Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen onun için ağlayıp sınavına çalışmazken o seni umursamayıp ders çalışıyor emin olabilirsin.. Zannediyorum ki kpss sınavına hazırlanıyor atanırsa yüzüne bakmayacak sende çalışmayıp kendini ziyan ettiğinle kalacaksın.. Kimse senden değerli değil inan buna. Bugün ağladığın bu konuya bundan 1 yıl sonra çok değil yani dönüp diyeceksin ne kadar aptalmışım ki bunun için ağlayıp zamanımı boşa geçirmişim.. Zaten artık size yasada umurunuzda olmaması lazım bence.. Biraz güçlü durun lütfenMerhaba kızlar sizden yardım almaya geldim yeni üyelik açtım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum,cok kötüyüm mutsuzum.Biz birbirimizi o kadar çok severdik ki yemez yedirirdi,benim ömrümü sana versin Allah derdi,gülüşüm senin olsun derdi ben canına candım.Tabi bu sürede kavgalarımız oldu,ben ona karşı olan sevgimi kaybetmiştim bundan 8 ay önce ilişkimiz bitme boyutuna geldi ama ben ondan vazgeçmedim her gün dua ederek ağlayarak uyudum Allahım onu tekrar seveyim diye o da çabaladı beni tekrar eski halime getirmek için her gün her gece sesiyle uyudum,2 ay sonra tekrar ona olan sevgim baş gösterdi ve daha çok sevmeye başladım ilişkimiz güzel gidiyordu tabi mesafe ilişkisi ayda bir veya 2 ayda bir geliyordu.En son gelişinde de aramızda problem yoktu aradan 5 gün geçti yine kavga ettik ve sabahına bana artık sevip sevmediğini bilmediğini söyledi İkimizde sınava çalışıyoruz onun sınavına günler kaldı benim sınavıma 2 ay.Ben içimden geçenleri yazıp duruyorum ama okuyor ve cevap vermiyor,canım acıyor bittiyse bitir diyorum söyle diyorum hala düşünüyor 10 gün oldu,ne bitti diyor ne devam diyor sınava çalışamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti nefes alamıyorum hayatımdaki yeri cok fazlaymış kendimi çok yalnız hissediyorum daha ne kadar böyle olacak bilmiyorum 3 gün önce içimde hala düşünmeyi bitiremedim ama bitirmek daha ağır basıyor yazdıı madem ağır basıyor 10 gün oldu neden hala duruyor![]()
Sessiz kalmayı deneMerhaba kızlar sizden yardım almaya geldim yeni üyelik açtım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum,cok kötüyüm mutsuzum.Biz birbirimizi o kadar çok severdik ki yemez yedirirdi,benim ömrümü sana versin Allah derdi,gülüşüm senin olsun derdi ben canına candım.Tabi bu sürede kavgalarımız oldu,ben ona karşı olan sevgimi kaybetmiştim bundan 8 ay önce ilişkimiz bitme boyutuna geldi ama ben ondan vazgeçmedim her gün dua ederek ağlayarak uyudum Allahım onu tekrar seveyim diye o da çabaladı beni tekrar eski halime getirmek için her gün her gece sesiyle uyudum,2 ay sonra tekrar ona olan sevgim baş gösterdi ve daha çok sevmeye başladım ilişkimiz güzel gidiyordu tabi mesafe ilişkisi ayda bir veya 2 ayda bir geliyordu.En son gelişinde de aramızda problem yoktu aradan 5 gün geçti yine kavga ettik ve sabahına bana artık sevip sevmediğini bilmediğini söyledi İkimizde sınava çalışıyoruz onun sınavına günler kaldı benim sınavıma 2 ay.Ben içimden geçenleri yazıp duruyorum ama okuyor ve cevap vermiyor,canım acıyor bittiyse bitir diyorum söyle diyorum hala düşünüyor 10 gün oldu,ne bitti diyor ne devam diyor sınava çalışamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti nefes alamıyorum hayatımdaki yeri cok fazlaymış kendimi çok yalnız hissediyorum daha ne kadar böyle olacak bilmiyorum 3 gün önce içimde hala düşünmeyi bitiremedim ama bitirmek daha ağır basıyor yazdıı madem ağır basıyor 10 gün oldu neden hala duruyor![]()
sizi anlamak pek mümkün değil, 2 ayda sevgi nasıl baş gösterdi mesela, emin misiniz mesela?2 ay sonra tekrar ona olan sevgim baş gösterdi ve ..
İkimizde sınava çalışıyoruz onun sınavına günler kaldı benim sınavıma 2 ay.Ben içimden geçenleri yazıp duruyorum ama okuyor ve cevap vermiyor,canım acıyor bittiyse bitir diyorum söyle diyorum hala düşünüyor 10 gün oldu,ne bitti diyor ne devam diyor sınava çalışamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti nefes alamıyorum ...
O kadar arkadaşımın derdini dinledim.. Sevgisi bitince Allahım onu tekrar seveyim diye dua edenini görmedim duymadımMerhaba kızlar sizden yardım almaya geldim yeni üyelik açtım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum,cok kötüyüm mutsuzum.Biz birbirimizi o kadar çok severdik ki yemez yedirirdi,benim ömrümü sana versin Allah derdi,gülüşüm senin olsun derdi ben canına candım.Tabi bu sürede kavgalarımız oldu,ben ona karşı olan sevgimi kaybetmiştim bundan 8 ay önce ilişkimiz bitme boyutuna geldi ama ben ondan vazgeçmedim her gün dua ederek ağlayarak uyudum Allahım onu tekrar seveyim diye o da çabaladı beni tekrar eski halime getirmek için her gün her gece sesiyle uyudum,2 ay sonra tekrar ona olan sevgim baş gösterdi ve daha çok sevmeye başladım ilişkimiz güzel gidiyordu tabi mesafe ilişkisi ayda bir veya 2 ayda bir geliyordu.En son gelişinde de aramızda problem yoktu aradan 5 gün geçti yine kavga ettik ve sabahına bana artık sevip sevmediğini bilmediğini söyledi İkimizde sınava çalışıyoruz onun sınavına günler kaldı benim sınavıma 2 ay.Ben içimden geçenleri yazıp duruyorum ama okuyor ve cevap vermiyor,canım acıyor bittiyse bitir diyorum söyle diyorum hala düşünüyor 10 gün oldu,ne bitti diyor ne devam diyor sınava çalışamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti nefes alamıyorum hayatımdaki yeri cok fazlaymış kendimi çok yalnız hissediyorum daha ne kadar böyle olacak bilmiyorum 3 gün önce içimde hala düşünmeyi bitiremedim ama bitirmek daha ağır basıyor yazdıı madem ağır basıyor 10 gün oldu neden hala duruyor![]()
Esimden ayrilali ve bi dk bile yuzunu gormeyeli 2 bucuk hafta oldu. Inan geciyo.
Sadece senin guclu sekilde ayaga kalkman lazim.öldum bittimi birak. Seni sevmeyeni sen hic sevme.
Inan varya esim yalvarsaydi uzulurdm ama yalvarmiyo hatta hic bi tepki gostermiyo ya daha kolay atlatiyrm. Beni istemeyeni ben hic istemem mantigiyla
"Kangiren olmus kolunu kes ve at yoksa butun vucuduna yayilacak"
Onun kesmesini bekleme sen kes, ters köse olsun onada.
Bıraktım zaten vazgeçtim yazınca bir şey değişmiyor sonuçtaKpss den sonra arar merak etme. Bi de bence darlama sen de onu. İlişkiniz için yorum yapmayacağım ama bırak sınavına odaklansin adam
Sizin de adamın da sınavı varmış, bitti deyince de üzüleceksiniz, bırakın iki tarafta biraz kendi haline kalsın. Bu ilişkiyi hayatınızın odak noktası yapmışsınız, biraz uzaklaşın, sakinleyin, adamın da bi tarafını kaldırmayın, siz üstüne gittikçe havalanıyor bellikiO bile emin değil ve 10 gün oldu hala bitirmiyor ben ona üzülüyorum bitirse belki daha kolay alışacağım bir de çok duygusalım atlatamiyorum hemen
Bıraktım zaten yazmıyorum artıkSizin de adamın da sınavı varmış, bitti deyince de üzüleceksiniz, bırakın iki tarafta biraz kendi haline kalsın. Bu ilişkiyi hayatınızın odak noktası yapmışsınız, biraz uzaklaşın, sakinleyin, adamın da bi tarafını kaldırmayın, siz üstüne gittikçe havalanıyor belliki
Sessizimmm yoruldum çünkü yazınca değişen bisey yokmuşSessiz kalmayı dene
İlk defa üyelik açtım ben o değilimBen sanırım sizi hatırladım ya.Yeni üyelik açtım deyince çakıştı bilgiler.Çok net olmamakla birlikte....
Sevgiliniz sınava hazırlanırken siz sorun çıkarıyordunuz.O da sınava kadar görüşmeyelim demişti.Siz olmaz öyle şey o zaman ben yoluma bakarım demiştiniz.Ve o da keyfin bilir gibi birşey söylemişti.
O zaman da çocuğa hak vermiştim su yazdıklarınızda da çocuk haklı.
Yangından mal mı kaçırıyorsunuz.Adam sınava önem vermiş.Sınava kadar süre istiyor sizden ama siz vıcık vıcık hala ısrar hala adamın peşinde.
Ya bir salın şu adamı.
Ayrıca ben olsam sınavdan sonra değil sizinle görüşmek aynı yolda yürümem.
Ruh haliniz hiç sağlıklı değil.
Kendimden şüphe ettim bi annnnBen sanırım sizi hatırladım ya.Yeni üyelik açtım deyince çakıştı bilgiler.Çok net olmamakla birlikte....
Sevgiliniz sınava hazırlanırken siz sorun çıkarıyordunuz.O da sınava kadar görüşmeyelim demişti.Siz "olmaz öyle şey o zaman ben yoluma bakarım" demiştiniz.Ve o da "keyfin bilir" gibi birşey söylemişti.
O zaman da çocuğa hak vermiştim su yazdıklarınızda da çocuk haklı.
Yangından mal mı kaçırıyorsunuz.Adam sınava önem vermiş.Sınava kadar süre istiyor sizden ama siz vıcık vıcık hala ısrar hala adamın peşinde.
Ya bir salın şu adamı.
Ayrıca ben olsam sınavdan sonra değil sizinle görüşmek aynı yolda yürümem.
Ruh haliniz hiç sağlıklı değil.
O zaman başa saralım.İlk defa üyelik açtım ben o değilim![]()
Allah iyiliğini versinO zaman başa saralım.
Yangından mal mı kaçırıyorsunuz?
Bir bekleyin sınav bir geçsin.
Ruh hastası gibi adamı darlamayın.
Sınav kötü geçerse bütün faturayı size kesecektir haberiniz olsun.
Ben olsam size keserdim faturayı çünkü.