Cevabimdan memnun olmadiginizin farkindayim ama ben de ayni seyleri yasadim ayni duvara tosladim. Her sey sizin sandığınız gibi "cok buyul asigiz beni mutsuz etmemek icin gidiyor" degil ne yazık ki. Bazi insanlar artik eskisi kadar sevmiyorum, seninle olmak istemiyorum senle mutsuzum diyemez, seni mutsuz etmek istemiyorum der ve gider. Umarim siz istisna olursunuz ve sevgiliniz gercekten bu yuzden gitmistir. Ne diyebilirim ki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konusabildiniz mi canım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet konuştuk. hissettiklerimi anlattım. keşke içimde küçücük bi umut olsa senin elinden tutup hadi diyebilsem ama her defasında hadi yeniden başlayalım diyip bir adım öteye gidemedik o yüzden artık daha fazla denemek ikimizi de daha çok yıpratacak daha çok uzaklaşacağız dedi. ben kendimi en az senin kadar yalnız hissediyorum, toparlanmamın da senden daha uzun süreceğini biliyorum ama artık birimizin bu adımı atması gerekiyordu dedi. Bikaç saat oturduk, beni eve bıraktı, ikimiz için de kolay bi süreç değil, alışması zor olacak, o yüzden istediğin zaman ben tekrar konuşmaya hazırım dedi. ve bitti.
Konu sahibine özel mesajla durumumu anlattım.Konusundan cesaretle ben de bugün erkek arkadaşımla görüştüm .Umarım onun için her şey güzel olur...
Kafama takılan şey seven insan her ne olursa olsun ayrılmayı düşünür mü?Yoksa kadınlar venüsten erkekler marstan gelirmiş,o da bunun gibi bir şey mi acaba?
evet konuştuk. hissettiklerimi anlattım. keşke içimde küçücük bi umut olsa senin elinden tutup hadi diyebilsem ama her defasında hadi yeniden başlayalım diyip bir adım öteye gidemedik o yüzden artık daha fazla denemek ikimizi de daha çok yıpratacak daha çok uzaklaşacağız dedi. ben kendimi en az senin kadar yalnız hissediyorum, toparlanmamın da senden daha uzun süreceğini biliyorum ama artık birimizin bu adımı atması gerekiyordu dedi. Bikaç saat oturduk, beni eve bıraktı, ikimiz için de kolay bi süreç değil, alışması zor olacak, o yüzden istediğin zaman ben tekrar konuşmaya hazırım dedi. ve bitti.
Ben de rol olarak sizin gibi yasayan fakat erkek arkadasiniz gibi dusunen biriyim...
Iliskinizde daha cok yorulmasi gereken taraf siz olacaginiz yerde ayrilma dusuncesi ondan gelmis.
Acik kapi birakiyor ama aramamanizi tavsiye ederim...
Zaten ayrilmissiniz, icinizde kalmasin diye bir umutla adim attiniz, bundan sonrasi donecegi varsa dahi hepten itmek olur.
Kendi hayatinizi yasamaya bakin derim...
bazen çok üzülüyorum, onu severken neden böyle oldu diye. bazen de çok sinirleniyorum ben onu mutlu etmek için çabalarken o ikimiz için benim kadar uğraşmadığı için yorulan taraf daha çok ben olduğum için. ama sonra en son görüştüğümüzdeki üzgün halini, yüzünü hatırladıkça hemen yumuşuyorum çok fırtınalı bi ruh halindeyim
Kızlar merhaba,
Benim 2,5 senelik ilişkim dün gece sona erdi. Belli bir kavga ya da söz yok bu bitişe sebep olan. Başladığımız günden beri tam mutluyuz diyebildiğimiz hiçbir zaman yok. Hadi yeniden başlayalım, eski zamanlarımıza dönelim diyebileceğimiz bir dönem yok. O benim ilk ilişkimi yaşadığım erkek, onu çok seviyorum. O da beni seviyor. Karşılıklı sevginin olduğu yerde iki kişinin mutsuzluğu nasıl oluyor bilmiyorum. Aramızda ne doğru dürüst bir paylaşım var ne de ortak bir zevk. Benzer olaylar durumlar karşısında aynı hisleri paylaşmıyoruz çoğu zaman, onun ilgisini çeken bir şey bana çok saçma gelebiliyor vs. Bazen bir şey yapmak için can atıyorum, ona anlatıyorum hevesle, ama öyle tepkisiz kalıyor ki mesela bendeki heves uçup gidiyor. Ya da beni üzen bir şey ona çok basit gelebiliyor. Artık bir şey paylaşacağım zaman ne tepki verecek diye düşünür oldum. Aynı hisler onun için de geçerli. Bu kadar zamandır da değişen bir şey olmadı. Beraber tatile de gittik, aynı evi de paylaştık bir süre ama nafile. Ama her şeye rağmen ben artık onsuz olacağımı düşündüğüm zaman bile dünyam başıma yıkılmış gibi hissediyorum. Dün geceki konuşmayı yapmamışız gibi şimdi onun yanına gidip sarılıp uyuyayım, yarın sabah uyandığımda yanımda olsun ,el ele tutuşup kahvaltı yapmaya gidelim istiyorum. Birbirimize karşı daha özenli olup ikimizin olduğu yeni beyaz bir sayfa açalım istiyorum. Ben hala bi çıkış yolu olduğunu düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum bilemiyorum. Ama o birbirimiz için doğru insanlar olmadığımızı, o yüzden de ilişkimizi toparlamak adına çabaladığımız halde bakış açımız farklı olduğu için bu çabalarımızın birbirimizde beklediğimiz iyileşmeyi sağlamadığını söylüyor ve böyle devam ettikçe de daha çok hayal kırıklığı yaşayarak ayrılığımızın bile kötü olacağını söylüyor. İkimiz de mutlu değiliz, ama o denemenin bizi daha çok üzeceğini ben ise hala küçük de olsa bi umut olduğunu düşünüyorum. O çok iyi biri, sadece birbirimizi mutlu edemiyoruz ama ben hala hayatımda kalsın istiyorum. Dün gece saatlerce konuştuk, ağladım ağladım... Şu anda da yazarken klavyeyi zor görüyorum. Beni eve bıraktı, son kez sarılıp öptü, ben her zaman senin yanındayım, sadece sıfatım değişti hoşçakal bitanem diyip gitti... Bu kadar yılın mutsuzluğuna rağmen içimde onak arşı çok kuvvetli bir sevgi var, ama o buna zarar vermek istemediği için bitti. Şimdi şu halimle bi tek üstümü değişip yanına gitmek istiyorum, elimi bırakma demek istiyorum,yapılacak bir şeyler olmalı bir yerde nolur yardım edin...
Nasılsın Defne?
Umarım her şey yolundadır.
Özelde yazdıklarınız benim hikayeme çok benziyor. Kimbilir belki yeniden onlarla hayatlarımız kesişir bir gün, eğer gerçekten varsa kaderde... Özelden mesaj atabilmek için 3 mesaj daha paylaşmam gerekiyor
Kızlar merhaba,
Benim 2,5 senelik ilişkim dün gece sona erdi. Belli bir kavga ya da söz yok bu bitişe sebep olan. Başladığımız günden beri tam mutluyuz diyebildiğimiz hiçbir zaman yok. Hadi yeniden başlayalım, eski zamanlarımıza dönelim diyebileceğimiz bir dönem yok. O benim ilk ilişkimi yaşadığım erkek, onu çok seviyorum. O da beni seviyor. Karşılıklı sevginin olduğu yerde iki kişinin mutsuzluğu nasıl oluyor bilmiyorum. Aramızda ne doğru dürüst bir paylaşım var ne de ortak bir zevk. Benzer olaylar durumlar karşısında aynı hisleri paylaşmıyoruz çoğu zaman, onun ilgisini çeken bir şey bana çok saçma gelebiliyor vs. Bazen bir şey yapmak için can atıyorum, ona anlatıyorum hevesle, ama öyle tepkisiz kalıyor ki mesela bendeki heves uçup gidiyor. Ya da beni üzen bir şey ona çok basit gelebiliyor. Artık bir şey paylaşacağım zaman ne tepki verecek diye düşünür oldum. Aynı hisler onun için de geçerli. Bu kadar zamandır da değişen bir şey olmadı. Beraber tatile de gittik, aynı evi de paylaştık bir süre ama nafile. Ama her şeye rağmen ben artık onsuz olacağımı düşündüğüm zaman bile dünyam başıma yıkılmış gibi hissediyorum. Dün geceki konuşmayı yapmamışız gibi şimdi onun yanına gidip sarılıp uyuyayım, yarın sabah uyandığımda yanımda olsun ,el ele tutuşup kahvaltı yapmaya gidelim istiyorum. Birbirimize karşı daha özenli olup ikimizin olduğu yeni beyaz bir sayfa açalım istiyorum. Ben hala bi çıkış yolu olduğunu düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum bilemiyorum. Ama o birbirimiz için doğru insanlar olmadığımızı, o yüzden de ilişkimizi toparlamak adına çabaladığımız halde bakış açımız farklı olduğu için bu çabalarımızın birbirimizde beklediğimiz iyileşmeyi sağlamadığını söylüyor ve böyle devam ettikçe de daha çok hayal kırıklığı yaşayarak ayrılığımızın bile kötü olacağını söylüyor. İkimiz de mutlu değiliz, ama o denemenin bizi daha çok üzeceğini ben ise hala küçük de olsa bi umut olduğunu düşünüyorum. O çok iyi biri, sadece birbirimizi mutlu edemiyoruz ama ben hala hayatımda kalsın istiyorum. Dün gece saatlerce konuştuk, ağladım ağladım... Şu anda da yazarken klavyeyi zor görüyorum. Beni eve bıraktı, son kez sarılıp öptü, ben her zaman senin yanındayım, sadece sıfatım değişti hoşçakal bitanem diyip gitti... Bu kadar yılın mutsuzluğuna rağmen içimde onak arşı çok kuvvetli bir sevgi var, ama o buna zarar vermek istemediği için bitti. Şimdi şu halimle bi tek üstümü değişip yanına gitmek istiyorum, elimi bırakma demek istiyorum,yapılacak bir şeyler olmalı bir yerde nolur yardım edin...
Tekrar merhaba kızlar,
Bugün ayrılığımızın üzerinden 5 gün geçti ve ben kendimi bi parça olsun daha iyi hissediyorum. Sabah erkenden kalkıp işe gidiyorum zaten, evee gelmeye akşam 7 oluyor, düşünmeye çok vaktim de olmuyor. Sabahları uyandığım zaman bi hüzün oluyo içimde, kendimi yalnız hissediyorum; ama giyinip dışarıda insanların, hayatın içine karışınca bir nebze olsun iyi hissediyorum kendimi. Onu çok seviyorum, özlüyorum ama kafam daha rahat üç gündür. Her telefonda konuştuğumuzda sesi soğuk geldi diye düşünmüyorum, neden bugün aramadı diye düşünmüyorum, neden bugün soğuktu diye düşünmüyorum. Ama özlüyorum..
neden hayatını gercekten mutlu olabileceğin biriyle sürdürmek yerine
bu kaosa kendini tekrardan atmaya meyillisin
şahsen bana öle geldi
ben olsam derin bir nefes alıp yaşadıklarımı bir yandan sindirirken diger yandan da
hayatıma bakardım
ve kendime saglam bir beyaz sayfa acar tüm bu yaşadıklarımdan bir ders çıkartırdım
bu adamla birlikte olman demek
sürekli hızlıca koşman hep yorulman demek
huzurlu nefes alabileceğin kişileri aramdan bence daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?