Bazen dürtmek lazim..Netligi hissetmeli.Ciddi ciddi konuyla ilgili sorular sorun ve siz de söyleyin fikrinizi derim.Ama ayrılmak istediğim de (onu seviyorum ayrılmak bende istemem ama) onun tepkisi ayrılmak falan yok diyor. Kafasında ne planlıyor, hiç bişey söylemiyor.
Ne ayrılalım istiyor ne evlenelim istiyor galiba .bi yerde karar vermek durumunda kalmanız yakın gibi . Umarım gönlünüze göre olur .Merhaba değerli hanımlar, buraya yazmayalı yıllar olmuştu şimdi 28 yaşında çalışan ayakları üzerinde duran bir bayanım. Erkek arkadaşımda 30 yaşına girdi.2019 Ocak ayında erkek arkadaşımla tanıştık. İlişkiden beklentilerimiz de evlilik konusu da vardı. O gün bugündür birlikteyiz çok şükür ama kafama takılan şeyler var. Zaman geçti, pandemi girdi vs. Bunlar bahane olmaz elbette. Açıkçası erkek arkadaşımın huyunu suyunu 2 yıldan sonra görmeye başladım, şikayetim yok ama evlilik konusu gündeme gelmiyor. Kendi aile şirketleri var maddiyattan mıdır diyorum bazen. . Açıkçası buluşmalarımızda hep işten konuşuyoruz. Neler yaşadığını, zorluklar olduğunu söylüyor, belediye için yaptığı işin ödemesinin hala gelmediğini..Son 1 yıldır maddi zorluklar yaşadıklarını anlatıyor. Diyorum ki belki bu yüzdendir kendimce. Bundan 7 ay önce ben konusunu açmaya çalıştım. Hazır olmadığını söyledi. Ben açmayınca konu açılmıyor. Bende artık açmıyorum gururum kırılıyor. Ama en azından bir söz, bir aileyle tanışma bunlar olsa. Bunlarda yok. Ama ayrılmak istediğim de (onu seviyorum ayrılmak bende istemem ama) onun tepkisi ayrılmak falan yok diyor. Kafasında ne planlıyor, hiç bişey söylemiyor. Sizce ben ne yapmalıyım, yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim bende anlamış değilimNe ayrılalım istiyor ne evlenelim istiyor galiba .bi yerde karar vermek durumunda kalmanız yakın gibi . Umarım gönlünüze göre olur .
Seven erkek evlenmek ister, demek ki sizi istemiyor. Yol verin gitsin. Sakin zorlamayin ikna etmek icin. Her Kadin arzu edilmek ister. O zorla is yapacaksa o duygularin hicbirini yasayamayacaksiniz, kendinize bunu yapmayin.Merhaba değerli hanımlar, buraya yazmayalı yıllar olmuştu şimdi 28 yaşında çalışan ayakları üzerinde duran bir bayanım. Erkek arkadaşımda 30 yaşına girdi.2019 Ocak ayında erkek arkadaşımla tanıştık. İlişkiden beklentilerimiz de evlilik konusu da vardı. O gün bugündür birlikteyiz çok şükür ama kafama takılan şeyler var. Zaman geçti, pandemi girdi vs. Bunlar bahane olmaz elbette. Açıkçası erkek arkadaşımın huyunu suyunu 2 yıldan sonra görmeye başladım, şikayetim yok ama evlilik konusu gündeme gelmiyor. Kendi aile şirketleri var maddiyattan mıdır diyorum bazen. . Açıkçası buluşmalarımızda hep işten konuşuyoruz. Neler yaşadığını, zorluklar olduğunu söylüyor, belediye için yaptığı işin ödemesinin hala gelmediğini..Son 1 yıldır maddi zorluklar yaşadıklarını anlatıyor. Diyorum ki belki bu yüzdendir kendimce. Bundan 7 ay önce ben konusunu açmaya çalıştım. Hazır olmadığını söyledi. Ben açmayınca konu açılmıyor. Bende artık açmıyorum gururum kırılıyor. Ama en azından bir söz, bir aileyle tanışma bunlar olsa. Bunlarda yok. Ama ayrılmak istediğim de (onu seviyorum ayrılmak bende istemem ama) onun tepkisi ayrılmak falan yok diyor. Kafasında ne planlıyor, hiç bişey söylemiyor. Sizce ben ne yapmalıyım, yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba değerli hanımlar, buraya yazmayalı yıllar olmuştu şimdi 28 yaşında çalışan ayakları üzerinde duran bir bayanım. Erkek arkadaşımda 30 yaşına girdi.2019 Ocak ayında erkek arkadaşımla tanıştık. İlişkiden beklentilerimiz de evlilik konusu da vardı. O gün bugündür birlikteyiz çok şükür ama kafama takılan şeyler var. Zaman geçti, pandemi girdi vs. Bunlar bahane olmaz elbette. Açıkçası erkek arkadaşımın huyunu suyunu 2 yıldan sonra görmeye başladım, şikayetim yok ama evlilik konusu gündeme gelmiyor. Kendi aile şirketleri var maddiyattan mıdır diyorum bazen. . Açıkçası buluşmalarımızda hep işten konuşuyoruz. Neler yaşadığını, zorluklar olduğunu söylüyor, belediye için yaptığı işin ödemesinin hala gelmediğini..Son 1 yıldır maddi zorluklar yaşadıklarını anlatıyor. Diyorum ki belki bu yüzdendir kendimce. Bundan 7 ay önce ben konusunu açmaya çalıştım. Hazır olmadığını söyledi. Ben açmayınca konu açılmıyor. Bende artık açmıyorum gururum kırılıyor. Ama en azından bir söz, bir aileyle tanışma bunlar olsa. Bunlarda yok. Ama ayrılmak istediğim de (onu seviyorum ayrılmak bende istemem ama) onun tepkisi ayrılmak falan yok diyor. Kafasında ne planlıyor, hiç bişey söylemiyor. Sizce ben ne yapmalıyım, yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Yani buluşmayarak ve iletişim kurmayarakmıBenimde bir arkadaşımın tıpkı sizinle aynı sorunu vardı kız kendini geri çekti biraz mesafe koydu araya tabi konuyu hafif gündeme getirdikten sonra bu sefer çocuk arkadaşımın peşinden dolandı ailelerimiz tanışsın diyip kızın annesiyle tanıştı şuan çok mutlular iş ciddiyete doğru gidiyor. Bazen anlaması için kendini geri çekmek iyi bir fikir olabilir
Başka şeyler de konuşuyoruz tabiki anlaşıyoruz da ama kendisi çok işkolik olduğu için bu konuları açıyor yada açılıyor. Mesela iş için arıyorlar bir anda ben onun telefon görüşmesini dinlemek zorunda kalıyorum. Açmasa olmaz iş kaçar"Açikçasi buluşmalarimizda hep işten konuşuyoruz" cümlesi kilit cümle. Adam ile doğru düzgün bir paylaşimin yok galiba. Ne bilim zevkler, politika, tartismalar,.. o kadar çok konu varki konuşulcak.
Adam ile 2 yildan daha fazlasi ile berabersin ve geleceği nasil gördügünü bilmiyorsun. Bu sadece senin ile evlenmek olarak konusu degil, ne bilim iş konusunda, ev tatil,.. konularinda. Ve dahasi bu tür konulari açmaktan çekiniyorsun.
Adam seni sevmiyor gibi arabesk yorumlara gerek yok. Sevgi ille evlenmek ile eşdeger değildir. Bence ilişkinin temelinde bir sorun var.
Başka şeyler de konuşuyoruz tabiki anlaşıyoruz da ama kendisi çok işkolik olduğu için bu konuları açıyor yada açılıyor. Mesela iş için arıyorlar bir anda ben onun telefon görüşmesini dinlemek zorunda kalıyorum. Açmasa olmaz iş kaçar
Tabiki dediğiniz doğru. Bir çok kez yalnız kalmak zorunda olucam o aklıma geliyor. İş hayatı çok düzensiz onun. Yani şöyle şöyliyim. Mesela Birgün buluşcaz örnek veriyorum. Kaçta geleceği belli olmuyor. İşim ne zaman biterse geleceğim yada ayarlamaya gelmeye çalışıyorum der. Kesinlikle yarın saat 1 de buluşalım gibi bir durum olmuyor. İşimde huzursuz olursam hayatım huzursuz olur diyor. Ve kötü giderse içine kapanıyorEh peki evliliğinde böyle olur, hiç düsündünmü? Adam ile sofrada oturacaksin, konu iş olur, telefon gelir. Eve geç gelir. Herşeyi yanliz yapmak zorunda kalirsin. Cocuk olur, yanliz bakmak zorunda kalirsin.
Belli ki adamin hayati şu an evlilik için musait değil. Üstelik ilişkiniz hiç o yakinliğa kadarda gelmedi. Adamin maddi durumu kafani kariştirmasin. Evlilik hayat yoldaşi demek, pahali ev, pahali araba ile mutlu olunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?