2,5 yıllık ilişkim bitti sanırım çok kötüyüm

mrbbnlndn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
413
315
103
28
Merhaba kızlar sizden yardım almaya geldim yeni üyelik açtım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum,cok kötüyüm mutsuzum.Biz birbirimizi o kadar çok severdik ki yemez yedirirdi,benim ömrümü sana versin Allah derdi,gülüşüm senin olsun derdi ben canına candım.Tabi bu sürede kavgalarımız oldu,ben ona karşı olan sevgimi kaybetmiştim bundan 8 ay önce ilişkimiz bitme boyutuna geldi ama ben ondan vazgeçmedim her gün dua ederek ağlayarak uyudum Allahım onu tekrar seveyim diye o da çabaladı beni tekrar eski halime getirmek için her gün her gece sesiyle uyudum,2 ay sonra tekrar ona olan sevgim baş gösterdi ve daha çok sevmeye başladım ilişkimiz güzel gidiyordu tabi mesafe ilişkisi ayda bir veya 2 ayda bir geliyordu.En son gelişinde de aramızda problem yoktu aradan 5 gün geçti yine kavga ettik ve sabahına bana artık sevip sevmediğini bilmediğini söyledi İkimizde sınava çalışıyoruz onun sınavına günler kaldı benim sınavıma 2 ay.Ben içimden geçenleri yazıp duruyorum ama okuyor ve cevap vermiyor,canım acıyor bittiyse bitir diyorum söyle diyorum hala düşünüyor 10 gün oldu,ne bitti diyor ne devam diyor sınava çalışamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti nefes alamıyorum hayatımdaki yeri cok fazlaymış kendimi çok yalnız hissediyorum daha ne kadar böyle olacak bilmiyorum 3 gün önce içimde hala düşünmeyi bitiremedim ama bitirmek daha ağır basıyor yazdıı madem ağır basıyor 10 gün oldu neden hala duruyor 😭😭😭

Yani konu bir şeyler anlatmaya çalışmış da sevgim bitti sonra yeniden sevdim, eskiye dönmeye çalıştım filan gibi arada kopukluklar var. Neden sizin sevginiz bitmişti örneğin? Neden bir problem yokken 5 gün sonra ne denli bir kavga oldu da seviyor mu sevmiyor mu bilemedi? Bunları böyle kapalı yazarsanız ne diyelim biz?

Ayrıca da gerçekten ilişkilerinizde bu kadar "bağımlı" olmayı nasıl başarıyorsunuz gerçekten merak ediyorum ben.

Şuan sadece sınavı düşün derslerine odaklan biraz ara verin sonra düzelir üzme kendini. Yeni olduğu için üzülmen normal ama sınavın daha önemli belki barışırsınız ilerde boşuna kendini üzüp derslerini ihmal etme moralini yükselt

birine sevgisi bitip çabalamayla nasıl seviliyor tekrar yahu..
alışkanlık sizin ki sevgi değil.
Ondan başkasının olmasını istemedim hayatımda ve tekrar ona olan eski duygularımı kazanmak için çabaladım tek başıma da değil o buna yardım etti.Yani onunla kurduğum hayalleri yine onunla yasamak icin uğraştım. 🥺 Oldu da başardım eskisinden daha cok sevdim.

Cocuk seni sevmiyor.
Sen kendine bunu yedirmiyorsun ama oku bir daha. Ne kadar cabuk kabul edersen o derece özgürleşirsin. Kendine çeki düzen ver. Sınavın varmış bir de.
O bile emin değil ve 10 gün oldu hala bitirmiyor ben ona üzülüyorum bitirse belki daha kolay alışacağım bir de çok duygusalım atlatamiyorum hemen

bundan 8 ay önce ilişkimiz bitme boyutuna geldi ama ben ondan vazgeçmedim her gün dua ederek ağlayarak uyudum Allahım onu tekrar seveyim diye o da çabaladı beni tekrar eski halime getirmek için her gün her gece sesiyle uyudum,2 ay sonra tekrar ona olan sevgim baş gösterdi ve daha çok sevmeye başladım
Çok mantıksız değil mi bu yazdıklarınız 🤔🤔🤔🤔

Back
X