• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.500 tl yle gecinmek

Gecinirsiniz. Tamamen sizinle ilgili bisey. Gelirinizi aşan ihtiyac ve zevkleriniz yoksa gecinilir. Zaten gecinilmez demenin bir anlami yok sonucta geliriniz artmayacak yakin zamanda ve artik girmissiniz krediye. Eskiye gore biraz kisar ve biraz daha ucuz alternatifi olan seylere yonelirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ehehehe gene Ankara, gene benzer konu ve aynı yorumum...
Gönül isteyince geçinilir de, ona yaşamak denir mi; bilemem.

Alışkanlıklarınıza bağlı. Mesela ben geçinirim, pek sosyal değilim, marka giymem, gıda ve temizlikte de orta kalite alırım, dışarıda yemem-içmem neredeyse hiç yok, bu yüzden geçinir, kenara para bile atarım ama bir başkasına yetmez bile. Bu tamamen size bağlı.

Arkadaşlar merhaba,eşim memur 50.000 tl kredi aldik bankadan birazda birikimimiz varfi ev aldik. Kredi 4 yıllık aylik 1.400 tl ödeme bize kalan 2.500 tl ankarada yaşıyotuz 1 yaşında bir oğlum var ilk defa kredi aldik zorlanır miyiz acaba ben şuanda çalışmıyorum .
Biz hem 2500 den az alip hem 500 lira kredi odeyip 1 yas bebenizle geciniyoruz allaha sukur.vergiler dasklar yangin sigortasida ekstra.size kalan 2500 mus cok rahat gecinirsiniz.nekadar gelirsw okadar gidiyor emin olun.

:KK70: ne kadar gelir o kadar gider :KK70: valla kira ve kreş ten sonra kalan 800_TL ile 5 yaşlarında ki çocuk ile geçinme mucizesini yaşıyorum , insan isterse geçiniyor :KK70:
Adam olan sukretmeyi bilen inanin asgari ucretle de gecinir ben bir issiz gorumce kayin ve kp doyuramadim yoksa elimize gecen maasla kral gibi yasardik kumar ayri olay davadan onceki esimin son dokumunu atsam akliniz durur gercktwn komple kumar

Back
X