- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
bende çalışan bi anneyim migren hastasıyım aşırı sinirli bi insanım 2 yaşında ikizlerim 6 yaşında kızım var yüzleri düşse içim yanıyo oturup onları seyrettiğimde sakinleşiyorum ne kadar ağlasalarda sinizden isyan etsemde rabbime benim oldukları için dua ediyorum mucizelerimiz onlar bizimKizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
Kendi cocuklarımıza sabrımız kalmıyr bazen maalesefKizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
ayni yaşta yegenim var arada ben bakiyorum ona sizi cok iyi anliyorum. 2 yaş sendromu yaşıyorlar. o inatlari, bagirmalari insani mahfediyor. ama siz yinede siddetten kaçının hafif bile vursaniz eliniz alışır. fazla üstüne gitmeyin kahbalti yapmadiysa yapmasin illaki acikinca yiyecek. aglama krizi basladiginda aldırış etmeyin. eğer sinirleriniz kaldirmiyorsa farkli bi odaya gecin farkli biseyle mesgale olun. en fazla 1 saat aglayip sonra kedi gibi gelip barışmak icin sirnasiyorlar :)Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
ağladıklarında inatlarını kırmak için başka tarafa yönlendirin çok işe yarar kuş geçti gibi felanayni yaşta yegenim var arada ben bakiyorum ona sizi cok iyi anliyorum. 2 yaş sendromu yaşıyorlar. o inatlari, bagirmalari insani mahfediyor. ama siz yinede siddetten kaçının hafif bile vursaniz eliniz alışır. fazla üstüne gitmeyin kahbalti yapmadiysa yapmasin illaki acikinca yiyecek. aglama krizi basladiginda aldırış etmeyin. eğer sinirleriniz kaldirmiyorsa farkli bi odaya gecin farkli biseyle mesgale olun. en fazla 1 saat aglayip sonra kedi gibi gelip barışmak icin sirnasiyorlar :)
yıkıcı olmaktan çok yapıcı olmayı unutuyoruz çoğu zaman insanları kaybetmek çok kolay zor olan geri kazanabilmekNe kadar üstüne gidilmiş kadının. Tabiki yaptığı yanlış ama bazıları ciddi saçmalamış. Sanki kadın çocuğumu hergün dövüyorum yazmış. Keşke hiç vurmasaydı ama böyle beddua tarzında yorumlar yazarak mı yardımcı olmayı düşünüyorsunuz? Vurmanın bahanesi tabiki olamaz ama yorumların çoğu yardımcı olmaktan çok nefret kusmuş resmen.
Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
evet evet bizde öyle yapiyoruz. ben genelde gel balkona gidelim kedilere bakalim filan diyorum. ama aglama krizi gecmezse de kendi haline birakiyorum biraz zaman sonra gelip sarilmaya calisiyor :) 2 yaşında dememek lazim valla cok fenalar cin gibiler insani deniyorlar resmen :))ağladıklarında inatlarını kırmak için başka tarafa yönlendirin çok işe yarar kuş geçti gibi felanbizde çok işe yarıyor oda değiştirmek felan deneyin faydasını görürsünüz
Ne kadar kati yorumlar yapiyosunuz ne yani bir iki poposuna vurdu diyemi elinden almak istiyosun kadin zaten pisman. Bende bi kac tokat yemistirim okkalisindzn amma annemi kimselere degismemÇocuk dogurmasaydınız o zaman kendinize ama öyle ama böyle diye bahane uydurmayın.Çocuğu sizin elinizden almak isterdim ama ülke şartları belli,allah merhamet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?