- 23 Mart 2014
- 211
- 258
- 53
- Konu Sahibi glshendgn88
-
Şu anda kaç haftalıksın canım?Kızlar bana geçen haftaya kadar boş gebelik dediler hatta ilk gittiğim doktora kalsaydı geçen hafta çoktan kürtaj olmuştum ikna olmadım ikinci bir doktora gittim oda boş gebelik ama bir hafta bekleyelim.dedi ve ben az önce kalp atışlarını gördüm sadece bir hafta geriden geliyor dedi. Çok şükür.
Adet tarihine gore 7+3 ama ultrasona gore tam bir hafta geride canımŞu anda kaç haftalıksın canım?
İnşallah vardır canım üzme kendini yoksada hayırlısı olsun Allah bir yoluna koymuştur elbetkızlar benimde keseye 7haftalık dedi kese boş dedi7haftalık olabilir mi bilmiyorum çünkü 20 mayısta test yaptırdığımda 2.0 çıkmştı 23unde 1.20 çıkmıştı daha sonra 6haziranda beta yı 781 ve 3gun sonra 3418 olarak aldım 20haziranda gittiğimde ise 7haftalık dedi son adet tarihim bilinmediği düzensiz olduğu için bilemiyoruz keseye göre söyledi acaba yanlışlık olabilir mi 9gun sonra tekrar gel dedi çıkma ihtimali varmı yokmu bilmiyorum kafam çok karışık
Kızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
Canim ayni sorun bendede vardi 11 haftaya kadar bekledim ama dun aldirdim kese 17 mm kadar geldi yokl kesesi olusmayinca bebekte olusmuyor dedi doktor yaklasik 6 7 doktora gittim ve sonuc kese alindi. İnsaallah sen ben den sansli olursun
hakkımızda hayırlısı mübarek cuma günü hayırlı haber alalım inşallah bende bugün tekrar gidiyorum doktora.yalnız anlamadığım birşey var benim kanamam yok hiçbişeyim yok ben eskilerde yaşayan bi insan olsam bu durumu hiç farketmeyecekmiydim ultrasonda görmesek bilmicez anlamadım gitti ne değişik iş hiç duymadığım başıma geldi Allah beterinden korusun en kötüsü bu olsun ne diyelimCanim ayni sorun bendede vardi 11 haftaya kadar bekledim ama dun aldirdim kese 17 mm kadar geldi yokl kesesi olusmayinca bebekte olusmuyor dedi doktor yaklasik 6 7 doktora gittim ve sonuc kese alindi. İnsaallah sen ben den sansli olursun
Geçmiş olsun canım ben çok şükür korktuğum başıma gelmedi şuan herşey iyi gidiyor sadece karaciğer emzimlerimde çok az yükselme tespit edildi bugün yine kan verdim bakalım inşsallah hormanlardandır.Canim ayni sorun bendede vardi 11 haftaya kadar bekledim ama dun aldirdim kese 17 mm kadar geldi yokl kesesi olusmayinca bebekte olusmuyor dedi doktor yaklasik 6 7 doktora gittim ve sonuc kese alindi. İnsaallah sen ben den sansli olursun
hakkımızda hayırlısı mübarek cuma günü hayırlı haber alalım inşallah bende bugün tekrar gidiyorum doktora.yalnız anlamadığım birşey var benim kanamam yok hiçbişeyim yok ben eskilerde yaşayan bi insan olsam bu durumu hiç farketmeyecekmiydim ultrasonda görmesek bilmicez anlamadım gitti ne değişik iş hiç duymadığım başıma geldi Allah beterinden korusun en kötüsü bu olsun ne diyelim
Kese büyuyor muydu peki canım benimkinde kese büyümesi durdu ayrica vajinal ultrasonda bakildi mi orada daha net gözükür29unda gidicem inşallah olumlu sobakıldı mı orada daha net ırımzor bişey ya o kadar bekle heveslen napalım nasip tabi de.peki bu attığım resimdeki kese sizce çok büyük mu altında 25.7mm yazıyor garip geldi
Kızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
Cnim bn 8 . Haftada gordum bnce daha cok erkenKızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
Canım ben burda yazmıstım çok şükür boş gebelik değilmiş sağlıklı ilerlioruz şuan Allahın izni ile :)Cnim bn 8 . Haftada gordum bnce daha cok erken
Kızlar birşey soracağım hamileligim 6+5 ve üç haftadır ara ara kanamam oluyor ama pembelik şeklinde Dr â gittim kese ve yolk var ama embriyo yoktu sizce bu lekelenme neyin nesidir fikriniz var mı
Canım sonuç ne baktırdın mıKesede büyüyordu benim enson ptesi 21mm di.bakalım bugün ne olacak Allahtan hayırlısı
Aynı kese boş.ptesi kürtaj olcamCanım sonuç ne baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?