• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2,5 yıllık ilişkim bitti sanırım çok kötüyüm

Ne kadar seviyorsunuz dünya yalnızca bir insanın üzerine kurulu ve başka hiçbir vasfınız yokmuş gibi yaşamayı.
Ben sensiz yaşayamamlar, gece gündüz ağlıyorumlar.. Yapmayın yahu dizi mi çekiyoruz..
Kendinize gelin, sağlıklı düşünmezseniz yanlış kararlar alırsınız.
Bi sakin ya ölmediniz bakın nefes alıyorsunuz. Nelere göğüs geriyor insanlar şöyle basit şeyler için bu kadar hırpalamayın kendinizi. 3 günlük dünya yahu. Nedir yani ?

Çok mantıksız değil mi bu yazdıklarınız 🤔🤔🤔🤔
2 ay sonra tekrar ona olan sevgim baş gösterdi cümlesi peki. Hani hastalık nüksetti falan gibi. Sevgi derinlerde bir yerde imiş 2 ay geçince tekrar baş göstermiş. Sevgi böyle bi şey çünkü :ukala:

2 ay sonra tekrar ona olan sevgim baş gösterdi cümlesi peki. Hani hastalık nüksetti falan gibi. Sevgi derinlerde bir yerde imiş 2 ay geçince tekrar baş göstermiş. Sevgi böyle bi şey çünkü :ukala:
Yani demem o ki sevgim bir ara bitmişti bende ondan başkası hayatıma girsin istemedim kurulan hayaller vardı, onu tekrar sevmek için çabaladım, sevdim daha çok sevdim.Yani dalga geçilecek bisey göremiyorum..

Sınavına odaklanıyor şu an sanırım 9 günü kaldı ama bitirmek bu kadar zor mu bilmiyorum keşke ben resti çekebilsem bitti diyebilsem olmuyor..
Seninde sınavın varmış ve inan ilişkinden daha önemli sınavın çünkü hayatına yön veriyorsun. En iyisi sende sinavina odaklan bitti mi bitmedi mi diye düşünmeyi birak. Yani zamana bırak her şey yoluna girer.

Yani demem o ki sevgim bir ara bitmişti bende ondan başkası hayatıma girsin istemedim kurulan hayaller vardı, onu tekrar sevmek için çabaladım, sevdim daha çok sevdim.Yani dalga geçilecek bisey göremiyorum..
Işte sevgi bir kişiye karşı bir ara bitip sonra yeniden baş gösteren bi şey değil. Seçtiğiniz kelimeler yanlış o zaman. Bir ara ilişki çok yordu beni sevsem de uzaklaştım heyecanı bitti alışkanlığa dönüştü düşünmek istedim ara verdik sonra değerini daha iyi anladım dinlendim ve döndüm falan deyin buna itirazım yok dalga da geçmedim ayrıca fikrimi söyledim.
Acınız abartılı geldi kendi kendinize yazık ettiğinizi düşündüm.
Sonuçta her şey olacağına varıyor kısmet yani belki yeniden biraraya gelecek belki bir daha hiç görüşemeyeceksiniz iki türlü de hayat devam edecek bu kadar hırpalamayın kendinizi üstelik sınava girecekmişsiniz hayatınızı düzene sokmak önceliğiniz olsun her zaman

Işte sevgi bir kişiye karşı bir ara bitip sonra yeniden baş gösteren bi şey değil. Seçtiğiniz kelimeler yanlış o zaman. Bir ara ilişki çok yordu beni sevsem de uzaklaştım heyecanı bitti alışkanlığa dönüştü düşünmek istedim ara verdik sonra değerini daha iyi anladım dinlendim ve döndüm falan deyin buna itirazım yok dalga da geçmedim ayrıca fikrimi söyledim.
Acınız abartılı geldi kendi kendinize yazık ettiğinizi düşündüm.
Sonuçta her şey olacağına varıyor kısmet yani belki yeniden biraraya gelecek belki bir daha hiç görüşemeyeceksiniz iki türlü de hayat devam edecek bu kadar hırpalamayın kendinizi üstelik sınava girecekmişsiniz hayatınızı düzene sokmak önceliğiniz olsun her zaman
En kötü huyum körü körüne bağlanmak bunun önüne geçemiyorum gerçekten kalbimin ağrısını hissediyorumm ama elimden de bir şey gelmiyor inanır mısınız ağlayarak çalışıyorum hayatta en nefret ettiğim huyum işte :(

En kötü huyum körü körüne bağlanmak bunun önüne geçemiyorum gerçekten kalbimin ağrısını hissediyorumm ama elimden de bir şey gelmiyor inanır mısınız ağlayarak çalışıyorum hayatta en nefret ettiğim huyum işte :KK43:
Benim huyum böyle deyip kendinize eziyet etmek yerine şu kısacık ömürde önce kendinizi düşünmeye, önce kendi değerinizi bilmeye, kendinize güvenmeye başlasanız devamı gelir aslında kendiliğinden. Sevgiliniz için değil genel anlamda söylüyorum her şeyden bu kadar çok ve çabuk etkilenmeyin hayata karşı gardınızı alın. Daha neler yaşayacaksınız kimbilir bu dünya için fazla hassassınız 😊

Esimden ayrilali ve bi dk bile yuzunu gormeyeli 2 bucuk hafta oldu. Inan geciyo.
Sadece senin guclu sekilde ayaga kalkman lazim.öldum bittimi birak. Seni sevmeyeni sen hic sevme.
Inan varya esim yalvarsaydi uzulurdm ama yalvarmiyo hatta hic bi tepki gostermiyo ya daha kolay atlatiyrm. Beni istemeyeni ben hic istemem mantigiyla
"Kangiren olmus kolunu kes ve at yoksa butun vucuduna yayilacak"
Onun kesmesini bekleme sen kes, ters köse olsun onada.

İkinizin de kafası bulanık gibi. Bisüre arayıp sormayın bi dinlenin ara verin sınavlarınız bi gelip geçsin duru sakin kafayla konuşun tekrar. En azından birbiriniz olmadan yapabiliyo musunuz bi görün

Merhaba kızlar sizden yardım almaya geldim yeni üyelik açtım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum,cok kötüyüm mutsuzum.Biz birbirimizi o kadar çok severdik ki yemez yedirirdi,benim ömrümü sana versin Allah derdi,gülüşüm senin olsun derdi ben canına candım.Tabi bu sürede kavgalarımız oldu,ben ona karşı olan sevgimi kaybetmiştim bundan 8 ay önce ilişkimiz bitme boyutuna geldi ama ben ondan vazgeçmedim her gün dua ederek ağlayarak uyudum Allahım onu tekrar seveyim diye o da çabaladı beni tekrar eski halime getirmek için her gün her gece sesiyle uyudum,2 ay sonra tekrar ona olan sevgim baş gösterdi ve daha çok sevmeye başladım ilişkimiz güzel gidiyordu tabi mesafe ilişkisi ayda bir veya 2 ayda bir geliyordu.En son gelişinde de aramızda problem yoktu aradan 5 gün geçti yine kavga ettik ve sabahına bana artık sevip sevmediğini bilmediğini söyledi İkimizde sınava çalışıyoruz onun sınavına günler kaldı benim sınavıma 2 ay.Ben içimden geçenleri yazıp duruyorum ama okuyor ve cevap vermiyor,canım acıyor bittiyse bitir diyorum söyle diyorum hala düşünüyor 10 gün oldu,ne bitti diyor ne devam diyor sınava çalışamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti nefes alamıyorum hayatımdaki yeri cok fazlaymış kendimi çok yalnız hissediyorum daha ne kadar böyle olacak bilmiyorum 3 gün önce içimde hala düşünmeyi bitiremedim ama bitirmek daha ağır basıyor yazdıı madem ağır basıyor 10 gün oldu neden hala duruyor 😭😭😭
sınavına çalış sonra barışırsınız

sevmek güzel şeydir,ben de duygusal biriyimdir aslında ama böyle meselelerde daha mantıklı davranmak gerekli diye düşünüyorum. önünüzde sınavınız varmış ona çalışın, adamın keyfini beklemeyin. sizin beklediğinizi fark edip kendini naza çekmiş gibi geliyor bana ve güzel güzel dersini çalışıyor bence sevgiliniz. olacaksa olur zorlamaya gerek yok karşılıklı çaba gerekiyor. insan ömrü çabuk geçiyor,giden saniyeler geri gelmiyor. bu tarz sınavlar bizim ülkemizde kişinin hayatına yön veren sınavlar maalesef. sonradan pişman olmamak için dersinize odaklanın derim.

Umarım yazıp yazıp siavina sebep olmazsınız.

Seviyorsanız 10 gün rahat bırakın.

Back
X