2.5 cm kese var yolk sac ve bebek yok :(

İnşallahhh canımm dua ediyorum sürekli rabbim geri çevirmez inşallah hepimizin yavrusunu bağışlar inşallahh

bence düşük olacak ama Allah bilir. 8. haftaya kadar bekle bence. ama 7. haftada ise 5 haftalık gözüküyorsa belli gerçekler vardır. burda muayene ol iki gün üst üste. her gün bir mm büyümesi lazım eğer artık olmadıysa yada baktırdığında kese bozuksa zaten yapılacak bir şey yok. Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah sana.

inşallah

Başka bir doktora daha gittim şimdi vajinal baktı 7+1 ama bebek yok kesede boşa beklemeye gerek yok dedi.perşembe cuma gel alalım dedi :,(

Rabbim korktuğunu yaşatmasın inşallah sağlıklı Bişekilde bebeğini kucağına alırsın Bnde 6. Haftamda gördüm dur bakalım acele etme belki 1 2 haftaya net gözükecek

Rabbim korktuğunu yaşatmasın inşallah sağlıklı Bişekilde bebeğini kucağına alırsın Bnde 6. Haftamda gördüm dur bakalım acele etme belki 1 2 haftaya net gözükecek
Bekliyorum ama umudum yok hayırlısı olsun bi netliğe kavuşsun artık yoruldum herşeyin hayırlısı sağlık olsn birdahakine olur inşallah

İnşallh tabi herşeyin hayırlısı bu mübarek günlerde bol bol dua et rabbim hiç kimsenin korktuğunu yaşatmasın biliyorum kolay değil beklemek umutlar zor ama yapacak bişey yok sabredip beklemek ten başka geç gözüken bir sürü insan var inşallah rabbim sevindirsin

İnşallah aminn teşekkür ederimm

Canim benim son adet tarihime gore suan bebisimiz sekiz haftalik ve gorunmedi gecen gun doktor bir daha bakti cok sukur pit pit atislarimizi da duyduk rabbim size de nasop etsin ama doktorum dedi ki senin bebegin gec döllenme olmus haftan suan tam alti dedi yani seninkide oyle olabilir canim biraz daha bekle minigin saklaniyodur guzel haberlerinixi burdan verin ins :))

Kızlar bana geçen haftaya kadar boş gebelik dediler hatta ilk gittiğim doktora kalsaydı geçen hafta çoktan kürtaj olmuştum ikna olmadım ikinci bir doktora gittim oda boş gebelik ama bir hafta bekleyelim.dedi ve ben az önce kalp atışlarını gördüm sadece bir hafta geriden geliyor dedi. Çok şükür.

Merhaba bebeği kaçıncı haftasında kalp atışlarını duydun acaba
Merhaba ben 6
Selam kızlar bugün bebeğimi gördümmmmm çok şükür kalp atışlarınıda gördüm :)
Merhaba bebeği kaçıncı haftasında kalp atışlarını duydun acaba
Canım ben 6+2 de kendisini ve kalp atışlarını gördüm duymadım duymak için erken dedi doktor ekranda atışlarını gördüm bu bile yetti :)

Senin kaç hafta canım?

Adet tarihime gore 7+3 ama ultrasonografide bir hafta geri canım
Benim dün vajinal ultrasonda 7+1 yazıyodu ve boştu yani.cumaya kadar bekliyorum bakalım ya neyse ne artık atlattım şoku Allah sağlık versin napayım inşallah bidahakine olur.sizinde inşallah sağlıkla devam eder

Progestan kullanıyodum düşük önlemesi için hiç kanamam da yok gerçi.bıraktım onuda Allah hayırlısını versin artık kestim umudumu

Çok sevindim senin adına da kendi adıma da sen şimdi sekizinci hafta da mı duydun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…