2,5 yıldır çalışmak istemeyen sevgilime saygımı yitirdim

Ayrılmalısın. Bu adam senin ciddi olarak ayrılmak istediğini anladığında geçici olarak bir işe girer senin gözünü boyar sonra senin birikiminle evlenir, işten ayrılıp oyun oynamaya seninde eve para getirmeni bekler sana vereceği gelecek bu. Kaç kurtar kendini.

Açıkçası gencecik yaşta, eli ayağı saglamken,hastalık sorunu yokken çalışmamak kötü bı durum...Evlenmek istemeniz bu kisiyle birçok sorun doğuracaktır.Su an sevgiliyle oluşacak sorunlar,evlilikte alınmayan büyük sorunlara dönüşecektir.Evlendiginizi farzedelim ki çocuk sahibi olduğunuz daha da farklı boyutlara dönüşecektir. Şu an sevginiz saygınız aşkınız kalmış olsa bile yarın bir evlilikte bu şekilde davranisla hiç bı sevgiden aşktan bahsedilecegini dusunmuyorum.

Emekli olup evde oturan sağlıklı amcalar bile, eşleriyle sorun oluşmasına neden oluyor açıkçası bicok kisiden Duyduğum kadariyla

Tam tarif ettiğiniz gibi cümleleri bile aynısı olan erkek kardeşim var . Ve kişilik bozukluğu teşhisi kondu tedavi görüyor . Sevgilinizin bu durumu onun elinde değil kardeşimden biliyorum ama tedavi olması gerekiyor. Kardeşim sorumluluk almaz yaparım ederim der asla başlamaz. Hiç bir işi beğenmez. Üniversiteyi annem babam onun yerine bitirdi sayılır, liseyi zaten özel kolejlerde hocaların yardımıyla bitirdi.
Akşama kadar oyun oynar gibi gibi bir sürü şey.
Kişilik bozukluğunun türleri var benim kardeşimde bir tanesi mevcut. Kız arkadaşıyla da bu sebepten ayrıldılar . Ben her zaman aileme diyorum kardeşim düzelmeden asla evlenmesine izin vermem elin kızının vebaline giremeyiz açıkca söylerim. Çünkü hiç bit kadın böyle sorumluluk almayan bir adamla evlenmek istemez.

evet bende merak ettim
ve neler söyledi

ailenizi dinlemeniz iyi oldu.. şimdi sorumsuz olan bir şekilde evlenseniz bile yine aynı olur hatta daha beter olur
Yukarıda yazdım, beni daha iyi koşullarda yaşatmak için iyi bir iş bekliyormuş. Herhalde ayağına gelecek iş
Gerçekten insanı çılgına çevirir 10 saat uyuyor 14 saat oyun oynuyor spor yap dediğimde beni böyle kabul et diyor. Engeli bastım en sonunda

Arkana bakmadan kaç... Sen memursun, garanti maaş var. Senden geçilecek, asalak gibi yaşayacak. Kaç kurtar kendini...

Bu devirde sadece memur maaşı ile de gecinilmiyor ki kira da ise. Sürekli zam istiyorlar. İlerde bebek dusunse hiç düşünemiyorum yani.

Adama saygınız konusunu tartışmicam fakat kendine saygısı olan biri çoktan böyle birinden ayrılırdı

Ben babanın evinde gördüğün standartların üstünde seni yaşatmak için iyi iş arıyordum dedi ama yalan tabii ki. Hep bir bahanesi var

Limon satsa pazar da senin gözünde daha anlamlı olurdu yani. En iyisini kim bulmuş sanırsın ceo. Kendini sürekli geliştirmezsen nasıl yükselebilirsin. Ve standart üstü nasıl yaşayabilirsin ki.
Çelişkiye bakarsak senin birikimleri harcıcaktınız bu durumda babanın evinde ki standartın altının da altına düşerdin.

Evde oturunca sıkılan babam var. Ev yaptırmakdan dolayı da babam hala çalışıyor emekli ve yaşına göre ağır bir iş.
Millet oyun oynuyor uyuyor. Çalışmadan hiçbirşey elde edilmez.

biz olsak ne mi yapardık? biz kesin evlenirdik valla o adamla. evlen bence kaçırma.

Üniversite okudum diye geziniyor. Maalesef ayağına kırmızı halı bekliyor.

Zaman kaybetmek istemiyorsanjz bitirin yasiniz gidiyor zamaniniz gidiyor hakeden biriyle olmaniz en mantiklisi

o adamdan bi cacık olmaz onunla geçirdiğin zamana yazık evlenince ne olacak aynı adam değişmeyecek sen bakacaksın eve

Ayrıldınız mı diye bakmaya geldim.
Benim gibi kızlar varsa sakın düzelmelerini yıllarca beklemesin. Yazık 25 yaşında daha genç ve hayalleri olan biriydim. Psikolojimi tüketti, hayal sattı, şurda oturucaz annemin arsasına ev yapılacak orayı satar müstakil alırız diye diye beni kandırdı.

Ee sonuç ayrıldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…