2,5 senelik ilişkim dün gece bitti, onu şimdiden çok özledim, nolur yardım edin. :(

Walla bursan tek bi sonic cikio o da sen cok bencilsin ask bazen sevdiginin mutlulugu icin ondan uzak durmaktir. Kendin diosun ortak ilginiz ugrasiniz bile yokmus bu demkki erkek arkadasini boguo sen surekli sevgini anlatiosun demekki yetmio senin bu halinden dolayi barisirsaniz erkek arkadasini cok mutsuz kendinide cok mutlu ediceksin ve o bir kere daha bunu soliycek istiycek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O da beni seviyor kisminda bu kadar emin olmayin bence. Sevmek birlikte mutsuz olmayi bile goze almaktir. Sizin de dediğiniz gibi onsuz olacaginizi dusundugunuz zaman dunyanizin basina yikilacagini hissetmektir. Her seye rağmen yeniden denemeyi goze almaktir. Her ne yaşanırsa yasansin acaba yine denesek kurtarabilir miyizdir sevmek. Süslü laflarla bitirip seni seviyorum hoscakal bir tanem diyip gitmek degildir. Insan bir tanesini ölüm pahasina bile birakamaz çünkü. Seni seviyorum bir veda cümlesi degildir. Üzgünüm.

Ayni durumlari yasadigim için bence her zaman anlattiginiz gibi olmuyor keske olsa:/

Bende aynen sizin gibi düşünüyorum seven insan gitme ihtimaline dahi tahammül edemez...

ancak bazen mutsuzluklar üst üste yasandiginda seven saygi duyan iki insan varken ama mutluluk yokken geriye pek seçenek kalmıyor.. Böyle gitsin ben seninle mutsuzda olurum yeter ki yanimda ol bana çok hikayelerde gibi geliyor belki bana bunu diyebilen biri olmadigi için bilemiyorum:/ kafam karisti yine:)

ortada sevgi yoksa bu kadar süre nasıl devam eder mutsuzluğa rağmen? daha önce 3-4 kere böyle denedik tekrar ama bu sefer olmayacağını görüp daha fazla üzülmemek adına uzaklaşmaz mı insan?

sevdiğin insan seni mutlu edemiyorsa, sen onun yüzünü güldüremiyorsan beraber olmanın ne anlamı var ki? şu an ikimiz de pek mutlu değiliz, bu ortak bi düşünce zaten. ama ben küçük de olsa hala yapılacak bir şeyler olduğuna inanıyorum. Bir de bu benim ilk ilişkim, her anlamda ilk benim için ve çok uzun bi süre hayatımdaydı o. Belki başka ilişkiler yaşamış olsam mantık çerçevesinde düşünüp sevgiye rağmen mutluluk yoksa sürdürmek zer diyip bitirirdim ama duygusal yönüm daha ağır basıyor şu an.

Konu sahibi,
Size de, erkek arkadasiniza da, bu yoruma da katiliyorum.

Paylasim olmamasi ayriligin nedeni olarak sunulsa da bir sonuctur.
Asil onun nedenini cozmeniz gerek...
tabi emek verecek gucunuz kaldiysa.

Belirttiginiz tek gecerli neden "ortak zevk" olmamasi... paylasamadikca zamanla bu sorun artmis.

Ortak hicbir seyiniz mi yok? Neye gore sevdiniz birbirinizi? Ilk etapta birbirinizden etkilendiginiz seyler neydi? Bunlari ortak zevke donusturemez misiniz?

Ya da kimse bencillik etmeyip kendi ozel ilgi alanlarinizi birer saat arayla yapsaniz hem alisir seversiniz hem de ogrenmenin verdigi bir keyif olusur.
Bunlari denediniz mi?

...

Bunlari denediniz mi?

Mutfakta biri mi var?
Babam yemek yapmayi nasil ogrendi?
:))

Kusura bakmayin konunuzu ve yazdiklarimi gorunce sinirim bozuldu.
Bazen kolun kangren olmasini beklemeden kesmek gerek diye dusunuyorum.

Siz bu kadar kalbiniz carparken mahkeme duvari gibi duran adami beklemeyin hayatinizi yasayin...
Yoksa bir sure sonra siz duygusuz o ise pisman oluyor.... isler geri donulmez bir hal aliyor.
Sonraki asama ne bilmiyorum.

Keske bizde de ayriligi kabullenen olsaydi.

Ben onu ilk gördüğm tanıştığım andan itibaren kişiğini sevdim. Bana karşı olan kibarlığını, ilgisini, sorumluluklarının bilincinde olması, hayattan ne istediğini bilmesi ve dik duruşunu sevdim. O da uzun yıllardır ailesinden uzakta yaşayan biraz daha bireysel hayatı olan birisi. Benim fikrime göre de benim onun mutluluğu için çaba göstermem, içindeki eksikliği tamamlamaya çalışmam, onun mutluluğunu en az kendiminki kadar önemsemem, bunun için gerçekten çabalamam ve bunu benim kadar istekle ve onla olma isteğiyle daha önce kimsenin yapmamış olması... Nasıl oluyor bilemiyorum ama gel gör ki benim çabalarım onu tatmin etmiyor, belki başka bir kadının tek bir lafı bile onu bulutların üstüne çıkaracak. Böle olunca da benim isteğim kalmıyor, belki paylaşacağım bir şey varsa da soğuk hissediyorum ve iki taraflı gerginlik ve mutsuzluk oluyor.

Bir sure sonra siz duygusuz o ise pişman oluyor..

Ne güzel söyledin...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bir sure sonra siz duygusuz o ise pişman oluyor..

Ne güzel söyledin...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

çok doğru, bu akşam yeniden başlasak bile yarın akşam işten çıkıp işte başıma gelen bir şeyi anlatsam belki yine tepksiz kalacak, ya da başka bir şey. Bunların bilincindeyken tekrar başlama isteğim neden?, işte bunun cevabını bilsem her şey yoluna girecek...

Cevabimdan memnun olmadiginizin farkindayim ama ben de ayni seyleri yasadim ayni duvara tosladim. Her sey sizin sandığınız gibi "cok buyul asigiz beni mutsuz etmemek icin gidiyor" degil ne yazık ki. Bazi insanlar artik eskisi kadar sevmiyorum, seninle olmak istemiyorum senle mutsuzum diyemez, seni mutsuz etmek istemiyorum der ve gider. Umarim siz istisna olursunuz ve sevgiliniz gercekten bu yuzden gitmistir. Ne diyebilirim ki.

Yazdiklariniz bana tanidik geldi.
Ama bunun sonucunda siz yorulan o ise kaybetme korkusu yasayan olacagi yerde isler degismis...
Sanirim o kendini geri cektigi siralar sizin israriniz da bunaltmis.
Bende bu olmadi cunku kocani kovalamayacak kadar emek verdigime inaniyordum. Aninda ben geri cekildim. Sonra duzeldik derken... sorular kroniklesti.

Ortak zevk derken mesela dusunceleriniz hobileriniz uyusuyorsa bunlara yonelseniz? Veya ayri zevklerinizi ortaklastirmaya calisip birbirinizi yeniden tanimaya calisir gibi davransaniz?
Ya da "yeni" bir alana yonelseniz? Beraber x sporu yapmak, y sanatina merak sarmak gibi?

Bunlar ne ise yarar bilmiyorum.
Aklima geldi yazayim dedim.
Devam edecekseniz paylasamama sorununun da kokenini olusturan asil nedeni cozmeye calisin.

Gorusmekte israrciysaniz seviyorum diye yalvarmayin cunku sevdiginizi zaten biliyor...
Ona emek vermeden hicbir iliskideki sorunun cozulemeyecegini,
Birbirinizi elestirdiginiz kadar ozelestiri yapmak gerektigni
Ve birbiriniz icin o kadar caba gostermisken iliskiye dair adam akilli birsey yapmadignizi,
Analizini yaptigniz seyde verileri degistirmeye calismadignizdan oturu sorun olarak gordugnuz seyi cozumsuz kabul ettigniz icin bu noktaya geldignizi anlatin. Cunku alintidaki yazinizdan boyle anladim.
Tabi benim yazdigim gibi lafi uzatmayin obur turlu "nooluuuur ayrilmayaliiiim" in baska bir versiyonu gibi durur.

Ek: bir de o sizden sogumus. Bunu kabullenin.
Eger bilseydim bosuna dil dokmezdim diyorsaniz zaten hic gorusmeyin.

Yerinizde olsam gorusmezdim de zaten.

Son düzenleme:
Bu kadar özel bir konuyu burada böylesine açık bir şekilde paylaşabileceğime inanmazdım hiç. Ama dışarıdan bakan insanların tarafsız yorumlarına ihtiyacım vardı. Buraya iki satır da olsa yazıp fikir verdiniz, bana yardımcı oldunuz, teşekkür ederim. O benim için çok kıymetli, o yüzden son sefer de olsa hala tutunabilecek bir dalımız olduğunu düşünüyorum. Sonu daha çok üzüntü olacaksa da içimde kalsın istemiyorum. Bu yüzden bu akşam onunla konuşacağım. Benim gibi düşünüyorsa ne ala, bi yerden bir çıkış yolu bulmaya çalışacağız ikimiz için. Ama gözlerinde netliği görürsem kendimi de onu da daha çok üzmemek adına ben de kendime onun olmadığı yeni bir yol çizeceğim... Tekrar teşekkür ederim.

Sakimce anlat bunları ve sakın onu suclayarak konuşma. . Onun da düşüncelerini sor. Bak hiç mutlu olamadık demiştin ama oysa hayatının mutluluğu olmuş nerdeyse ... önce seni dinlemesini iste anlat bunları tek tek sonra da sözü ona bırak

Birbirinizle uzun sure birlikte olmaniza ragmen nasil dusunceleriniz birbirine yaklasmadi anlamadim.yani hersey degisir herkes degisir yenilenir.hatta uzun sure evli kalmis ciftler yillar yillar sonra birbirleri gibi dusunmeye baslarlar birbirlerine benzerler bence.bi sekilde birbirinize farkinda olmadan "biz anlasamiyoruz" diye dikte ettiginizi ve bu yuzden birbiriniz gibi dusunmenizi saglayacak dogal sureci baltaladiginizi dusunuyorum.

Konu sahibine özel mesajla durumumu anlattım.Konusundan cesaretle ben de bugün erkek arkadaşımla görüştüm .Umarım onun için her şey güzel olur...

Kafama takılan şey seven insan her ne olursa olsun ayrılmayı düşünür mü?Yoksa kadınlar venüsten erkekler marstan gelirmiş,o da bunun gibi bir şey mi acaba?

aynen bahsettigin gibiyiz esimle. sevgililik nisanlilik evlilik, tamamen mutlu bir donemimiz yok. ancak mutlu oldugumuz anlar cok tabii.
hala birbirimizi cok seviyoruz. 2 kez ciddi bosanmanin esiginden donduk, ben artik farkli oldugumuzu kabul ettim. ondan beklentilerim bosa ciktiginda dirdir etmiyorim.
aklima her eseni soylemiyorum alinacagini dusunuyorsam. mutlu olmamayi kabul ettim. cunku onsuz olmak daha buyuk mutsuzluk gibi geliyor. bir de cocugumuz var onlari ayirmak da kstemiyorum.

sizin icinse yol yakinken donun derim. esim de ben de baska birileriyle cok daha mutlu olabilirdik. sevgi hersey degil gercekten. ayni dili konusmadiktan ayni seylerden zevk almadiktan sonra evlilik zulum olabiliyor.

Son düzenleme:

Konusabildiniz mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…