2,5 yıldır çalışmak istemeyen sevgilime saygımı yitirdim

Vallihi brnim cok sevdigim bir arkadasimda da var benzer bir vaka. Ses edemiyorum dogal olarak. Kendi hayatlari sonucta. Arkadasimdan olmak istemem.
Evet maalesef öyle kocaman kadın sonuçta deyip ses etmiyorum asla ama asla gözünü açmıyor. Uyaran arkadaşları hakkinda da kıskanıyor beni diyor. Kesinlikle karışmayın derim.

Benim gibi enayi bir arkadaşım daha var.. neyse ki çocuk avukatlık bürosu açabildi yüz yıl sonra
Tabi böyleleri de var. Kadın zor bela adam eder, sonra aldatılma ile ödüllendirilir. Adam 40 yılın başı bi işe yarayınca dötü kalkar aniden çünküm. Karısı sürekli dötünü topladığı için anası gibi bişey olur, ana var karı da lazım der adam haliyle.

O kadar üzgünüm ki. Sevip sevilmek ama sonuca ulaşmaması
Üzulmeyin lütfen ama soyle dusunun baska bir kadin sizden bu olay hakkinda fıkır istese disardan bir gozle olayinizi dusunun o zaman daha objektif bakarsiniz ya da tercih meselesi ben bu adami boyle idare ederim derseniz bu haliyle kabul edip bi yasam kurabilirsiniz

Bir şey sormak istiyorum ilişkinizde buluşmalarda parayı kim harcardı? Örneğin hesap ödemek, ya da örneğin o dışarıdayda size sen evdesin canın sıkılmasın sinema bileti internetten alayım git izle vs gibi teklifleri olur muydu size? Kendi durumum sizinkiyle benzer mi onu anlamaya çalışıyorum.

Kullanıcı 30 Ağustos'tan beri girmemiş siteye:)

34 yaşında her gün Knight oymamak nedir ya Ortaokullu küçük çocukların oynadığı oyunu mu oynuyor 34 yaşında adam yani. Sizi sevseydi sorumluluk alıp bir an önce evlenmeye çalışırdı sonuçta beklentilerinizi biliyor. Yerinizde olsam kesinlikle ayrılırdım.

Evlenince de sen calisirsin para verirsin. O da oyun oynasın.sigarasi alirsin gelirken de.. inan aynen böyle olacak çünkü bulacağı işten Evlendikten bir süre sonra yine ayrılacak ve sana şey diyecek.bana göre degildi bu iş. Seni geçici inandiracak bir işi olduğuna.sonra yine sen bu sefer aynı evin içinde iş bul diye ömrün tükenecek.
Para yiyici bu erkek tipi.yanj birikim yapayım yarına belki şunu alırım eşime bunu alırım kendime araba arsa alalım kafası hiç bir zman olmayacak. Parasi olduğu gün bitecek. Yarini düşünmeden laylaylom hayat. Etraftan sürekli eşine nasihatten bulunacaklar akrabalar ve sen sürekli arkadaşların ailen hatta düşmanların tarafından nasihata maruz kalacaksın bu adam yüzünden

Sogumakta haklisin annen babamda istemiyormus .daha ne dusunuyorsun ?
Adamin derdi senin parani yemek

Aaaa kabus Allah korusun böylesinden. Nasıl bu kadar kör olabiliyorsun? Evlat olsa eldivenle sevilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…