- 3 Nisan 2016
- 313
- 251
- 23
- Konu Sahibi glshendgn88
-
İnşallahhh canımm dua ediyorum sürekli rabbim geri çevirmez inşallah hepimizin yavrusunu bağışlar inşallahhCanim bende buraya ayni dertten muzdarip bir halde yazdim ve dayanamadim dun ozel doktoruma gittim ne yrmek je icnek ne bir is resmen artik yuykudan kalkamiyordum dun gittim doktor dosyama bakti bu dosyaya gore evet kese bos ve gebelik yok dedi yani brbek yok ama istersen bidaja bizim cihazla bakaim ve bakti bebegimi buldu kalp atisini dinletti ben o masada ağladım ben aglafikca daha hizliatiyodu minigimin kalbi bak senin suan tam haftan 6 dedi yani son adet tarhini sil kafandan gec ddöllenme sebebiyle dedi bide allaha col sığındı benimde cok zor oldu bu gebeligim dua et o yurek acisiyla rabbim geri cevirmiyor duani inan
bence düşük olacak ama Allah bilir. 8. haftaya kadar bekle bence. ama 7. haftada ise 5 haftalık gözüküyorsa belli gerçekler vardır. burda muayene ol iki gün üst üste. her gün bir mm büyümesi lazım eğer artık olmadıysa yada baktırdığında kese bozuksa zaten yapılacak bir şey yok. Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah sana.
Merhaba bebeği kaçıncı haftasında kalp atışlarını duydun acabaSelam kızlar bugün bebeğimi gördümmmmm çok şükür kalp atışlarınıda gördüm :)
Bekliyorum ama umudum yok hayırlısı olsun bi netliğe kavuşsun artık yoruldum herşeyin hayırlısı sağlık olsn birdahakine olur inşallahRabbim korktuğunu yaşatmasın inşallah sağlıklı Bişekilde bebeğini kucağına alırsın Bnde 6. Haftamda gördüm dur bakalım acele etme belki 1 2 haftaya net gözükecek
Bebeğin göründü mü canım?benmde 7haftalık ama görünmüyorMerhaba bebeği kaçıncı haftasında kalp atışlarını duydun acaba
İnşallah aminn teşekkür ederimmİnşallh tabi herşeyin hayırlısı bu mübarek günlerde bol bol dua et rabbim hiç kimsenin korktuğunu yaşatmasın biliyorum kolay değil beklemek umutlar zor ama yapacak bişey yok sabredip beklemek ten başka geç gözüken bir sürü insan var inşallah rabbim sevindirsin
Merhaba ben 6Merhaba bebeği kaçıncı haftasında kalp atışlarını duydun acaba
Selam kızlar bugün bebeğimi gördümmmmm çok şükür kalp atışlarınıda gördüm :)
Canım ben 6+2 de kendisini ve kalp atışlarını gördüm duymadım duymak için erken dedi doktor ekranda atışlarını gördüm bu bile yetti :)Merhaba bebeği kaçıncı haftasında kalp atışlarını duydun acaba
Senin kaç hafta canım?Kızlar bana geçen haftaya kadar boş gebelik dediler hatta ilk gittiğim doktora kalsaydı geçen hafta çoktan kürtaj olmuştum ikna olmadım ikinci bir doktora gittim oda boş gebelik ama bir hafta bekleyelim.dedi ve ben az önce kalp atışlarını gördüm sadece bir hafta geriden geliyor dedi. Çok şükür.
Benim dün vajinal ultrasonda 7+1 yazıyodu ve boştu yani.cumaya kadar bekliyorum bakalım ya neyse ne artık atlattım şoku Allah sağlık versin napayım inşallah bidahakine olur.sizinde inşallah sağlıkla devam ederAdet tarihime gore 7+3 ama ultrasonografide bir hafta geri canım
Çok sevindim senin adına da kendi adıma da sen şimdi sekizinci hafta da mı duydun yaniCanim benim son adet tarihime gore suan bebisimiz sekiz haftalik ve gorunmedi gecen gun doktor bir daha bakti cok sukur pit pit atislarimizi da duyduk rabbim size de nasop etsin ama doktorum dedi ki senin bebegin gec döllenme olmus haftan suan tam alti dedi yani seninkide oyle olabilir canim biraz daha bekle minigin saklaniyodur guzel haberlerinixi burdan verin ins :))
Yok bende yedinci haftanın içindeyim doldurmadan 6+2 Dr gözükmedi dedi yolk köşesini gördük ama kalp atışı yk haftaya gidicemBebeğin göründü mü canım?benmde 7haftalık ama görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?