2.5 senelik bir ilişkim var

ashen12

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
62
-13
6
29
Öyle konuşuyorduk muhabbetler açıldı. İlk aşık olduğu kıza 18 yaşında aşık olmuş 6 ay falan sürmüş ilişkisi, kız yollu cıkmıs ve ayrılmışlar. İlk aşık olduğum o 2. Sensin diyip 2. Sıraya da beni koydu konuşurken o zamanlar küçüklük tabi falan dedi siz olsanız kızar mıydınız böyle konuşmasına anlatmasına ?

Yollu çıktı ne ya, siz de utanmadan bunu buraya mı yazıyorsunuz?
Fahişelik mi yapmış? Hadi yaptı diyelim siz gördünüz mü?
Bu şekilde bir kadının arkasından konuşan erkeğin kıçına tekmeyi basarım. Birinci ikinci olmak mı önemli sence şu an bu mevzuda?
Kız da kesin bu salağa yüz vermedi, hakkında atıp tutuyor yollu diye. En tiksindiğim erkek modeli
Bir de kız 18 yaşında, gerçekten bazı muhabbetler aşırı midemi bulandırıyor bu da onlardan biri

Son düzenleme:
Öyle konuşuyorduk muhabbetler açıldı. İlk aşık olduğu kıza 18 yaşında aşık olmuş 6 ay falan sürmüş ilişkisi, kız yollu cıkmıs ve ayrılmışlar. İlk aşık olduğum o 2. Sensin diyip 2. Sıraya da beni koydu konuşurken o zamanlar küçüklük tabi falan dedi siz olsanız kızar mıydınız böyle konuşmasına anlatmasına ?

Eski sevgilisine yollu diyen şerefsizin tekidir.

Adam sevgi değil kronolojik sıralama yapmış, neyine takacaksınız bunun? Takacaksanız muhtemelen o sırada 18 ya da daha küçük olan kıza yollu denmesine takın

Eskiden değer verdiği insandan “yollu” diye bahseden yarın öbür gün sizin arkanızdan neler der , hiç mi başkasına bunu yapan bana da yapar demiyorsunuz ? Size bir şey denilse ortalığı yıkarsınız başka kadına “yollu “ deniyor keyifler rahat …
O arada başkasına bunu diyen bana da der diyip konuşmayı bitirmeyi tercih etmeliydiniz
Kızar mısınız diye soruyorsunuz 🤣

Yollu çıktı ne ya, siz de utanmadan bunu buraya mı yazıyorsunuz?
Fahişelik mi yapmış? Hadi yaptı diyelim siz gördünüz mü?
Bu şekilde bir kadının arkasından konuşan erkeğin kıçına tekmeyi basarım. Birinci ikinci olmak mı önemli sence şu an bu mevzuda?
Kız da kesin bu salağa yüz vermedi, hakkında atıp tutuyor yollu diye. En tiksindiğim erkek modeli
Bir de kız 18 yaşında, gerçekten bazı muhabbetler aşırı midemi bulandırıyor bu da onlardan biri
Fahiselik değil ama önüne gelenle ilişki yaşadığını öğrenmiş

Eskiden değer verdiği insandan “yollu” diye bahseden yarın öbür gün sizin arkanızdan neler der , hiç mi başkasına bunu yapan bana da yapar demiyorsunuz ? Size bir şey denilse ortalığı yıkarsınız başka kadına “yollu “ deniyor keyifler rahat …
O arada başkasına bunu diyen bana da der diyip konuşmayı bitirmeyi tercih etmeliydiniz
Kızar mısınız diye soruyorsunuz 🤣
Önüne gelenle ilişki yaşadığını öğrenmiş hatta kız benim erkek arkadaşımla da yaşamak istemiş küçük olduğu için o zaman istememiş kız ayrılmış 😀

Yollu kesin kendidir. Ayyyy nefret

Eski ilişkilerini kötüleyen insandan hayır gelmez senin arkandan da fix yolluydu diyecek 18 yaşında aşık olduğuna göre kız da onun yaşlarındaydı bana 2. Aşkım sensin demesinden çok iyi olsun kötü olsun eskiden aşık olmuş hala 1. Sırada olan küçük birine yollu demesine bozulurum
İnsanların kullandığı kelimeler her zaman kendini anlatır çok dikkatli olun

Adam olsa eski görüştüğü kız hakkında gevşek gevşek konuşmaz.

yollu ne demek ya
eski kız arkadaşından ayrılmış bir erkegin maksimum anlaşamadık ayrıldık demesini beklerim
iğreçnleşiyorsa zaten bir sıkıntısı muhakkak vardır
kızla yüzyüze gelsen kimblir neler duyarsın

Sıradaki konu ne ile ilgili sevgilinizle ilgili ayrı ayrı konu açmak yerine bir konuda hepsini toplasanızdı ya 😒

Back
X