- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
Hahah anlıyorum sinirlisiniz ama bu kadar da abartmayın. Şans vermişsinz, güzel anılarınız olmuş ve uyuşmadınız sonunda. Bu da bir deneyim diyin yolunuza bakın. Adam size zarar vermedi sonuçta. Ortada psikolojik şiddet olsa denir bunlar.Benim gibi kızlar varsa sakın düzelmelerini yıllarca beklemesin. Yazık 25 yaşında daha genç ve hayalleri olan biriydim. Psikolojimi tüketti, hayal sattı, şurda oturucaz annemin arsasına ev yapılacak orayı satar müstakil alırız diye diye beni kandırdı.
Artık üniversite okumayan mı var.Benim arkadaşım memurdu.Kocası da sizinki gibi bir tip.Sabah kız işe giderken ekmek alıp sessizce kapıya asar giderdi,eşi içerde uyuyor diye.Ona da dank etti ama evlenip çocuk olduktan sonra.Bu hallere düşürmeyin kendinizi.Yarın evlenseniz,her “eşin ne iş yapıyor” sorusunda ezileceksiniz ve hıncını da haklı olarak adamdan çıkaracaksınız.Üniversite okudum diye geziniyor. Maalesef ayağına kırmızı halı bekliyor.
Yani arkadaşım 2 yıl çok bile beklemişsin, ne güzel devlet memurusun ne işin var iş bile aramayan adamla, o nasıl olsa sen çalışıyorsun evlenirseniz senin birikimlerinden var bence gözü onda, derhal bu ilişkiyi bitirsen iyi edersin senin iyiliğine olur, yaşanacak daha güzel şeylerin önüne geçme bence acele karar al .Merhaba kızlar, iyi hafta sonları diliyorum. Sevgilim 34 ben 28 yaşındayım. 2,5 yıllık güzel giden ( son 6 ay hariç) bir ilişkimiz var.
Sorun şu ki sevgilim asla iş aramıyor, akrabalarının bulduğu ve kesin kabul edileceği işleri beğenmiyor. Bütün gün Knight oynamakla ve sigara içmekle meşgul. Üniversiteyi 9 yılda bitirmiş. Alanı işletme.
Ben 3 yıllık devlet memuruyum, bu süreçte arabamı aldım, arsa yatırımları bile yaptım. Demek istediğim ben şöyle para kazanıyorum vs. Değil kesinlikle, onun bir şekilde para kazanıp mutlu bir yuva kurmakta gözünün olmaması ve anne parası yemesi.
Lafa gelince ben sana şu yüzüğü alıcam, şurada oturucaz ama icraat yok, tek duyduğum “ben bu işte çalışacak adam değilim”. Hep gir çık şeklinde çalışmış 6 yıldır. Birikim de yok.
Ben gerçekten sevgilimin laflarına kanmışım, tamam çok çok güzel anılarımız oldu, ama artık ilişkimizi bitirmek istiyorum. Sürekli uyardım açık açık konuştum bu ilişkide gelecek yok dedim, beni oyaladıgını söyledim.
Hala tık yok kızlar ve ben ona artık saygı duymuyorum, sevgim de azaldı. İnsan sevdiği için bir işe girip çalışmaz mı eve ekmek getirmez mi?
Bir de iş bulunca evleniriz senin birikimlerini kullanırız sonra ben onları sana öderim dedi. Bu laftan sonra ölümüne soğudum.
Annem babam istemediği için 1,5 senedir gizli görüşüyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?
Bu heriflerin dişil enerjisi bende bile olmadığından çkü de kalkmıyor sonra ahahahahah.Artık üniversite okumayan mı var.Benim arkadaşım memurdu.Kocası da sizinki gibi bir tip.Sabah kız işe giderken ekmek alıp sessizce kapıya asar giderdi,eşi içerde uyuyor diye.Ona da dank etti ama evlenip çocuk olduktan sonra.Bu hallere düşürmeyin kendinizi.Yarın evlenseniz,her “eşin ne iş yapıyor” sorusunda ezileceksiniz ve hıncını da haklı olarak adamdan çıkaracaksınız.
Psikolojik şiddet uyguladı tabii ki. Paran var geziyorsun diyip beni kısıtlamaya çalıştı hep. İş seyahatlerimde, tatillerimde burnumdan getirdi. Benim yaptığım büyük aptallık. Kendimi affedemiyorumHahah anlıyorum sinirlisiniz ama bu kadar da abartmayın. Şans vermişsinz, güzel anılarınız olmuş ve uyuşmadınız sonunda. Bu da bir deneyim diyin yolunuza bakın. Adam size zarar vermedi sonuçta. Ortada psikolojik şiddet olsa denir bunlar.
Kesinlikle uzak durun.. Bazı erkekler çalışmayı sevmiyor öyle bir tip kadın getirsin ben yiyeyim derdinden oluyorlar. Evlerden ırakMerhaba kızlar, iyi hafta sonları diliyorum. Sevgilim 34 ben 28 yaşındayım. 2,5 yıllık güzel giden ( son 6 ay hariç) bir ilişkimiz var.
Sorun şu ki sevgilim asla iş aramıyor, akrabalarının bulduğu ve kesin kabul edileceği işleri beğenmiyor. Bütün gün Knight oynamakla ve sigara içmekle meşgul. Üniversiteyi 9 yılda bitirmiş. Alanı işletme.
Ben 3 yıllık devlet memuruyum, bu süreçte arabamı aldım, arsa yatırımları bile yaptım. Demek istediğim ben şöyle para kazanıyorum vs. Değil kesinlikle, onun bir şekilde para kazanıp mutlu bir yuva kurmakta gözünün olmaması ve anne parası yemesi.
Lafa gelince ben sana şu yüzüğü alıcam, şurada oturucaz ama icraat yok, tek duyduğum “ben bu işte çalışacak adam değilim”. Hep gir çık şeklinde çalışmış 6 yıldır. Birikim de yok.
Ben gerçekten sevgilimin laflarına kanmışım, tamam çok çok güzel anılarımız oldu, ama artık ilişkimizi bitirmek istiyorum. Sürekli uyardım açık açık konuştum bu ilişkide gelecek yok dedim, beni oyaladıgını söyledim.
Hala tık yok kızlar ve ben ona artık saygı duymuyorum, sevgim de azaldı. İnsan sevdiği için bir işe girip çalışmaz mı eve ekmek getirmez mi?
Bir de iş bulunca evleniriz senin birikimlerini kullanırız sonra ben onları sana öderim dedi. Bu laftan sonra ölümüne soğudum.
O kadar üzgünüm ki. Sevip sevilmek ama sonuca ulaşmamasıUmut vadetmiyor evlenseniz bile sizin maasiniza goz diker yine calismaz bu bir aliskanlik 34 yasindam sonra cok bisey degismez
Aşırı haklıÜnlü düşünür seda sayan ne demiş?
Adam dediğin sabah kalkıp gider git be adam ne duruyon kalk git
Hala çok gençsiniz,ve evlenmeden şimdi ayrılıp hayatinizin geri kalanını kurtardiğinız için sevinin.Benim gibi kızlar varsa sakın düzelmelerini yıllarca beklemesin. Yazık 25 yaşında daha genç ve hayalleri olan biriydim. Psikolojimi tüketti, hayal sattı, şurda oturucaz annemin arsasına ev yapılacak orayı satar müstakil alırız diye diye beni kandırdı.
Canım benim sana minik bir abla tavsiyesi : telefon numaranı değiştir, şehir değiştir, mümkünse kimliğini değiştir, artık ne yaparsın bilmiyorum ama kesinlikle uzak dur o adamdan. Tecrübeyle sabittir, isterse ailesi zengin olsun hiç farketmez, sen sevgilini bir süre sonra insan olarak bile çekemeyeceksin. Onun rahatlığı batacak sana, sen azimle bişeyler yaparken o bir yandan da seni tüketecek. Aynı şeyleri yaşadım ve hala yaşıyorum, çalışkan insanla tembel insan hayatı paylaşamaz. İte kaka bir hayat yaşadım şimdiye kadar, ne derler ömür törpüsü olurlar hayatına.Merhaba kızlar, iyi hafta sonları diliyorum. Sevgilim 34 ben 28 yaşındayım. 2,5 yıllık güzel giden ( son 6 ay hariç) bir ilişkimiz var.
Ben bile bayan halimle özel sektör dahil 18 yaşından beri çalışıyorum. Adam tembel ve itici.ve saklamiyor.sanada hiç uygun değil.evlensdn bile sonu boşanmak bu işin.adam alışmış.ewlenincede eş parası yiyecek..kendini kurtarMerhaba kızlar, iyi hafta sonları diliyorum. Sevgilim 34 ben 28 yaşındayım. 2,5 yıllık güzel giden ( son 6 ay hariç) bir ilişkimiz var.
Affedin. Hepimiz bazi seyleri yasayarak ogreniyoruz. Isin icine duygular girince kör olunuyor.Psikolojik şiddet uyguladı tabii ki. Paran var geziyorsun diyip beni kısıtlamaya çalıştı hep. İş seyahatlerimde, tatillerimde burnumdan getirdi. Benim yaptığım büyük aptallık. Kendimi affedemiyorum
Vallihi brnim cok sevdigim bir arkadasimda da var benzer bir vaka. Ses edemiyorum dogal olarak. Kendi hayatlari sonucta. Arkadasimdan olmak istemem.Kurtuldugunuza çok sevindim darısı benim teyzemin başına. O yıllardır sürdürüyor yaş kırka geldi. Adam asla çalışmıyor ama o da aynı şekilde olmayacak planları anlatıp duruyor.
Siz neden ayrilamiyorsunuz ?Canım benim sana minik bir abla tavsiyesi : telefon numaranı değiştir, şehir değiştir, mümkünse kimliğini değiştir, artık ne yaparsın bilmiyorum ama kesinlikle uzak dur o adamdan. Tecrübeyle sabittir, isterse ailesi zengin olsun hiç farketmez, sen sevgilini bir süre sonra insan olarak bile çekemeyeceksin. Onun rahatlığı batacak sana, sen azimle bişeyler yaparken o bir yandan da seni tüketecek. Aynı şeyleri yaşadım ve hala yaşıyorum, çalışkan insanla tembel insan hayatı paylaşamaz. İte kaka bir hayat yaşadım şimdiye kadar, ne derler ömür törpüsü olurlar hayatına.
En kötüsü de sen çabalayarak elde ettiklerine ortak olup benim de çok emeğim var derler. Sen o güzel anılarını arada hatırlayıp mutlu ol ama daha da ileriye götürme bu ilişkini derim ben. Evlendikten sonra ayrılmak hiç o kadar kolay olmuyor çünkü.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Buradaki arkadaşlarımı dinleyerek doğru kararı verdim. Teşekkürler herkeseCanım benim sana minik bir abla tavsiyesi : telefon numaranı değiştir, şehir değiştir, mümkünse kimliğini değiştir, artık ne yaparsın bilmiyorum ama kesinlikle uzak dur o adamdan. Tecrübeyle sabittir, isterse ailesi zengin olsun hiç farketmez, sen sevgilini bir süre sonra insan olarak bile çekemeyeceksin. Onun rahatlığı batacak sana, sen azimle bişeyler yaparken o bir yandan da seni tüketecek. Aynı şeyleri yaşadım ve hala yaşıyorum, çalışkan insanla tembel insan hayatı paylaşamaz. İte kaka bir hayat yaşadım şimdiye kadar, ne derler ömür törpüsü olurlar hayatına.
En kötüsü de sen çabalayarak elde ettiklerine ortak olup benim de çok emeğim var derler. Sen o güzel anılarını arada hatırlayıp mutlu ol ama daha da ileriye götürme bu ilişkini derim ben. Evlendikten sonra ayrılmak hiç o kadar kolay olmuyor çünkü.
Hiç mi çalışmıyor ya inanılmazVallihi brnim cok sevdigim bir arkadasimda da var benzer bir vaka. Ses edemiyorum dogal olarak. Kendi hayatlari sonucta. Arkadasimdan olmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?