2,5 senelik ilişkim dün gece bitti, onu şimdiden çok özledim, nolur yardım edin. :(

yarın bir gün evlenip, bu evliliği mahkeme koridorlarında birbirinizi severek ama yıpranmış olarak bitirirseniz, daha da ağır olur acısı. sevgi her şeye yetmiyor. çok zor biliyorum ama.. işte öyle..

Çok haklısınız. Aynen katılıyorum.
Seven bir adam asla gitmez.
Her ilişki de olduğu gibi bir taraf çok sever.
Bu ilişki de en çok seven konu sahibi

Konusabildiniz mi canım?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet konuştuk. hissettiklerimi anlattım. keşke içimde küçücük bi umut olsa senin elinden tutup hadi diyebilsem ama her defasında hadi yeniden başlayalım diyip bir adım öteye gidemedik o yüzden artık daha fazla denemek ikimizi de daha çok yıpratacak daha çok uzaklaşacağız dedi. ben kendimi en az senin kadar yalnız hissediyorum, toparlanmamın da senden daha uzun süreceğini biliyorum ama artık birimizin bu adımı atması gerekiyordu dedi. Bikaç saat oturduk, beni eve bıraktı, ikimiz için de kolay bi süreç değil, alışması zor olacak, o yüzden istediğin zaman ben tekrar konuşmaya hazırım dedi. ve bitti.

Bence baska biri var.

size özelden upuzun bir cevap yazmıştım ama 25 mesajdan az paylaşımım olduğu için henüz özel mesaj gönderme hakkım yokmuş

Ayni durumu yasadim sakin donme.Uzun iliskilerde sevgiden ziyade aliskanlik oluyo.Ayrilinca kocaman bi bosluk oluyo.Tekrar barisirsaniz bi hafta sonra yine anlasamamaya baslicaksniz.Cnku sonu yok bunun.Olmuyosa olmuyodur.Bnm basimdan da gecti alismasi cook zor ama insan nelere alismiyoki...

Ben de rol olarak sizin gibi yasayan fakat erkek arkadasiniz gibi dusunen biriyim...

Iliskinizde daha cok yorulmasi gereken taraf siz olacaginiz yerde ayrilma dusuncesi ondan gelmis.
Acik kapi birakiyor ama aramamanizi tavsiye ederim...
Zaten ayrilmissiniz, icinizde kalmasin diye bir umutla adim attiniz, bundan sonrasi donecegi varsa dahi hepten itmek olur.

Kendi hayatinizi yasamaya bakin derim...

bazen çok üzülüyorum, onu severken neden böyle oldu diye. bazen de çok sinirleniyorum ben onu mutlu etmek için çabalarken o ikimiz için benim kadar uğraşmadığı için yorulan taraf daha çok ben olduğum için. ama sonra en son görüştüğümüzdeki üzgün halini, yüzünü hatırladıkça hemen yumuşuyorum çok fırtınalı bi ruh halindeyim

Onun ugrasmadigni dusunuyorsam uzgun hali bile umrumda olmazdi.
Su vakitten sonra yumusamak icin bahane ariyorsunuz bence.
Iliskilerin bitmesi icin illa aldatma siddet vs olmaz zorunda degil.
Boyle devam ederseniz siddetli gecimsizlik olacagi asikar zaten ve diger sorunlarin basgostermesi de olasi...
Ustelik iliskiye bir sans vermenin artik birseyleri degistirmeyecegini dusunen biri ile ne yaparsaniz yapin dikis tutmaz.
Kendinizi mutlu eden seylere yonelin...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de senin gibiyim Umut ediyorum Söylediklerinin doğru olduğunu bilsem de bi umut işte Başka bir hayat düşünemiyorum ki

neden hayatını gercekten mutlu olabileceğin biriyle sürdürmek yerine
bu kaosa kendini tekrardan atmaya meyillisin
şahsen bana öle geldi
ben olsam derin bir nefes alıp yaşadıklarımı bir yandan sindirirken diger yandan da
hayatıma bakardım
ve kendime saglam bir beyaz sayfa acar tüm bu yaşadıklarımdan bir ders çıkartırdım
bu adamla birlikte olman demek
sürekli hızlıca koşman hep yorulman demek
huzurlu nefes alabileceğin kişileri aramdan bence daha mantıklı

Özelde yazdıklarınız benim hikayeme çok benziyor. Kimbilir belki yeniden onlarla hayatlarımız kesişir bir gün, eğer gerçekten varsa kaderde... Özelden mesaj atabilmek için 3 mesaj daha paylaşmam gerekiyor

Belki de şimdi ilk yapmamız gereken hayatlarımızın kesişebileceği ihtimalini aklımızdan çıkarmaktır.Yolumuza devam etmek için...Biz de değerliyiz Defne.Bizim de bizim için çaba sarfeden insanlara ihtiyacımız var.Şuan evet ,tam olarak hissederek söylemiyorum bunları içim acıyor ama yine de mantıklı bir yanım da varmış benim.Siz de o tarafınıza kulak vermeye çalışın zor da olsa.

Uykusuz geçecek gecelere tahammülünüz var mı?Biliyorum o geceleri yaşıcam ama en az seviyede olsun istiyorum.Uyumak istiyorum ben.Siz de uyuyun.Sizi uykusuz bırakanı düşünmeden,huzur içinde...

krizantem, biraz da Defnenin ilk ilişkisi olmasından ötürü ısrar ediyor sanırım.
Bir şekilde iyi kötü yaşamış,sevmiş sevilmiş.Devam etsin istiyor.İnsan ilki sonu olsun istiyor.Deneyimsiz olduğu için bu ilişkinin sonunun daha güzel ilişkilere açılacağını bilemiyor.Yani inşallah açılacak.Hayat bu...

Yalnız kalmamaya bakın Defne.Deneyimli insanlarla konuşun.Ne kadar içiniz onların söylediğinin tam tersini söylese de rahatlıyor insan.

Madem bunu istiyo.. bırak istediği gibi olsun.. uzuldugunu asla belli etme ona yazma arama.. ama mutluymus gibi de davranma. Tüm kapıları kapat. Erkekler ayrilir ayrilmaz kendilerini çok rahatlamis hissederler birak o rahatlığı yaşasın biraz. Belli bi zaman sonra elbet kafasına dank edicek. İşte o zaman da sen kendine sorarsin acaba sen o zaman isticek misin diye ..

iki buçuk sene denemişsiniz aslında birlikte erkekler daha ciddi bu konularda biz çok duygusalız çok önceden yapmış bunun planını belliki çokta güzel ve dürüst davranmış hatta ama daha öncesinden biraz sinyal verebilirdi gerçi buda mutsuzluk yaratırdı uzun süreli ilişkilerin tam olarak bitmesi bir kadın için söylüyorum yaklaşık 2 sene her zamankinden daha güçlü kalman gerek çok zor fakat bir süprizi bekleyerek ya da yapma arzusuyla hayatını geçiremezsin çok yorarsın kendini iyi olmanı dilerim kısa zamanda.

Tekrar merhaba kızlar,

Bugün ayrılığımızın üzerinden 5 gün geçti ve ben kendimi bi parça olsun daha iyi hissediyorum. Sabah erkenden kalkıp işe gidiyorum zaten, evee gelmeye akşam 7 oluyor, düşünmeye çok vaktim de olmuyor. Sabahları uyandığım zaman bi hüzün oluyo içimde, kendimi yalnız hissediyorum; ama giyinip dışarıda insanların, hayatın içine karışınca bir nebze olsun iyi hissediyorum kendimi. Onu çok seviyorum, özlüyorum ama kafam daha rahat üç gündür. Her telefonda konuştuğumuzda sesi soğuk geldi diye düşünmüyorum, neden bugün aramadı diye düşünmüyorum, neden bugün soğuktu diye düşünmüyorum. Ama özlüyorum..

Daha iyi olucaksin yalnizliginin tadini cikarmaya basladiginda ii ki ayrilmisim diyceksin

Ne de güzel söylemişsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…