2,5 yıl sonra hortlayan temizlikçi kadın!

İyi de malzeme aldıysa onu niye eşinize söyleyip parasını istemedi. Eşiniz o zaman verir konu kapanırdı. Keza 2. Kişinin parasını da.
Ben olsam hiç vermem şuanda, üzerinden kaç yıl geçmiş.

Kaça anlaştınız eşiniz ne kadar vermiş

Kaça anlaştığımızı tam hatırlamıyorum. 160 ya da 170 civarı birşeydi. Deterjan falan da alacaklar diye eşim 200 vermiş. Sonradan benden malzemeler için tekrar para istedi. Ben de fazla bir miktar değil diye tamam vereyim dedim. 30-40 lira diye hatırlıyorum o rakamı da.

İyilikten maraz doğar dedikleri bu oluyor sanırım...

Temizlik malzeme aldıysa fişi faturası olmalı.Ayrıca 2. gelecek kadından haberiniz yoksa aldığı parayı 2 ye bölüp yarısnı verecekti.
Ne yani 5 kişi gelse hepsini siz mi ödeyecektiniz?

2,5 yıldan fazla geçmiş. Fiş fatura mı kalır? Kaldı ki o zaman bile sormamıştım aldıklarınızın fişi var mı diye... Kadını görmedim bile, telefonda konuşup anlaştık.

eğer parayı tam verdiğinizden eminseniz 50 lira falan verin malzeme parasını fazla fazla. daha da ısrar ederse dolandıracak başka birini bul dersiniz.

Parayı verdiğimizi kadın söylüyor zaten. Ama onu yanındakine vermiş. Ekstradan istediği 125 iki kişi geldikleri için ortaya çıkan farkmış. 25 lira da malzeme parası vardı diyor...

Ben olsam sadece 40 TL veririm malzeme parasını
Siz paranızı verdiniz sonuçta sizi kandırmaya çalışan birine kanmayin ki aynı şeyi başkasına yapmasın

İşte bi yandan vereyim gitsin, kendi harcamamdan kısarım diyorum. Bi yandan da bana yaptı, başkasına da yapacak diyorum.

paraya faiz koymuş heralde

Ama parayı kendi gelip almadı. Ben geciktirsem zaten faiziyle veririm yani.

Verme canım 125 tl yi Hak yemek olmaz bu Nasıl olsa bunlarda para ver azcık da bana versinler nolcak kafasındaki insanlara para yedirmemek lazım Ama 40 tL malzeme parası verirsen iyi olur Sen bilirsin yine de

Bunlarda para var denilecek durumda da değiliz aslında. Geçiniyoruz çok şükür. 5,5 yıllık evliyim. İlk ve son defa temizliğe birini çağırmıştım. O da 10 aylık bebekle, boş evde temizlik yapamam diye yani...

Faizli fiyat mıymış bu?
Asla ödeme.

Arada tanıdık biri olması düşündürüyor beni.

Malzeme parası bile saçma

Eşinden niye istememiş o Zaman

Zamanaşımına uğradı de kalakalsın

İyi de malzeme aldıysa onu niye eşinize söyleyip parasını istemedi. Eşiniz o zaman verir konu kapanırdı. Keza 2. Kişinin parasını da.
Ben olsam hiç vermem şuanda, üzerinden kaç yıl geçmiş.

Eşim malzeme parası da vermiş zaten. Biz 160-170 gibi bi rakama anlaşmıştık. Eşim 200 vermiş. 30-40 lira malzeme yeter herhalde normal şartlarda... ama iş bittikten sonra arayıp tekrar malzeme parası istedi. Ben de tamam dedim...

Sanırım o zaman "ne parası, eşim malzeme için de 30-40 lira verdi" demedim diye beni salak sandı kadın.

Hakkını verip üstüne malzeme parası diye de toplamda 200 verdiyseniz dahasına gerek yok hem emeğini hem de malzemeler için olanı almış sizi enayi yerine koyuyor kadın ararsa söyleyin vermiyorum deyin geçin aradaki kişiye de durumu acıklayın tamam

ya kadın bu ay müşteri bulamadıysa zararını çıkarmaya çalışıyodur bu ne dünyanın neresinde böyle bi ücret uygulaması var hem size sormadan yardımcı getiriyor hem 2 kişilik para istiyor. vermeyin.

uyanıkmıymış o
kaç para ise mlz parası onu verin anlaştığınız parayı almış zaten yanında kimi getirdiği onun sorunu ki zaten iki kişi gelmeyi tercih edenler parayı paylaşıyor. bu şekilde işliyor .
2.5 sene 40 lirayı işletsem 125 olur diye hesaplamış zaar:))

Tek kuruş vermeyin,zaten vermissiniz.Hepsini yanındaki kadına vermeseymiş madem o kendi sorunu.
Aradan geçmiş 2,5 yıl,istemesi şaka gibi.
Sakin vermeyin ,herkesi sağilacak inek zannetmesin.

E o zaman kaç yıl önce, temizlik ücreti size 300 küsüre mi patlamış, nerede kazanılıyor bir günde o kadar para, olur mu hiç?
Hem ev küçük diyorsunuz, ne malzemesi gidecek, e aldıkları malzemeleri bırakmış mı madem? Öyle 50 tl malzeme parası alıyorsa bırakması lazım

Sizin yerinizde olsam o parayı vermem, sadece malzeme için 30-40 tl veririm o kadar. Yanında getirdiği kadın için size daha önce bilgi vermemiş, bu sizin sorununuz değil. Bir keresinde bana gelen kadında yanında bir arkadaşını getirmişti iki kişi olunca temizliği yarım günde bitirdiler ben tam gün parası verdim aralarında bölüştüler.

Eşiniz zaten fazla vermiş. Bence enayi yerine koydurmayın kendinizi. Ben geçen yıl boş eve temizlikçi almıştım, kadın baştan söylemişti 2 kişi geliyoruz diye. 130 TL vermiştim 2 kişi için. Boş evin temizliği (inşaat pisliği vs yok ise) nispeten daha kolay oluyor.

İçinizin rahat etmesi için 30 lira yada 40 lira ne ise malzeme parası diye verin ama tek kuruş fazlasını vermeyin..

Baştan konuşmuşsun! 'arkadaşını getirdiysen beni alakadar etmez ,ben getir demedim ' derdim ve sadece malzeme parasını verirdim.

Ne malzemesi almis bu kadar Allah askina yeteri kadar vermissiniz ben olsam vermem daha . Siz kendinizi biliyorsunuz . Hakka girmis olmazsiniz

2. Kadından bilginiz yokmuş ve buna rağmen 200. Tl vermişsiniZ hemde 2 sene önce
Malzeme parası dahi vermeniz özür dilerim ama aptallık olur. Benim komşum tüm gün temizliğe gidiyor 100 tl ye. Hemde eşyalı ütü vs dahil. Bomboş eve ödemesi yapılmış bi hizmete deterjan parası adı altında dolandırılmaya ben hayır diyorum

Siz hak yememişsiniz. 50 tl verin direk söyleyin ben sizi çağırdım başka kadın istemedim.
kendi getirdiyse kendisi ödesin parasını

Ben de ne daha önce ne de ondan sonra başka temizlikçi kadın çağırmadığım için boş bulundum. Kadına hayırdır ne parası diyemedim baştan. O da beni saf gördü, bunca zaman sonra çıktı işte ortaya.

İyi se 40 lirayı ben vermemezlik yapmadım ki. Kendi gelip almaya tenezzül etmedi:)

Tek kuruş vermeyin,zaten vermissiniz.Hepsini yanındaki kadına vermeseymiş madem o kendi sorunu.
Aradan geçmiş 2,5 yıl,istemesi şaka gibi.
Sakin vermeyin ,herkesi sağilacak inek zannetmesin.

125 vermem ama sanırım 50 ya da 100 vereceğim. Başımın gözümün sadakası olsun diye.

Malzeme falan bırakmamıştı. Zaten malzeme dediği vileda, kova falan değil. Deterjan almıştı. Onları da ya bitirmiş ya götürmüş yanında...

Ben de iki kişi geldiklerini duyunca öyle olacak sanmıştım. Birşey demedim o yüzden.

Ben 30-40 diye hatırlıyordum. Kendisi 25 lira dedi telefonda malzeme için.

Baştan konuşmuşsun! 'arkadaşını getirdiysen beni alakadar etmez ,ben getir demedim ' derdim ve sadece malzeme parasını verirdim.

Çoğunluk aynı görüşte zaten.

Verin gitsin kafa sisirmeye degmez para. Hatta 200 verin sussun.

Bence oyle. Yani surada konusulcak para degil komik.

Kadının hesap numarasını vereyim, siz gönderin öyleyse

O komik dediğiniz parayı kazanmak için millet bi tarafını yırtıyor. Sizin gibi tuzu kurular da klavye başında komik buluyor 100-200 lirayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…