.
bak soyle dusun allah vermesin kimsenin basina yarin obur gun bebegine bisey olursa
kendini cok ama cok suclu hissedersin.
herzaman soylerim anne dogulur baba sonradan olunur.
sen cok sansli bir kizsin cunku karninda bir can tasiyorsun. sakin uzme bebegini o daha bir melek
ve sana destek olmak istiyordun simdi kesinlikle
ona guclu bir anne oldugunu ispatlama zamani geldi
once saglik lutfen uzme artik kendini
bak dokun karnina biraz beklet elini karninin ustunde cok kucuk olmasina ragmen onu hissedeceksin cunku sen bir annesin
uzuldugunde hep karnina koy elini ve bebeginden destek al
hem boylece aranizdaki bag daha cok saglamlasir
canım bana çok destek oldun..çok teşekkür ederim..üzülmemeye çalışıcam..
o hem beni hem bebeğini kaybetti..Kendisi bilir..bana o kadar hakaret etti,hiç düşünmedi bu hamiledir üzülür diye..o düşünsün kaybettiklerini

canim bana tsk etme sen bebegine iyi bak kendine iyi bak bu bana yeter.
sakin uzme kendini cok cok dua et rahatlarsin
ama onun icin hic ama hic gozyasi dokme cunku bebegini uzersin.
genc yasinda anne olacaksin bu cok guzel birsey
karninda bir melek tasiyorsun ve onu uzmemelisin.
kendini sakin ama sakin uzme guclubacismile

evet işte böyle güçlü ol
o kaybettiklerine yansın
sende bebeğinle ve ailenle mutlu ol huzurun rahatın keyfini çıkar

bak cok gec olmus saat ben artik yatiyorum karnimda bebegim var dinlenmem lazim.
dadlummm bence sende yat artik sende iki canlisin yorgun dusmussundur.
iyi geceler arkadaslar.

seni kandirmis
18 yasini doldurmayanlar nikah kiyamaz diye bisey yok
ailesinin rizasi alinarak nikah olabiliyor diye biliyorum
ailen neden izin verdi boyle biseye ?
ne yapacagim demissin, bosanma derdin de yok ne guzel hicbi mecburiyetin de yok bunda da var bi hayir, bebeginle mutluluklar diliyorum, o sana guc verecek bence
belki o dogduktan sonra liseyi disardan bitirirsin

Tatlım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun diyorum.
Yazdıklarını üzülerek okudum
Kolay değil elbet bu durumdayken,bunları yaşamak.
Şimdi herşeyi bir kenara koyarsak sen bu adamı seviyorsundaki bundan 4,5 ay önce ona koştun.Bu gün bebeğini karnında taşıyorsun.Eminimki ne kadar kızsanda halada seviyorsun onu.
Şimdi nacizane abla tavsiyesinde bulunucam canım sana.
Şartlar,yaşadıkların kolay değil elbet ama benim takıldığım tek yer nikah olayı
Ailenle arası iyi olmaz,1 sene sonra düzelir
Kaynanan eziyet ediyordur,zamanla yoluna girer
Aranızda hoş olmayan konuşmalar geçmiştir,birbirinizi tanıdıkça onlara çözüm bulunur.
Velhasıl karnında bir bebek varken bunlar çözülmeyecek şeyler değil
Fakat,bebeğinin annesine nikah yapmaktan kaçan bir erkekle berabersin,ona eşin bile diyemiyorum,işte bu durumu çıkmaza sokan tek şey bana göre
Bitir diyoruz ablaların olarakta,zaten bitecek birşeyde yok ortada
Yaşın çok genç canım
Yıllar o kadar hızlı geçiyor ve es geçtiğin şeylerin acısını yıllar sonra öyle bir çekiyorsunki
sonradan üzülmeni istemem.
Şimdi sen kendi kendine senaryolar yazar oynarsın.
Bebeğim var dersin,yarın doğdumu yüzüne bakar bakar neden babasız büyütüyorum dersin,bunun için göz yaşı dökersin
O sana 2 çift güzel söz söylese yelkenleri suya indirirsin
Belki yeniden denemek uğruna,aileni bile karşına alır benimde bebeğim var onu mutsuz etmek istemiyorum diye düşünürsün.
Tüm bunlar olurken unutmaman gereken tek şey var.
Şayet bebeğini taşıyan kadına nikah yapmayı bile bu kadar askıya alan bir erkekle berabersen,bebeğine babalık yapması konusundada çok beklentin olmamalı
Kişi neyse o canım,yapısı buysa onu değil 1 bebek,11 bebek doğursan istediğin gibi göremessin.
Ha bu benim kaderim,çocuğuma bunu yaşatmıycam diyorsan hayat senin
Biz kimsenin yuvası bozulsun istemeyiz
Hatta kendi adıma konuşmak gerekirse,ben bunu hep en son çare görmüşümdür
Önünde imzası olmayan,hiç bir hak talep edemeyeceğin bir birliktelik,kucağında bir bebek,önünde uzuuuuun yıllar ve yanında sorumsuz bir adam var
Ben herşeyi göğüslenir taşırım diyorsan,hiç etki altında kalıp,kafanı daha fazla karıştırmadan kaldığın yerden devam et.Kuralları o koysun,sende uygula
Ama yok benim önümde yıllar var,ben güçlü bir anne olur bebeğimede kendimede yeterim diyorsan,duygularını koy bir kenara,yaşadıklarına bir çizgi çek ve yaniden başla hayatına.
Bu iki kararında kendince zorlukları var
Senin ve bebeğinin canını en az yakacak olanı tercih etmen dileklerimle
ıkinizede mutluluklar diliyorum.
Dilerim şans sizden yana olur.

inşallah hayırlısı olur..kafam çok karışık..hamileyim diye çok düşüncelerim var..babasız nasıl büyütücem bu çocuğu ne yapıcam ben diye..

öyle bir adamla sağlıklı bi şekilde bebek büyüteceğini mi sanıyorsun canım.en güzeli bir daha yüzünü görme, ailenin yanında kalman bebeğin için en hayırlıs olacak buna inan.sakın çocuk olunca değişir düşüncelerine kapılma, hiçkimse değişmiyor maalesef.bebeğini büyüt biraz işe girersin, ayaklarının üstünde dur, kimseye ezdirme kendini, yavrun için.

valla o iş zaten başlamadan bitmiş o kısım kesin...sana gelirsek...şunca okuduğum şeyden en çok sevindiğim tek şey var, o da yaşın daha çok genç..yani her şeyin başındasın hala..çocuğun dahi olsa,annen banan sahip çıktığı sürece sende girersin bir işe yahut eğitimine devam edersin..hayatını kurtarırsan gerisi hikaye olur..allah yardımcın olsun,kendini üzme sakın,o adamla ve ailesiyle kendini heba edeceğine yolunu daha iyi bir biçimcde çizer keyfine bakarsın canım..

arkana bıle bakma canım ailenın yanında otur sevgıyle guzel guzel buyut bebegını bebek dogunca degısır dıye hıc dusunme bebegını belkı sever ama sana olan dusuncelerı hıc degısmez canım istenmeyen eş istenmeyen gelın olarak kalırsın hep

canım gerçekten zor bi dönem geçiriyosun aslında baştan beri surum aynıysa keşke hemen hamile kalmasaydın. ama olan olmuş artık eşinin değişeceğine inanıp geri dönme ve şanslısınki bu durumu çekmek zorunda değilsin ailen arkanda ayrıca bebeğin babasız büyüyeceği konusundada şunu düşün orda huzursuz bi ortamda büyüyeceğine mutlu ve sevgi dolu bi ortamda büyümesi daha sağlıklı olur eskiden çekermiş kadınlar böyle adamları kaynanaları sen daha gençsin ailen sana destek inan bebekle güçlenip birlikte büyüyeceksiniz artık sadece bebeğini düşün kimse senden ve sendeki minicik yavrudan daha kıymetli değil

SAKIN CANIM SEN EN ıYıSıNı YAPMIŞSIN DÖNME BıR DAHA O EVE GERı MADEM HEP ANASINI TUTUYOR YAŞASIN ANASIYLADA AKLI BAŞINA GELSıN ALLAHIM NASIL OLURDA SENı BIRAKABıLıYOR SEN HAMıLESıN SANA DAHA FAZLA ıLGı GÖSTERMESı GEREKıRKEN OLANLARA BAK SANA KEŞKE HAMıLE KALMASAYDIN DEMıCEM OLMUŞTUR ıŞTE AMA SAKIN O EVE DÖNME:umursamaz:

Valla elimde olsa kocan denen adi herifi paralardım şimdi.
Bak güzelim öncelikle senin nikahsız evlenip gitmene müsade eden ailene çok ama çok kızdım. Sen gençsin, bazı şeyleri düşünemeyebilirsin ama ailenin seni uyarması lazımdı. Hadi olmuş bitmiş o olay geçelim, ama bak baban sana gitme kal sanada bebeğinede bakarım demiş. Sakın o adi adamın yanına dönme. Ailenin aldıklarını toparla gel babanın yanına. Doğumdan sonra bir işe girersin mis gibi bakarsın çocuğuna. Ailen arkanda olduktan sonra hiiiiççç bir şeycik olmaz.
Sonradan başını taşlara vurmaktansa şimdiden boşanman inan en iyisi.

off yaaa..
sabah sabah çok üzüldüm..
allah sabır versin..
üzülma tatlım, allah kolaylığını verir inşalah..

heyyyyyyy allam yarappimya
ne insanlar var
önce sana çok kızdım ailenede hadı senın yaşın küçük cahillik ettin nikah konusunda
ailendemi bişe demedi nikahsız evlenmene
ama burbuk un söyledığine katılıyorum insaflı ınsanlarmış yıne onlarda sana bi tekme atmamışlar baban ben bakarım demiş neguzel
sakın sakın 2. kez aynı hatayı yapıp oraya dönme 2 güzel söze vaatlere kanma
nikahdan kaçan adamdan hayırmı gelır yıne oyalar pişman olursun
allah sana güç kuvvet versın çalışır bakarsın
umudunu kaybetme
allah yardımcın olsun

Neden hemen hamilesin ya ?

Gerçi bunu düşünemiycek kadar ufaksın henüz,off ne diyim çok şey var diycek de arkadaşlar demiştir mutlaka okumadım ama..

Ben de onlara katılıyorum..

O adamdan hayır gelmez canım,düzelirmiki falan diye asla düşünme hiçbirzaman düzelmez.sen kararının arkasında dur.eğer düzelir umuduyla dönersen yine en başa dönersin ve sadece üzüldüğünle kalırsın.

Başından geçenlerin hiç birinin elle tutulur yanı yok ki; 17 yaşında imam nikahıyla sorumsuzun birisiyle evlenmişsin hem de bu çağda, kaynanayla başın dertte üstelik hamilesin pişman olmuşssun ama iş işten geçmiş, evlilik hafife alınacak bir müessese değil deneme yanılma yoluyla da olacak birşey değil senin yaşındakilerin arkadaşlarıyla gezip tozduğu bir yaşta sen cehennem hayatı yaşıyorsun bir de karnındaki bebek var, Allah yardımcın olsun ne diyim ben sana offf şiştim valla...

Back
X