onu gerçekten çok seviyorum. şu an uyuyor, akşam buluşacağız konuşmak için tekrar. İçimden gelen aslında o çıkıyorum diye aramadan kapısına dikilip kocaman sarılmak ona. Hiç konuşmadan hiçbir şey olmamış gibi öpmek onu. Ama önceki gün çok kesindi konuşması, o yüzden daha çok üzülmek istemiyorum. Oturup içimdeki her şeyi hiç gizlemeden anlatacağım ona. Onun yanında olmak bile beni mutlu ederken, gece tuvalete kalktığında tuvaletin kapısını kapattığının sesini duymak, ya da dışardan geldiğinde kapının kilidinin sesini duymak bile beni mutlu ederken onsuz br hayat dşünemiyorum. Açık açık sorucam, benim sadece yanında olmam da onu biraz olsun iyi hissettiriyorsa ben son kez ikimiz için her şeyi yapmaya hazırım. Sadece nerden başlayacağımı bilmiyorum.
O da beni seviyor kisminda bu kadar emin olmayin bence. Sevmek birlikte mutsuz olmayi bile goze almaktir. Sizin de dediğiniz gibi onsuz olacaginizi dusundugunuz zaman dunyanizin basina yikilacagini hissetmektir. Her seye rağmen yeniden denemeyi goze almaktir. Her ne yaşanırsa yasansin acaba yine denesek kurtarabilir miyizdir sevmek. Süslü laflarla bitirip seni seviyorum hoscakal bir tanem diyip gitmek degildir. Insan bir tanesini ölüm pahasina bile birakamaz çünkü. Seni seviyorum bir veda cümlesi degildir. Üzgünüm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O da beni seviyor kisminda bu kadar emin olmayin bence. Sevmek birlikte mutsuz olmayi bile goze almaktir. Sizin de dediğiniz gibi onsuz olacaginizi dusundugunuz zaman dunyanizin basina yikilacagini hissetmektir. Her seye rağmen yeniden denemeyi goze almaktir. Her ne yaşanırsa yasansin acaba yine denesek kurtarabilir miyizdir sevmek. Süslü laflarla bitirip seni seviyorum hoscakal bir tanem diyip gitmek degildir. Insan bir tanesini ölüm pahasina bile birakamaz çünkü. Seni seviyorum bir veda cümlesi degildir. Üzgünüm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayni durumlari yasadigim için bence her zaman anlattiginiz gibi olmuyor keske olsa:/
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum seven insan gitme ihtimaline dahi tahammül edemez...
ancak bazen mutsuzluklar üst üste yasandiginda seven saygi duyan iki insan varken ama mutluluk yokken geriye pek seçenek kalmıyor.. Böyle gitsin ben seninle mutsuzda olurum yeter ki yanimda ol bana çok hikayelerde gibi geliyor belki bana bunu diyebilen biri olmadigi için bilemiyorum:/ kafam karisti yine:)
Sana tavsiyem önce onu dinle.. Ne hissettiğini ne istediğini mutlu olmak için seçtiği yolu sor ve anlatirken kararliligina bak...keskin cevaplar veriyor mu kafasinda bu isi bitirmiş sirf seni kirmamak adina mi karsinda bir olc tart..
Eğer gözlerinde sözlerinde kararlilik görüyorsan aklina koyduysa aglayip yalvarma lütfen... İnan bir insan kafasina yanlisi da koysa sen kendini parçalasan bugün yapmasa bir hafta sonra yapar..
Gidilen kişi olmak her zaman zordur ama sirf gözyaşlarına dayanamadigi için yaninda tutma onu sevginiz çok büyük eğer kararliysa birak sensiz mutsuz olduğunu görsün ve gelsin ki.ben çok.eminim geri senin olacagina
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
...
Bunlari denediniz mi?
Konu sahibi,
Size de, erkek arkadasiniza da, bu yoruma da katiliyorum.
Paylasim olmamasi ayriligin nedeni olarak sunulsa da bir sonuctur.
Asil onun nedenini cozmeniz gerek...
tabi emek verecek gucunuz kaldiysa.
Belirttiginiz tek gecerli neden "ortak zevk" olmamasi... paylasamadikca zamanla bu sorun artmis.
Ortak hicbir seyiniz mi yok? Neye gore sevdiniz birbirinizi? Ilk etapta birbirinizden etkilendiginiz seyler neydi? Bunlari ortak zevke donusturemez misiniz?
Ya da kimse bencillik etmeyip kendi ozel ilgi alanlarinizi birer saat arayla yapsaniz hem alisir seversiniz hem de ogrenmenin verdigi bir keyif olusur.
Bunlari denediniz mi?
Mutfakta biri mi var?
Babam yemek yapmayi nasil ogrendi?
:))
Kusura bakmayin konunuzu ve yazdiklarimi gorunce sinirim bozuldu.
Bazen kolun kangren olmasini beklemeden kesmek gerek diye dusunuyorum.
Siz bu kadar kalbiniz carparken mahkeme duvari gibi duran adami beklemeyin hayatinizi yasayin...
Yoksa bir sure sonra siz duygusuz o ise pisman oluyor.... isler geri donulmez bir hal aliyor.
Sonraki asama ne bilmiyorum.
Keske bizde de ayriligi kabullenen olsaydi.
Bir sure sonra siz duygusuz o ise pişman oluyor..
Ne güzel söyledin...
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Ben onu ilk gördüğm tanıştığım andan itibaren kişiğini sevdim. Bana karşı olan kibarlığını, ilgisini, sorumluluklarının bilincinde olması, hayattan ne istediğini bilmesi ve dik duruşunu sevdim. O da uzun yıllardır ailesinden uzakta yaşayan biraz daha bireysel hayatı olan birisi. Benim fikrime göre de benim onun mutluluğu için çaba göstermem, içindeki eksikliği tamamlamaya çalışmam, onun mutluluğunu en az kendiminki kadar önemsemem, bunun için gerçekten çabalamam ve bunu benim kadar istekle ve onla olma isteğiyle daha önce kimsenin yapmamış olması... Nasıl oluyor bilemiyorum ama gel gör ki benim çabalarım onu tatmin etmiyor, belki başka bir kadının tek bir lafı bile onu bulutların üstüne çıkaracak. Böle olunca da benim isteğim kalmıyor, belki paylaşacağım bir şey varsa da soğuk hissediyorum ve iki taraflı gerginlik ve mutsuzluk oluyor.
onu gerçekten çok seviyorum. şu an uyuyor, akşam buluşacağız konuşmak için tekrar. İçimden gelen aslında o çıkıyorum diye aramadan kapısına dikilip kocaman sarılmak ona. Hiç konuşmadan hiçbir şey olmamış gibi öpmek onu. Ama önceki gün çok kesindi konuşması, o yüzden daha çok üzülmek istemiyorum. Oturup içimdeki her şeyi hiç gizlemeden anlatacağım ona. Onun yanında olmak bile beni mutlu ederken, gece tuvalete kalktığında tuvaletin kapısını kapattığının sesini duymak, ya da dışardan geldiğinde kapının kilidinin sesini duymak bile beni mutlu ederken onsuz br hayat dşünemiyorum. Açık açık sorucam, benim sadece yanında olmam da onu biraz olsun iyi hissettiriyorsa ben son kez ikimiz için her şeyi yapmaya hazırım. Sadece nerden başlayacağımı bilmiyorum.
Kızlar merhaba,
Benim 2,5 senelik ilişkim dün gece sona erdi. Belli bir kavga ya da söz yok bu bitişe sebep olan. Başladığımız günden beri tam mutluyuz diyebildiğimiz hiçbir zaman yok. Hadi yeniden başlayalım, eski zamanlarımıza dönelim diyebileceğimiz bir dönem yok. O benim ilk ilişkimi yaşadığım erkek, onu çok seviyorum. O da beni seviyor. Karşılıklı sevginin olduğu yerde iki kişinin mutsuzluğu nasıl oluyor bilmiyorum. Aramızda ne doğru dürüst bir paylaşım var ne de ortak bir zevk. Benzer olaylar durumlar karşısında aynı hisleri paylaşmıyoruz çoğu zaman, onun ilgisini çeken bir şey bana çok saçma gelebiliyor vs. Bazen bir şey yapmak için can atıyorum, ona anlatıyorum hevesle, ama öyle tepkisiz kalıyor ki mesela bendeki heves uçup gidiyor. Ya da beni üzen bir şey ona çok basit gelebiliyor. Artık bir şey paylaşacağım zaman ne tepki verecek diye düşünür oldum. Aynı hisler onun için de geçerli. Bu kadar zamandır da değişen bir şey olmadı. Beraber tatile de gittik, aynı evi de paylaştık bir süre ama nafile. Ama her şeye rağmen ben artık onsuz olacağımı düşündüğüm zaman bile dünyam başıma yıkılmış gibi hissediyorum. Dün geceki konuşmayı yapmamışız gibi şimdi onun yanına gidip sarılıp uyuyayım, yarın sabah uyandığımda yanımda olsun ,el ele tutuşup kahvaltı yapmaya gidelim istiyorum. Birbirimize karşı daha özenli olup ikimizin olduğu yeni beyaz bir sayfa açalım istiyorum. Ben hala bi çıkış yolu olduğunu düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum bilemiyorum. Ama o birbirimiz için doğru insanlar olmadığımızı, o yüzden de ilişkimizi toparlamak adına çabaladığımız halde bakış açımız farklı olduğu için bu çabalarımızın birbirimizde beklediğimiz iyileşmeyi sağlamadığını söylüyor ve böyle devam ettikçe de daha çok hayal kırıklığı yaşayarak ayrılığımızın bile kötü olacağını söylüyor. İkimiz de mutlu değiliz, ama o denemenin bizi daha çok üzeceğini ben ise hala küçük de olsa bi umut olduğunu düşünüyorum. O çok iyi biri, sadece birbirimizi mutlu edemiyoruz ama ben hala hayatımda kalsın istiyorum. Dün gece saatlerce konuştuk, ağladım ağladım... Şu anda da yazarken klavyeyi zor görüyorum. Beni eve bıraktı, son kez sarılıp öptü, ben her zaman senin yanındayım, sadece sıfatım değişti hoşçakal bitanem diyip gitti... Bu kadar yılın mutsuzluğuna rağmen içimde onak arşı çok kuvvetli bir sevgi var, ama o buna zarar vermek istemediği için bitti. Şimdi şu halimle bi tek üstümü değişip yanına gitmek istiyorum, elimi bırakma demek istiyorum,yapılacak bir şeyler olmalı bir yerde nolur yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?