Öyle konuşuyorduk muhabbetler açıldı. İlk aşık olduğu kıza 18 yaşında aşık olmuş 6 ay falan sürmüş ilişkisi, kız yollu cıkmıs ve ayrılmışlar. İlk aşık olduğum o 2. Sensin diyip 2. Sıraya da beni koydu konuşurken o zamanlar küçüklük tabi falan dedi siz olsanız kızar mıydınız böyle konuşmasına anlatmasına ?
Fahiselik değil ama önüne gelenle ilişki yaşadığını öğrenmişYollu çıktı ne ya, siz de utanmadan bunu buraya mı yazıyorsunuz?
Fahişelik mi yapmış? Hadi yaptı diyelim siz gördünüz mü?
Bu şekilde bir kadının arkasından konuşan erkeğin kıçına tekmeyi basarım. Birinci ikinci olmak mı önemli sence şu an bu mevzuda?
Kız da kesin bu salağa yüz vermedi, hakkında atıp tutuyor yollu diye. En tiksindiğim erkek modeli
Bir de kız 18 yaşında, gerçekten bazı muhabbetler aşırı midemi bulandırıyor bu da onlardan biri
Önüne gelenle ilişki yaşadığını öğrenmiş adı cıkmıs kötü bir geçmiş oldu benim için diyorilk aşkından ''yollu'' diyerek bahseden birinden hayır gelmez
Önüne gelenle ilişki yaşadığını öğrenmiş hatta kız benim erkek arkadaşımla da yaşamak istemiş küçük olduğu için o zaman istememiş kız ayrılmışEskiden değer verdiği insandan “yollu” diye bahseden yarın öbür gün sizin arkanızdan neler der , hiç mi başkasına bunu yapan bana da yapar demiyorsunuz ? Size bir şey denilse ortalığı yıkarsınız başka kadına “yollu “ deniyor keyifler rahat …
O arada başkasına bunu diyen bana da der diyip konuşmayı bitirmeyi tercih etmeliydiniz
Kızar mısınız diye soruyorsunuz
Sen de yedinÖnüne gelenle ilişki yaşadığını öğrenmiş hatta kız benim erkek arkadaşımla da yaşamak istemiş küçük olduğu için o zaman istememiş kız ayrılmış
Yollu kesin kendidir. Ayyyy nefretÖyle konuşuyorduk muhabbetler açıldı. İlk aşık olduğu kıza 18 yaşında aşık olmuş 6 ay falan sürmüş ilişkisi, kız yollu cıkmıs ve ayrılmışlar. İlk aşık olduğum o 2. Sensin diyip 2. Sıraya da beni koydu konuşurken o zamanlar küçüklük tabi falan dedi siz olsanız kızar mıydınız böyle konuşmasına anlatmasına ?
Onlar egosunu tatmin etmiştirDiğer sevgililerini iyi anlattı ama
Eski ilişkilerini kötüleyen insandan hayır gelmez senin arkandan da fix yolluydu diyecek 18 yaşında aşık olduğuna göre kız da onun yaşlarındaydı bana 2. Aşkım sensin demesinden çok iyi olsun kötü olsun eskiden aşık olmuş hala 1. Sırada olan küçük birine yollu demesine bozulurumÖyle konuşuyorduk muhabbetler açıldı. İlk aşık olduğu kıza 18 yaşında aşık olmuş 6 ay falan sürmüş ilişkisi, kız yollu cıkmıs ve ayrılmışlar. İlk aşık olduğum o 2. Sensin diyip 2. Sıraya da beni koydu konuşurken o zamanlar küçüklük tabi falan dedi siz olsanız kızar mıydınız böyle konuşmasına anlatmasına ?
Öyle konuşuyorduk muhabbetler açıldı. İlk aşık olduğu kıza 18 yaşında aşık olmuş 6 ay falan sürmüş ilişkisi, kız yollu cıkmıs ve ayrılmışlar. İlk aşık olduğum o 2. Sensin diyip 2. Sıraya da beni koydu konuşurken o zamanlar küçüklük tabi falan dedi siz olsanız kızar mıydınız böyle konuşmasına anlatmasına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?