2.5 cm kese var yolk sac ve bebek yok :(

Şu anda kaç haftalıksın canım?

kızlar benimde keseye 7haftalık dedi kese boş dedi 7haftalık olabilir mi bilmiyorum çünkü 20 mayısta test yaptırdığımda 2.0 çıkmştı 23unde 1.20 çıkmıştı daha sonra 6haziranda beta yı 781 ve 3gun sonra 3418 olarak aldım 20haziranda gittiğimde ise 7haftalık dedi son adet tarihim bilinmediği düzensiz olduğu için bilemiyoruz keseye göre söyledi acaba yanlışlık olabilir mi 9gun sonra tekrar gel dedi çıkma ihtimali varmı yokmu bilmiyorum kafam çok karışık

Eklentiler

• WP_20160621_12_43_27_Pro.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 115
İnşallah vardır canım üzme kendini yoksada hayırlısı olsun Allah bir yoluna koymuştur elbet

Benim 8+2 ye kadar bekledim kesem vardı bebek yok yolk sac yoktu kese büyümüyordu ve hamilelik belirtileri azalmıştı bos gebelik dedi doktor kürtaj oldum hayırlısı buymus Inşallah hayırlı saglikli evlatlar kucagina alırsınız

Canim ayni sorun bendede vardi 11 haftaya kadar bekledim ama dun aldirdim kese 17 mm kadar geldi yokl kesesi olusmayinca bebekte olusmuyor dedi doktor yaklasik 6 7 doktora gittim ve sonuc kese alindi. İnsaallah sen ben den sansli olursun

Canim ayni sorun bendede vardi 11 haftaya kadar bekledim ama dun aldirdim kese 17 mm kadar geldi yokl kesesi olusmayinca bebekte olusmuyor dedi doktor yaklasik 6 7 doktora gittim ve sonuc kese alindi. İnsaallah sen ben den sansli olursun

29unda gidicem inşallah olumlu sonuçlar alırım zor bişey ya o kadar bekle heveslen napalım nasip tabi de.peki bu attığım resimdeki kese sizce çok büyük mu altında 25.7mm yazıyor garip geldi

hakkımızda hayırlısı mübarek cuma günü hayırlı haber alalım inşallah bende bugün tekrar gidiyorum doktora.yalnız anlamadığım birşey var benim kanamam yok hiçbişeyim yok ben eskilerde yaşayan bi insan olsam bu durumu hiç farketmeyecekmiydim ultrasonda görmesek bilmicez anlamadım gitti ne değişik iş hiç duymadığım başıma geldi Allah beterinden korusun en kötüsü bu olsun ne diyelim

Geçmiş olsun canım ben çok şükür korktuğum başıma gelmedi şuan herşey iyi gidiyor sadece karaciğer emzimlerimde çok az yükselme tespit edildi bugün yine kan verdim bakalım inşsallah hormanlardandır.

Kızlar birşey soracağım hamileligim 6+5 ve üç haftadır ara ara kanamam oluyor ama pembelik şeklinde Dr â gittim kese ve yolk var ama embriyo yoktu sizce bu lekelenme neyin nesidir fikriniz var mı

Aynen oyle canim benimde hic kanamam olmadi. Kese de zaman gectikce zedelenme olurmus o dahi olmadi... Allah nasip etmediyse olmuyor iste . İnsaAllah sen hayirli guzel haber alirsin canim

Kese büyuyor muydu peki canım benimkinde kese büyümesi durdu ayrica vajinal ultrasonda bakildi mi orada daha net gözükür

Cnim bn 8 . Haftada gordum bnce daha cok erken

Kızlar birşey soracağım hamileligim 6+5 ve üç haftadır ara ara kanamam oluyor ama pembelik şeklinde Dr â gittim kese ve yolk var ama embriyo yoktu sizce bu lekelenme neyin nesidir fikriniz var mı

Yolk olması iyi embriyo için önemli olan o kanama için dr progesteron diye bir ilaç verir düşük önlemesi için kanamayı ihmal etme sakın Rabbimin izni ile kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…