2,5 senelik ilişkim dün gece bitti, onu şimdiden çok özledim, nolur yardım edin. :(

iki iyi insan da gecinemeyebilir, birlikte mutlu olmayablr.. yalnizca sevgi degil, hayata ayni pencereden bakma meselesi bu..

Ben bu ilişkiler konusuna ayrı pencereden bakıyırum doğrusu. Bence zıt kutuplar birbirini çeker ve iki kişi birbirindn ne kadar farklıysa ilişki o kadar renkli olur.
Eşimle beni görsen bunlar nasıl evlenmiş dersin. Önemli olan aynı fikri paylaşmak adaynı zevklere sahip olmak değil ki. Bence önemli olan orta yolu bulmak. Bugün sen onun istediğini yaparsın haftaya senin istediğin yapılır. Ama zorla değil tabi ki! Zevk almaya çalışmak lazım. Onun istediği oluyor diye surat asmamak lazım. Kriz yaşanmadan çözümlemek lazım.
Herkes bunu becerebilir demiyorum. Zaten becerebilinseydi fikir ayrılıkları yaşanır mıydı?

Ne kadar zaman geçti ... Sende onun uyuduğu bir saate 1 kere Çalışır kapat çok uzun bir süre geçtiyse aklında kalmasın ama inan seni seviyorsa geri arar :)

Canim giderli söz yazmicaksin demissin ya. Ben o cagri biraktigi sabahtan hemen sonra, hatta ayni gününde sanirim twitterda "insanlar ya olduklari gibi görünsünler, ya da hic gözüme görünmesinler" gibi birsey retweetlemistim. Sence bu cok mu yanlisti ve bu aramasini engellemis olabilir mi? Offf ya.. Bi de o aramadan sonra aylar gecti, aramaz mi artik

Bi de evlendigin adam sana evlenme teklif ettiginde kac yasindaydi o?

Napiyorsunuz bilerek 30-40 sayfa geri gelip acaba hangi konusu eşelesem diye mi ugrasiyorsunuz anlamadim ki ben.Gecmis bitmis ustunden 1bucuk ay gecmis canim m geciyor merak etme diye telkin etmek kac puan?

bütün yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum

Bence sen seviyorsun sadece bu iliskide.yazdiklarini okurken duygulandim.bir insan cok severken neden ayrilmak ister ki .bence bu adamin sevgisi bitmis .yada cok üstüne gittin bunaldi.

ay duygulandım içim titredi.
belki seviyorsun gerçekten ama alışkanlık bağımlılık gibi duygular var bu hayatta insanı en çok yanıltan ve yıpratan birazda böyle düşün. tekrar denemenin bir anlamı yok bence anlattıklarından bunu çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…