2,5 yas kizim ve öğretmeni ile diyalog

Bu reklamla ikna ediyorlarsa sizleri bravo valla. Evet küçükler, evet sevecen ve şevkatle yaklaşmak lazım ancak “anne şevkati” çok uç bir nokta. Bir öğretmenden bunu beklemek doğru gelmiyor bana.

Küçük yaş için iyi okul bulmak biraz sıkıntı maalesef. Size tavsiye edebileceğim devletin bağımsız ana okulları olabilir. 3 yaş grubu alıyor onlar, yaşı tutarsa deneyebilirsiniz ama kayıtları çok çabuk dolar. Dört yaştan sonra seçeneğiniz daha da artar zaten.

Hangi ildesiniz acaba ?

Zaten anne şefkatinden kasıt sevecenlik tatlı dil tatlı yaklaşım .. Anne şefkati betimleyici bir tabir işte yoksa aynı şeyleri söylüyoruz bizde maalesef bu olmadi

Sunlar hıc normal seyler degıl.Alın ordan cocugunuzu.

Ilk hafta oyun gelıyor,sonra anlıyorkı artık sureklı gelecek.Orda fılm kopuyor.Benım kızım 2 aya yakın gıtmıcem dıye uyandı.Okula gırınce gayet normal devam ettı surece.

Kaygılı bağlanma için bir durum oluştuğunu sanmıyorum detayları biliyorum ben de yıllarca çocuk fizyoterapistligi yaptım benim kızım ilgi gördükçe mutlu olur keşfeder ve sosyal bir çocuktur kaygılı bağlanan çocuklar etrafı mutlu bir çocuk gibinkesfetmez Ürker bu urkeklik anneye daha çok iter ama annenin özensiz tavrı da çocuğu iter ve çocuk bocalar..aynı şeyden bahsetmiyoruz emin olun ..teşekkürler yinede

İlk haftalar oyun gibi geliyor.
Sonra bakıyorlar orada kurallar var. Evde annesiyle kalmak daha çekici geliyor. Hepimiz yaşadık malesef bu süreçleri

Ilk hafta oyun gelıyor,sonra anlıyorkı artık sureklı gelecek.Orda fılm kopuyor.Benım kızım 2 aya yakın gıtmıcem dıye uyandı.Okula gırınce gayet normal devam ettı surece.
Ya ağlaması problem değil farkındayım beni arıyor ama bu süreçte beni ikna edecek bir öğretmen yaklaşımı görememiş olmak beni iten

Ben olsam direkt hocanın bu tavrıyla ilgili onunla konuşrdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…