2,5 yıl sonra hortlayan temizlikçi kadın!

Selamlar arkadaslar, sonuc ne olursa olsun muhtemelen cok is olacak diye 2 kisi gelmislerdir. Ve nihayetinde parayi alamamis kadin. Ben kimseyi magdur etmemek adina bu parayi oderdim diyorum. Tuzukuruluk yada enayilik degil bu. Emek hakkidir bu. Vicdan meselesi. Temizlige cagiracak durumu olanin sabahtan beri yok az para yok cok para diye bu sorunsali devam ettirmesi asil komik olan.

Alacaģı parayi bastan konusmuşsunuz. O halde söyleseydi iki kişi gelirim şu kadar alırım diye. Vermeyin,cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor resmen. Malzeme parası 25lirayı verin en fazla. Başkada vermeyin.

Temizliğe verecek parası olan parayı saçıp savursun mu yani? Bu temizlikcilerin çok kalktı bir tarafları.aldiklari paranın hakkını verseler amenna ama oda yok.hep bastan savma iş,dil papuç kadar ama paraya gelince ...... korkumdan kadın alamıyorum ya!paramla rezillik resmen

Evet dogru duzgun isini yapani bulmak zor. Insanlara is begendiremiyorsun sonra da issizlik var diyolar.

Sizi eleştirdiğimiz nokta kadının parayı hakedip haketmediğine ilişkin yorumunuz değil.

Siz direkt olarak 200 lira komik para, konuşmaya değmez vs dediniz. Sorun bu...

Sonradan lafı çevirmenizin anlamı yok.

Ayrıca temizliğe çağıracak durumumun olup olmadığını buradan anlayamazsınız. Mecburen çağırmış olabilirim, ki öyle de oldu. Yoksa temizlik konusunda başkasına güvenemem zaten.

Bunun dışında üzerinden 2,5 yıl geçmiş. O zaman durumum çok iyi olup da şimdi olmayabilir.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın bi zahmet...

valla 2.5 sene geçmiş üstünden. kim öle kim kala. hiçbir şey verme gitsin. işini iyi yaptığından emin olan insan parasının peşinde olurdu.

125 lira verme. vereceğin varsa 30 40 ver malzeme parası. yanında kadın getirmesi onun tercihi, sizin değil.

vermeyın bız senınle bastan konusmustuk ben sana 30 tl verırım malzeme ıcın gerısı benı ılgılendırmez deyın gecın.

Haketmemiş, vermek saçma olur. Ama size şu an ne tavsiye versem de ben büyük ihtimal arada başka tanıdığım var diye verirdim istediği parayı.

Siz malzeme parasini bile vermissiniz o zaman simdi hic birsey vermeyin. Malzeme ne aldi ne kadar aldi bilinmiyor. Orada bile kurnazlik pesindeymis kadin. Araci olan kadina cemkirin basima nasil bir bela sardin sen diye

2,5 yildir akli neredeymis kusura bakmayin duzenli ablamiz var bazen bozuk ayarlayamam 20-30 lirasini kalsin bir sonrakinde alirim der yillardir gelir birgun unutmadi size bir defa gelmis kisi unutacak yanlis anlamayin essek yerine koymaya calisiyor

Parani oraya buraya birakmam gelip benden alacaksin bana iki kisi iki yevmiye demedin ben sirf senin icin anlastim yaninda getirdigin kisi beni baglamaz iki kisi istesem sirket arardim evde bos ev o kadarlik is yoktu sana yevmiyeni verdim baskasina vermis olman senin sorunun ben yaninda yardimci getir is erken birsun vs vs demedim esim geldi onada bize cift vericeksiniz dememissiniz bebde malzeme pran var onunda tuttugu 2,5 yil once 40 dir ama ben 60 vericem gelir alirsin de
Tanidiginizada ben buralarda yabanciyim dolandirilmiyim tanidik olsun dedim ama kendim bulsam daha kotusunu bulamazdim valla diye acik acik soyleyin yalanci dolandirici is yapmayan insani niye yollamis evinize birakin o mahcup olsun siz niye olasiniz
Herkes buldugunu kazikliyor valla

Ki kul hakkinada cok imtina eden bir insanim bu durumda vermek istemem cunku benim ne 2. Kisi talebim ne geleceginden haberim yok o kendi aralarindaki anlasmayi bana yikmak istiyor diye bakarim anlastigim konustugunu verir malzm parasinida 10-20 fazla verir kaparim konuyu baktim cok israrci veririm o dusunsun der cikarim iciniz nasil rahat edecekse sarsmayacaksa verin kurtulun

Son düzenleme:
İşin başında ne konuşulduysa odur sonradan para istenmez neticede siz de memnun kalmamışsınız ama iyi temizleyemediniz paradan kesiyorum dememişsiniz.

Temizlik maddesi alıp ta 125 tl 'lik ne almış arkadaş!
Hakka girmekten korkarım fakat ne aldınızda 125 tl tuttu diye sorun.
Fiyatı da anlaştısanız zamnında en fazla 50 tl versenşz temizlik maddesi okdar yapar.
Bilemedim siz bilirsiniz fakat mantıksız bir olay.....

Siz tek kişi anlaşmışsınız o 2 kişi gelmiş. Eşiniz deseymiş ya o an 'neden 2 kişi geldiniz?' diye. Kafasına göre iş yapmış. Düz hesap 50tl verin gitsin...

Malzeme parasını ver, başka da bir ödeme yapma
İki kişi gelmeleri onun sorunu, baştan fiyatı anlaşmışsınız, ekstra insan getiren o, katiyen verme, insanları böyle kafa kola alıyorlar

bence hiç uğramaşın kendinizide enayı olarak düşünmeyin..verin gitsin sadakanız olsun..çirkef olur böyle tipler..daha fazla başınız ağrımasın

Yıl gecınce zam yapmıs millet aklınca kurnaz
Malzeme fişini isteyin tutar neyse o ödenir

Baaak seeeen uyanikkkk kadin!!!
2.5 sene once malzeme parasiyla 200tl vermissin zaten bosversene asla vermeee..

Bende geçen sene merdivenleri sildim vermediniz parayi yüz lira aliyim lütfen demem kadar saçma bi konu 40 lira ver için rahat etsin fazlası enayilik olur ve önüne gecemzsin iyi niyetli olduğunu anlarlarsa allahım neden benim çevremde böle iyi insanlar yokki hep fitne fesatlar bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…