- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi antalyali077
-
5 hafta 6 gün gibi bir şey bugün drnin söylediğine göre. Senin kaç dediBir gün beklemek bile o kadar zor geliyor ki biran evvel kalbimiz sükunet bulsun istiyorum.
Birde size kaç haftalık dedi doktorunuz ?
İnşallah canım haber ver mutlakaben onu sormadım ki o yüzden sizinle aşağı yukarı aynı olduğumuz için size sorayım dedim.
Perşembe günü net öğrenirim inşallah
Hayır çok acele ediyorsun 9. günü falan test bak eğer 5. gün embriyosuysa. Tabi kan testiMerhaba herkese, ben de 23 ağustosta ilk transferimi oldum, 27sinde de 2 tane gonapeptyl vuruldum. Test yapmıcam desem de bugün bi bakayım dedim erken gebelikle ve hafif bir 2.çizgi çıktı. Tabi gonapeptylden de olabiliyormuş. 4ünde kan testine kadar öğrenemez miyiz yanii
Kaçıncı gün embryoben yapmadım yapmak istemiyorum ama yarın kendimi tutamayabilirim 7. gün olacak çünkü erken gebelik testiyle çıkabilir varsa
Benim 5. gün embriyosu 9. gün kanda öğrendim pozitifiKaçıncı gün embryo
Ya be güzel bir haber sağlıkla kucağnıza alın inşallaj rabbim bize d nasip etsinBenim 5. gün embriyosu 9. gün kanda öğrendim pozitifi
İnşalllahhYa be güzel bir haber sağlıkla kucağnıza alın inşallaj rabbim bize d nasip etsin
Ben duydum kalp atışını ama normale göre kesem küçükmüş inş bi problem olmazKalp atışını duydunuz mu ? Kontrole gittiniz mi acaba ?
Naptın canımBir şey olmaz Allah’ın izniyle
çok sevindim her şey yolunda olsun
Kalp atışı be durumdaBu gün randevum vardı troid değerlerim yüksek çıkmış o yüzden endokrin bölümüne yönlendirdi.
Sen ne yaptın gittin mi hiç doktora?Naptın canım
Naptın canım
Ben gittim canım bugün sorun gözükmüyor sen kalp atışını duyabildin miSen ne yaptın gittin mi hiç doktora?
Canım çok sevindim bi sorun olmadan atlatalım şu süreçleri artıkkkBende 4 Ağustos da 5 gün iki tane transfer oldum çok şükür hamileyim iki gün önce kanamam oldu gece 4 buçukta fazla oldu ama kanamam korkarak doktora gittim çok şükür normal bir kanama mis böylece miniğimin kalp atışını da duydum normalde bu salı duyucaktim Rabbim bu zor yolda herkesin yardımcısı olsun
Amin amin inşallahCanım çok sevindim bi sorun olmadan atlatalım şu süreçleri artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?