4 yıllık ilişkisi olan bı arkasının sevgilisi de ne ileri ne getirdi ayrıl sana hayır yok diyordum kız kaç kere söylemiş evlenmeye çeksek ayrilalim diye tabi erkek yalvar yakar seviyorum demeler daha askerliğimi yapmadım iyi bir isim yok biraz zaman ver demeler yine aynı noktaya geliyorlardı sonra erkeğin bir anda üniversiteye baslayasi tuttu yaşları da 24-25 falan ve burnu b.ktan çıkınca kızı terketti hem de hiç söylemeden sınıfında bı kızla sevgili olup Facebook a profil yapmış o şekilde öğrenip hesap sormak isteyince seninle denedik işte olmadı demiş kapatmış
Cevap için teşekkür ederim. O bana sadece buna şuan hazır değilim dedi. Maddi olarak sıkışık olduğunu biliyorum son 1 yıldır. Sizin yaşınız kaç merak ettim sadeceMaddi duruma olmayan insan evlenmekten korkar . Bu devirde evlenmek insana korkunç gelebilir. 5 yıllik ilişkim var .Hala korkuyorum evliliktenn.Yakin zamanda evlenilmicekse bence sözede gerek yok . Elinde iki seçenek var .
1. Evlenmek istiyorsan bunu açıkça şöyle ayrılmak istemesi bana saçma geldi kimse bu yuzden ayrılmaz .Sana neden sunması gerekir daha hazır değilim (maddi manevi) ya da evlilikten korkuyorum vb..Eğer bu şekilde açıklamak yapmak istemiyorsa bir absürtluk var.
2 Her şey evlilik değil. 2 yıl çok uzun bir süre değil .Biraz daha bekle .Erkek arkadaşına konuyu açıp bunaltma
Uzmanlara bakmayın Aman.Uzmanlar 2 yılı aşan ilşkilerde ciddiyet ve uzun vadeli planlar niyetler açığa konmamışsa o ilişkinin uzun vadede sıkıntı olucagı yonunde yorumlar yapıyor ve ekliyorlar bir tarafta beklenti varsa acık ve net konusup karşı tarafın niyeti öğrenilip karşılıklı ortak gelecek planı yoksa bitirilmeli taviz verilmemeli bu konuda. Karar sizin
Cevap için teşekkür ederim. O bana sadece buna şuan hazır değilim dedi. Maddi olarak sıkışık olduğunu biliyorum son 1 yıldır. Sizin yaşınız kaç merak ettimMaddi duruma olmayan insan evlenmekten korkar . Bu devirde evlenmek insana korkunç gelebilir. 5 yıllik ilişkim var .Hala korkuyorum evliliktenn.Yakin zamanda evlenilmicekse bence sözede gerek yok . Elinde iki seçenek var .
1. Evlenmek istiyorsan bunu açıkça şöyle ayrılmak istemesi bana saçma geldi kimse bu yuzden ayrılmaz .Sana neden sunması gerekir daha hazır değilim (maddi manevi) ya da evlilikten korkuyorum vb..Eğer bu şekilde açıklamak yapmak istemiyorsa bir absürtluk var.
2 Her şey evlilik değil. 2 yıl çok uzun bir süre değil .Biraz daha bekle .Erkek arkadaşına konuyu açıp bunaltma
Çok haklısın2 yılda aileler tanismadiysa bı absurtluk var kız bekler 2 yıl daha sonra pasamiz ben sana söz vermedim bekle de demedim diye yan çözerse nolacak gelecek mi giden yılları
22 yaşındayım .(Yaşın daha çok genç diyeceksin ama 28 geç bir yaş bence yaştan çok kaç yıldır birlikte olunduğu evlilige hazır olup olumamasi önemli )Aile baskısı başladı .Artık evlenin diye .Seneye düşünüyoruz .Bana kalsa seneyede yapmazdım.Soz Nisan yok .Ağustos ayininda aileleri tanistiricazCevap için teşekkür ederim. O bana sadece buna şuan hazır değilim dedi. Maddi olarak sıkışık olduğunu biliyorum son 1 yıldır. Sizin yaşınız kaç merak ettim
Geç bir yaş değil22 yaşındayım .(Yaşın daha çok genç diyeceksin ama 28 geç bir yaş bence yaştan çok kaç yıldır birlikte olunduğu evlilige hazır olup olumamasi önemli )Aile baskısı başladı .Artık evlenin diye .Seneye düşünüyoruz .Bana kalsa seneyede yapmazdım.Soz Nisan yok .Ağustos ayininda aileleri tanistiricaz
Doğru yaştan çok ne kadar tanıdığımız önemli doğru22 yaşındayım .(Yaşın daha çok genç diyeceksin ama 28 geç bir yaş bence yaştan çok kaç yıldır birlikte olunduğu evlilige hazır olup olumamasi önemli )Aile baskısı başladı .Artık evlenin diye .Seneye düşünüyoruz .Bana kalsa seneyede yapmazdım.Soz Nisan yok .Ağustos ayininda aileleri tanistiricaz
Erkek arkadaşınızın evliliğe nasıl baktığından çok işkolik bir insanla mutlu olabilir miyim diye düşünmelisiniz bana kalırsa.Başka şeyler de konuşuyoruz tabiki anlaşıyoruz da ama kendisi çok işkolik olduğu için bu konuları açıyor yada açılıyor. Mesela iş için arıyorlar bir anda ben onun telefon görüşmesini dinlemek zorunda kalıyorum. Açmasa olmaz iş kaçar
Çevre değil de aile baskısı bence insanı rahatsız ediyor.Sen evlilik istediğin için bence evlilik hazırlığına başla.Ceyizin bitmiş olursa.evlenmek istediğinizde borçsuz evlenirsiniz ya da çeyiz almak için ekstra süre vermezsiniz. Belirsizlik herkesin hayatında var.Birbirinizi seviyorsanız; iyi anlasiyorsaniz yolun sonu zaten evlilik.Doğru yaştan çok ne kadar tanıdığımız önemli doğrubirde çevre baskısı var oynuyor mu senle falan diyenler oluyor. Bu beni sinir eder. Ama hani Birgün evleneceksek benimle düşünüyorsa bunu sorun etmem sadece belirsizlik olması beni üzüyor
Ben kendimce çeyiz yapıyorum ileride evlenirim diye. :) öyle bencede yani 2 kişi birbirini seviyorsa anlaşma varsa illaki evlilik olur. Ama zamanı vardır belkideÇevre değil de aile baskısı bence insanı rahatsız ediyor.Sen evlilik istediğin için bence evlilik hazırlığına başla.Ceyizin bitmiş olursa.evlenmek istediğinizde borçsuz evlenirsiniz ya da çeyiz almak için ekstra süre vermezsiniz. Belirsizlik herkesin hayatında var.Birbirinizi seviyorsanız; iyi anlasiyorsaniz yolun sonu zaten evlilik.
Ben arkadaşımın yaptıklarını yazayım, araya mesafe koydu sürekli telefonlarını açmadı biraz ulaşılmaz oldu, bunları yaparken de öyle bir profesyonelce davrandıki böyle afra tafra yaparak değil buluşmaları seyrekleştirdi kırıldığını hep hissettirdiYani buluşmayarak ve iletişim kurmayarakmı
Öyle tabi, ama nikah saati şaşmaz derler.. Allah ne zaman yazmışsa o zaman olur. Bebek içinde teknoloji gelişti, tüp bebek, aşılama bir sürü yöntem var :)Canım ben 37 yaşındayım geçen yıl evlendim tanıştık sonra aileler tanıştı yani tanistiktan 1.5 yıl sonra evlendik pandemiden dolayı. Ciddi erkek kendini başta belli ediyor eşimin de tanıştığımız da işleri çok yolunda gitmiyordu evi arabası da yoktu ama elhamdülillah sevdik inandik şimdi birbirimize destek oluyoruz.
Ve unutma kadının yaşı bebek konusunda çok önemli yıl yılı aratıyor brlki şu an dert etmiyorsun ama evlenince göreceksin anlayacaksın bunu.
İşe yarayabilir tabiBen arkadaşımın yaptıklarını yazayım, araya mesafe koydu sürekli telefonlarını açmadı biraz ulaşılmaz oldu, bunları yaparken de öyle bir profesyonelce davrandıki böyle afra tafra yaparak değil buluşmaları seyrekleştirdi kırıldığını hep hissettirdi
İliskiye başladığınızdan beri evlilik konusu hiç gündeme gelmedi mi?Yani hiç karşılıklı oturup ciddi ciddi evlilik hakkında konuşmadiniz mi?Merhaba değerli hanımlar, buraya yazmayalı yıllar olmuştu şimdi 28 yaşında çalışan ayakları üzerinde duran bir bayanım. Erkek arkadaşımda 30 yaşına girdi.2019 Ocak ayında erkek arkadaşımla tanıştık. İlişkiden beklentilerimiz de evlilik konusu da vardı. O gün bugündür birlikteyiz çok şükür ama kafama takılan şeyler var. Zaman geçti, pandemi girdi vs. Bunlar bahane olmaz elbette. Açıkçası erkek arkadaşımın huyunu suyunu 2 yıldan sonra görmeye başladım, şikayetim yok ama evlilik konusu gündeme gelmiyor. Kendi aile şirketleri var maddiyattan mıdır diyorum bazen. . Açıkçası buluşmalarımızda hep işten konuşuyoruz. Neler yaşadığını, zorluklar olduğunu söylüyor, belediye için yaptığı işin ödemesinin hala gelmediğini..Son 1 yıldır maddi zorluklar yaşadıklarını anlatıyor. Diyorum ki belki bu yüzdendir kendimce. Bundan 7 ay önce ben konusunu açmaya çalıştım. Hazır olmadığını söyledi. Ben açmayınca konu açılmıyor. Bende artık açmıyorum gururum kırılıyor. Ama en azından bir söz, bir aileyle tanışma bunlar olsa. Bunlarda yok. Ama ayrılmak istediğim de (onu seviyorum ayrılmak bende istemem ama) onun tepkisi ayrılmak falan yok diyor. Kafasında ne planlıyor, hiç bişey söylemiyor. Sizce ben ne yapmalıyım, yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Konuştuk sonra virüs çıktı, onun ekonomik sorunları vs derken zaman aktıİliskiye başladığınızdan beri evlilik konusu hiç gündeme gelmedi mi?Yani hiç karşılıklı oturup ciddi ciddi evlilik hakkında konuşmadiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?