- 26 Kasım 2015
- 322
- 354
- 103
- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
Evet ayni seyi baska birisi yapsa ben de ayni tepkileri veririm.Pismanligimi sizlerle paylaşmak istedim sadece.
Yazık gunah gıt tedavı ol o zaman o senden ne görse ilerde onu yapacakKizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
Evladinizi alin koynunuza koklayin opun sevdiginizi hissettirin.Küsmüştür size.Gönlünü alin kuzunuzun.ne kadar şanslı oldugunuzu da unutmayin.alti senedir ugrasiyorum ben.mis kokulu evlat için.kendinizi kötü hissetmeniz için soylemiyorum ama insan sahip olduklarinin kiymetini bilmiyor.o size Rabbimin lütfu emaneti biliyor musunuz?Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
Vurdugu icin zaten sucluluk duyan bir kadina telkinde bulunsak nasil olur? Suclamak en kolayi ama zoru basarip destek olmaya neden yanasmiyorsunuz?
annede bir insan,yorgundur mutsuzdur üzgündür kotu bir gun gecirmistir oyledir boyledir en nihayetinde bir insan oda ,anne olmadan oncede insandi,yapmamasi gerekiyordu o da kabul ediyor ama bu saatten sonra yapilacak sey ayni davranisi tekrarlamamasi icin yol gostermek
Bir insani direk suclamak kolay,o sucu yaptiran nedenlerle ilgilenmeyi deneyin.Belki de o sekilde yardimci oluruz
Konu sahibi seni cok iyi anliyorum,icinde bulundugun durum zor belki ama bunun sorumlusu cocugun degil,lutfen onu kirma,sinirlendiginde at kendini cama balkona biraz rahatla, gelecegin sorunlu bireyleri sorunlu ailelerde yetisiyor annesi sensin her elin kalktiginda aklina getir,ona attigin her tokat hayattan biraz daha koparacak ve ileride problemli bir genc kiz olacak lutfen bunu dusun
Sizin siniriniz onu etkiliyor. İnat yaşı şu an. Siz ters teptikçe o da inatlaşıyor. Ne acı vurmuş olmanız.Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
şiddete karşı yazılan bütün yorumları okudum,anladım.
uygulanan şiddete kızıp inşallah kocan da seni döver,inşallah senden güçlü biri de sana bunu yapar dileklerini anlamadım.
inanamadım.çok şaşırdım.şiddete kızıpta bir kadının şiddet görmesini dilemek ne demek?
bazen burada yazılanları anlamak mümkün değil.
konuyla ilgili de yazılacak tek şey şiddet çok kötü.kime olursa olsun.kadına,erkeğe,büyüğe,küçüğe,hayvana...
siz zaten çok üzülmüşsünüz.
kendiniz kontrol etmeye çalışın.ve bir daha yapmayacaksınız ben buna çok eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?