- 23 Ağustos 2011
- 956
- 1.192
- 313
- 33
- Konu Sahibi brunettella
-
Ben kız çocuğunun değilse de erkek çocuğunun annenin gebelik hormonlanlarından etkilendiğini okumuştum bir yerde.Ne derece doğru bilmiyorum.https://www.google.com.tr/amp/m.yen...om/hayat/emzirirken-hamilelige-dikkat-2453071
Sebebini burdan okuyabilirsiniz. Doktorların tavsiyesi bu yönde. Tabi beslenmenize ve sağlığınıza çok özen gösteriyosanız orası ayrı..
Selamm
1 oglum var 7 aylik.
Bu aralar acaba 2 ci bebiste mi gelse ikisi bir arada buyuyup ilerde sil bastan yasamamak icin dusunuyorum oyle deli gibi..
Suan zaten calismiyorum bi sure calismam ama ilerde calismayi dusunuyorum tekrar bebegimi biraz buyutup oyle ..
2 cocuk arka arka olan varmi acaba aranizda zor mu ?
Veya olmayip yas farkiyla aralarinda olan pisman mi
Katılıyorum gercekten1.5 yasinda kizim var.esimde bende ona aşigiz resmen ama bana cocuk dusunuyo musun dersen ne ben nede esim en az 8 yil dusunmuyoruz.hatta gecen gun bi tane kizimiz tek olsun en iyi imkanlari ona sunalim dedik.allah bize bagislasin ama ben hic dusunmuyorum helede boyle ust uste yapanlari anlayamiyorum.birinin cocuklugunu yasamasina izin vermemek bana haksizlik gibi geliyor
Bi çoçuğum 27 aylık biri 20 günlük :) daha erken olmadığı için pişmanım. Çok güzel bir hayat bekliyor ikisini de inşallah . Bir çocuğa verilebilecek en güzel hediye bir kardeş , hemde yaşı ona yakın olacak bir kardeş .Selamm
1 oglum var 7 aylik.
Bu aralar acaba 2 ci bebiste mi gelse ikisi bir arada buyuyup ilerde sil bastan yasamamak icin dusunuyorum oyle deli gibi..
Suan zaten calismiyorum bi sure calismam ama ilerde calismayi dusunuyorum tekrar bebegimi biraz buyutup oyle ..
2 cocuk arka arka olan varmi acaba aranizda zor mu ?
Veya olmayip yas farkiyla aralarinda olan pisman mi
Bi kardeşinin olmasını niye çocukluğunu yaşamamak olarak algılıyorsunuz anlamadım . Oğlum bana çok bağlıdır , fakat yanında Bi arkadaşı varsa saatlerce oynar beni hiç aramaz , daha iki yaşında bu arada .Katılıyorum gercekten
Hamileyken de emzirebilirŞu an emzirmiyo musunuz? Eğer emiyosa 2.ye gebe kaldığınızda emziremiyosunuz malum. Gerisi size kalmış kendinize güveniyosanız ve huzurlu bi evliliğiniz varsa doğurun bence de
Tabi dogrudur. Ama bence Allah bilir ama 2 cocuk arasi en ideal 4 yas olmali diye dusunuyorum. Konu sahibi 7 aylik bebegi oldugunu soyluyor. Daha ic organlari bile yara olabilir.. ben göze alamadım çok az yas farkini acikcasi. Biri kucuk zaten tam ilgili bebegi.. digeri olunca her ikisine yetismek anneyi yipratio. Cevremde örnekleri var. HeEe yetistirip yaparim ederim diyorsanız bu da kisisel tercihtirBi kardeşinin olmasını niye çocukluğunu yaşamamak olarak algılıyorsunuz anlamadım . Oğlum bana çok bağlıdır , fakat yanında Bi arkadaşı varsa saatlerce oynar beni hiç aramaz , daha iki yaşında bu arada .
Ben ona yetemem ki, emin olun kardeşi olmazsa onu tvye tablete teslim etmek zorunda kalacaksınız ilerde .
Ayrıca kardeşi olursa duygularını dengelemeyi öğrenir , niye herşey ona ait olsun ? Niye tüm dünya etrafında dönsün?
Çocukların dünyalarının ilgi alanlarının farklılaşmaması adına yakın yaş demekte ısrarlıyım :)Tabi dogrudur. Ama bence Allah bilir ama 2 cocuk arasi en ideal 4 yas olmali diye dusunuyorum. Konu sahibi 7 aylik bebegi oldugunu soyluyor. Daha ic organlari bile yara olabilir.. ben göze alamadım çok az yas farkini acikcasi. Biri kucuk zaten tam ilgili bebegi.. digeri olunca her ikisine yetismek anneyi yipratio. Cevremde örnekleri var. HeEe yetistirip yaparim ederim diyorsanız bu da kisisel tercihtir
Masallah çok guzel.. Ev isleri de var evet. Cesaretiniz harika.Çocukların dünyalarının ilgi alanlarının farklılaşmaması adına yakın yaş demekte ısrarlıyım :)
Biri 2 yaşında biri 20 günlük iki evladım var . 2 yaşındaki oğluma ilgim hiç azalmadı , ev işlerine ilgim azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?