2,5 senelik ilişkim dün gece bitti, onu şimdiden çok özledim, nolur yardım edin. :(

Defne3455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
24
0
1
İstanbul
Kızlar merhaba,
Benim 2,5 senelik ilişkim dün gece sona erdi. Belli bir kavga ya da söz yok bu bitişe sebep olan. Başladığımız günden beri tam mutluyuz diyebildiğimiz hiçbir zaman yok. Hadi yeniden başlayalım, eski zamanlarımıza dönelim diyebileceğimiz bir dönem yok. O benim ilk ilişkimi yaşadığım erkek, onu çok seviyorum. O da beni seviyor. Karşılıklı sevginin olduğu yerde iki kişinin mutsuzluğu nasıl oluyor bilmiyorum. Aramızda ne doğru dürüst bir paylaşım var ne de ortak bir zevk. Benzer olaylar durumlar karşısında aynı hisleri paylaşmıyoruz çoğu zaman, onun ilgisini çeken bir şey bana çok saçma gelebiliyor vs. Bazen bir şey yapmak için can atıyorum, ona anlatıyorum hevesle, ama öyle tepkisiz kalıyor ki mesela bendeki heves uçup gidiyor. Ya da beni üzen bir şey ona çok basit gelebiliyor. Artık bir şey paylaşacağım zaman ne tepki verecek diye düşünür oldum. Aynı hisler onun için de geçerli. Bu kadar zamandır da değişen bir şey olmadı. Beraber tatile de gittik, aynı evi de paylaştık bir süre ama nafile. Ama her şeye rağmen ben artık onsuz olacağımı düşündüğüm zaman bile dünyam başıma yıkılmış gibi hissediyorum. Dün geceki konuşmayı yapmamışız gibi şimdi onun yanına gidip sarılıp uyuyayım, yarın sabah uyandığımda yanımda olsun ,el ele tutuşup kahvaltı yapmaya gidelim istiyorum. Birbirimize karşı daha özenli olup ikimizin olduğu yeni beyaz bir sayfa açalım istiyorum. Ben hala bi çıkış yolu olduğunu düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum bilemiyorum. Ama o birbirimiz için doğru insanlar olmadığımızı, o yüzden de ilişkimizi toparlamak adına çabaladığımız halde bakış açımız farklı olduğu için bu çabalarımızın birbirimizde beklediğimiz iyileşmeyi sağlamadığını söylüyor ve böyle devam ettikçe de daha çok hayal kırıklığı yaşayarak ayrılığımızın bile kötü olacağını söylüyor. İkimiz de mutlu değiliz, ama o denemenin bizi daha çok üzeceğini ben ise hala küçük de olsa bi umut olduğunu düşünüyorum. O çok iyi biri, sadece birbirimizi mutlu edemiyoruz ama ben hala hayatımda kalsın istiyorum. Dün gece saatlerce konuştuk, ağladım ağladım... Şu anda da yazarken klavyeyi zor görüyorum. Beni eve bıraktı, son kez sarılıp öptü, ben her zaman senin yanındayım, sadece sıfatım değişti hoşçakal bitanem diyip gitti... Bu kadar yılın mutsuzluğuna rağmen içimde onak arşı çok kuvvetli bir sevgi var, ama o buna zarar vermek istemediği için bitti. Şimdi şu halimle bi tek üstümü değişip yanına gitmek istiyorum, elimi bırakma demek istiyorum,yapılacak bir şeyler olmalı bir yerde nolur yardım edin...

anlattıklarına bakılırsa sevgilin son derece haklı, bence hem kendine hem sevgiline zarar vermemek ve daha fazla vakit kaybı yaşamamak adına vazgeçmelisin, zor olur acı çekersin ama bi süre sonra unutursun
bence sakın tekrar arayayım deme, ararsada dönme
çünkü hayata bakışınız tamamen farklı bu ilişki bir yere gitmez

Yazdiklarini gozyaslariyla okudum emin ol. Ama olmayinca olmuyor birak biraz kafanizi dinleyin .bakis acisi zevkler cok onemli uyusmuyorsa biyerde patlak verir. Herzaman mutsuz olmaktansa bir kere aciyi yasayip bitirmek lazim bazen...

onu çok seviyorum, bir daha başka kimseye böyle hissedemezmşim gibi geliyo. Şimdi kalkıp yanına gideyim irtiyorum, sarılıp öpeyim istiyorum. Birbirimizi seviyoruz, bi çıkış yolu olmalı

onu çok seviyorum, bir daha başka kimseye böyle hissedemezmşim gibi geliyo. Şimdi kalkıp yanına gideyim irtiyorum, sarılıp öpeyim istiyorum. Birbirimizi seviyoruz, bi çıkış yolu olmalı

Sakin yapma eğer bir umut varsa bile israr edersen kaybedersin...

Çok zor seni çok çok iyi anliyorum ama nolur arama gitme yalvarma...

Birak o da kalbini dinlesin o da aglasin seni arasin ozlesin mutlaka iletişim kuracaktır seninle henüz her şey bitmemiş..

Bazen ne yazık ki iki kişi arasındaki sevgi yeterli değil bazı şeyler için. Şimdi devam edip evlenseniz, evlilikte de aynı problemleri daha sık şekilde yaşayacaksınız. Ve yaşadıkça evliliğiniz sendeleyecek, belki de bitecek. Iste o zaman her şey daha zor olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birbiriniz için doğru insanlar olmadığınızı sen de söylemişsin.bence kararında bitmiş, inan devam ederseniz bikaç ay sonra sevgilim bana küfretti,vurdu vs.başlıkları açman kaçınılmaz

İlk gün dur bakalım daha bi kendinize gelin bi dinlenin ikinizde acimiicak diyemem sana aciicak ama geçecek nihayetinde...
Paylaşım hiç bişe hissetmedigin biriyle yapıldığında bile güzel ama sevdiginle hiçbişey paylasamamak çok çok zor zamnla sevgi yerini öfke ye birakcak kızacak sucluycaksin karşındaki insanı...bu ikinize de zarar verecek geriye döndüğünde güzel şeyler hatırlamk istiyosan arama bi süre dusunmemeye çalış zor olcak ama yapmalısın bunu...
Hep soylenir klasiktir ama kisisel gelişim kitapları okuyup imkanı varsa tatil yapıp motive edebilirsin kndini...kuaföre git bi değişiklik yap arkadaslarina daha çok zaman ayir...kafanı dagit....

sevdiğinle bir şey paylaşamamak en acı olanı ne güzel yazmışsın gerçekten. İnsan sevdiğini yıllarca mutlu edemez mi? İki insan birbirini severken mutsuzluk nasıl olur ki? Ya da birbirinin gönlüne hitap etmeyen insanlar nasıl birbirini sevebilir? Nerden tutsam elimde kalıyo

Edemez ne için sevdiğini bile bilmiyordur muhtemelen sadece kalp sevmez kalp bi sembolüdür sevginin♥♥♥♥
Ama insan beyni ile sever her anlamda mantıklı gelmesi lazım sevginin....
Yüzünü değil gözünün içini güldüren birini bulursun inşallah zamanla...
Ama kendine zamn ver önce sen kendini mutlu et dediğim gibi...
İnsan başkasına daha objektif oluyo da kendi ilişkisinde bunu yapamiyo ne yazık ki...

Nasil oldun? Hikayen o kadar yakin ki bana aklim sendeydi tüm gün

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Valla tatlım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm inan buna.bir insanım severek ayrılması kadar kötü birşey yok bence bazen rüyamda eşimle ayrıldığımızı, eşimin başka biriyle Evlendiğini görüyorum uyanınca Ağlıyorum bazen korkudan. Tatlım, bi ilişki için bir şeyleri paylaşmak, anlamak ne kadar önemli ise sevgi ve saygı da o kadar önemli... görüyorum ki sizin ilişkinizde ortak yanlarınız yok fakat bir birimize olan sayınız sevginiz çok güzel. Bence bu kadar severken ayrılmanız çok acı bence her ortak yönünüz aynı olacak diye birşey yok birlikte vakit geçirirken bir birinizin hoşuna gidecek şeyleri Keşfet ve onun hoşuna gidebilecek şeylere sempati duymaya çalış madem sevginiz bu kadar büyük sevgi fedakarlık ister ve sevdiğin kişi için onun sevdiği Şeyleri yapabilirsin.

Ben gerçekten anlasamadiginiza özellikle de mutlu olmadığınıza açıkçası pek inanamadım. Eğer gerçekten öyle olsaydı değil iki buçuk yıl iki ay beraber duramazdiniz. Beraber olmaz her saniye mutluluğu hissetmek değildir ki... Aynı şeyleri sevmek de değildir. Hatta bana sorarsa aynı şeyleri sevmemek gerek birbirinizden bilmediğiniz şeyleri öğrenmektir aşk ... sizinki sadece bilinç altiniza yerleşmiş "mutlu olamama".. mutlu olmak nedir? Sadece sarılıp yatmak bile mutluluk değil midir.. yada yanağına ufacık bi öpücük kondurmak .. bence siz aslında birbirinize o kadar çok alismissiniz ki birbirinize olan askinizi unutmussunuz. Ve ikinizin de fedakarlik etmesi lazim ... bana sorarsan kalbinin sesini dinle yasanilanlari es geç. . Sor kalbine. Onu seviyo musun? Cevabin evetse onun dışındaki herşey önemsiz koş git yanına ..

Ve benim de erkek arkadaşımla ilişkim yeni basladiginda zevklerimiz tamamen farklıydı. Herşey farklıydı. Şimdi ise ikizimle bile bu kadar çok benzemiyoruz birbirimize.. ruh eşim oldu resmen .. sadece zaman.. ve fedakarlık..

uyumsuz bir cift de olsan mutsuz da olsan ondan vazgecememek nasıl bir duygu bilirim..benim gibi yapma arama gitme üstüne gitsen de sıcagı sıcagına olmayacaktır.. bu işler çok zorrrr çoookkkkkk her ilişki farklı her insan farklı kimisi bir telefon bekler ayrılsa da kimisi de tamamen uzaklasmak ister ama erkek gidiyorsa aramamak gerekiyormus gercekten bu dünyanın kanunu bu...kalbin cok acıcak ve sonra yasamaya devam edıceksın ama unutmcaksın o hep yanında olacak..................

Nasil oldun? Hikayen o kadar yakin ki bana aklim sendeydi tüm gün

dün sizle konuştuktan sonra bilgisayarı kapatıp duş aldım giyinip çıktım boğaz tarafına gittim sahile. Kuruçeşmeden hisarüstüne kadar yürüdüm. düşündüm uzun uzun. Benim bu hayatta başıma gelebilecek en acı şey alemi kaybetmek, sonrasında da onun hayatımdan çıkması diye düşündüm. kanadı kırık kuş gbi hissediyorum kendimi. Gidip ona sarılmak istiyorum, doya doya yanında olmak istiyorum. Ama o iki senedir deneyip olmadığımıza beyninde inandığı için önceki gün çok kesin konuşmuştu. Dayanamadım akşam aradım sanki bişe olmamış gibi o çok nazik konuştu benimle ilgilendi. aklıma takılan sorularım olduğunu ve hala içimde onunla paylaşmak istediğim şeyler olduğunu yazdım. Bu akşam buluşucaz tekrar. Onunla son kez açık açık konuşçam onu ne kadar çok secdiğimi, bir günde ne kadar özlediğimi anlatıcam. Umarım kalbinde hala ikimiz için küçük de olsa bi umut vardır. Yoksa ben de bi şekilde kabullenip yoluma devam edicem...

biz birbiririmizi seviyoruz. ben sevdiğin için fedakarlık yapılabileceğini düşünüyorum, bi ilişki varsa ortada mutluluğu yaratmak için iki tarafın da uğraşması gerektiğini düşünüyorum. onun bakış açısı biraz farklı benden, o sevdiğin insanla brlikte olunca uğraşmak yerine bir şeylerin kendiliğinden olması gerektiğini düşünüyor. Ona göre biz 2 yıldır tam mutlu olamadıysak, bu zamandan sonra denemek ikimiz için de daha fazla hayal kırıklığı olucak ve birbirimizden daha çok soğuyacağız diye şimdi bitirmenin daha uygun olduğunu düşünüyor. Birlikteyken onun hayatımda olduğunu bilmek bana mutluluk veriyordu, ama artık onunla bir şey paylaşırken beklediğim tepkileri vermeyeceini bildiğim için belki ben de çektim kendmi biraz, soğuk davrandım, o da aynısını yaptı. Bu akşam konuştuğumuzda son kez yeniden denemeye karar versek nereden başlayacağımı bilmiyorum. Ama yinde de onsuz bi hayat düşünmek çok zor geliyor...

onu gerçekten çok seviyorum. şu an uyuyor, akşam buluşacağız konuşmak için tekrar. İçimden gelen aslında o çıkıyorum diye aramadan kapısına dikilip kocaman sarılmak ona. Hiç konuşmadan hiçbir şey olmamış gibi öpmek onu. Ama önceki gün çok kesindi konuşması, o yüzden daha çok üzülmek istemiyorum. Oturup içimdeki her şeyi hiç gizlemeden anlatacağım ona. Onun yanında olmak bile beni mutlu ederken, gece tuvalete kalktığında tuvaletin kapısını kapattığının sesini duymak, ya da dışardan geldiğinde kapının kilidinin sesini duymak bile beni mutlu ederken onsuz br hayat dşünemiyorum. Açık açık sorucam, benim sadece yanında olmam da onu biraz olsun iyi hissettiriyorsa ben son kez ikimiz için her şeyi yapmaya hazırım. Sadece nerden başlayacağımı bilmiyorum.

Sana tavsiyem önce onu dinle.. Ne hissettiğini ne istediğini mutlu olmak için seçtiği yolu sor ve anlatirken kararliligina bak...keskin cevaplar veriyor mu kafasinda bu isi bitirmiş sirf seni kirmamak adina mi karsinda bir olc tart..

Eğer gözlerinde sözlerinde kararlilik görüyorsan aklina koyduysa aglayip yalvarma lütfen... İnan bir insan kafasina yanlisi da koysa sen kendini parçalasan bugün yapmasa bir hafta sonra yapar..

Gidilen kişi olmak her zaman zordur ama sirf gözyaşlarına dayanamadigi için yaninda tutma onu sevginiz çok büyük eğer kararliysa birak sensiz mutsuz olduğunu görsün ve gelsin ki.ben çok.eminim geri senin olacagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…