- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
Keşke hepimiz sakinlik perisi olsak, ama olmuyor işte. Ben çok gerildiğimde böyle yapıyorum. Minicik yavruma elbette değil vurmak sesimi yükseltsem kahrolurum. Ama tahammülüm dolduğunda kendimden çıkarıyorum hıncımı.Aa olurmu canlari yanar baskasinin cani yaninca yanmaz canlari.
Cok sinirlendiysen kendine vur.
Ben icime atiyorum yada bulasik makinasini haldir huldur bosaltiyorum.Keşke hepimiz sakinlik perisi olsak, ama olmuyor işte. Ben çok gerildiğimde böyle yapıyorum. Minicik yavruma elbette değil vurmak sesimi yükseltsem kahrolurum. Ama tahammülüm dolduğunda kendimden çıkarıyorum hıncımı.
O yüzden konu sahibi şiddetle öneriyorum. Eğer birine vuracaksan kendine vur lütfen!
Bizim kk hatunlari bazen saldiracak yer ariyo heralde. Kadincagiz nasil basedebilirim demis. Millet sen niye oyle yaptin ben hayatta yapmam derdindeNeden çocuğunu öldürmüş gibi muamele ediyorsunuz günah çıkarmak için yazmamış öfke ile nasıl baş ediyorsunuz diye sormuş ve pişman yaptığı yanlış tabiki de kendini savunamaz vurma bile diyemez annesi öyle düşün öfkelenince inan o zaman geçecek öfkeniz
her şeyi anlarımda çalışma alanınızın hıncını çıkarmak ta neyin nesi,bizde her gün binlerce problemle boğuşuyoruz ,çocuklarla uğraşmaktan daha sıkıntılı bir iş varsa cebinde parası olan cahil olan yetişkin insanlarla uğraşmak buna rağmen eve geleyimn hıncımı çocuktan alayım diye düşüncem hiç olmadı...bakın çocuğa vurulmaz ellenmez diyen biri değilim bazen mecbur kalınabiliyor ama bu zihniyetle değil bu kadar basit değil.başedemediğiniz aşikar pedagogtan ve kendiniz için psikologtan yardım alın.Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
bundan sonra agladıgında veya sinirlendigini hissettiginde yatagına (düşüp kendine zarar vermesin sana da gelemesin) veya sepet gibi bebek yatakları varya onların içine koy. sende başka odaya git. o da susar senin sinirlerinde yatışır.Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?