- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi antalyali077
-
Canım sen 1030 da mi gördün benim doktor cuma çağırdı garanti olsun diye mi bilemedim bide sen vajinal ultrasonda mu gördünE sen pazarteside görebilirsin.benden önce gorucen derken benim 20.gunde 1030du değerim senin maşallah 16gunde bulmuş o sayıları.ben bugün gördüm sen 20.gune gelmeden görürsün
Çarşamba günü 1030du hadi smd olsun 1500 belki okdarda yoktur bilmiyorum onu.evet vajinal ultrosonda gördüCanım sen 1030 da mi gördün benim doktor cuma çağırdı garanti olsun diye mi bilemedim bide sen vajinal ultrasonda mu gördün
Vajinalde erken görülüyor zaten benim karından bakacak muhtemelen ondan geç verdi şunun şurasında 6 gün kaldı canım beklerimÇarşamba günü 1030du hadi smd olsun 1500 belki okdarda yoktur bilmiyorum onu.evet vajinal ultrosonda gördü
Vajinalde erken görülüyor zaten benim karından bakacak muhtemelen ondan geç verdi şunun şurasında 6 gün kaldı canım beklerim
Masallah
Kızlar son durumlar neBeni de perşembe günü ultrasona çağırdılar.
Keseyı gormustum ğersembe ama ıcınde yok sacı oluyormus ondan bahsetmedı doktor sonradan duydum o ne oldu bilmiyorum bakalım salı bir daha cagırdı kontrol muayene var ucretsız gel bı bakalım kese gelısmıs mı dedıKızlar son durumlar ne
Ben de dün kontrole gittim çok şükür keseyi gördük ancak vajinal muayene etti.Kızlar son durumlar ne
Sacı oluyormuş derken onu anlamadımKeseyı gormustum ğersembe ama ıcınde yok sacı oluyormus ondan bahsetmedı doktor sonradan duydum o ne oldu bilmiyorum bakalım salı bir daha cagırdı kontrol muayene var ucretsız gel bı bakalım kese gelısmıs mı dedı
Ben de haftaya ctesi gideceğim kalp atışı için hadi inşallah keseyi bugün gördümBen de dün kontrole gittim çok şükür keseyi gördük ancak vajinal muayene etti.
Tekrar haftaya perşembe günü kontrole gideceğim gelişimini takip edeceğiz.
Yolk sac dıye bir sey varmıs ıcı dolu olduguna işaretmiş millet keseyi gorurken onu da soyluypmus doktorSacı oluyormuş derken onu anlamadım
Size karından mı baktılar ?Ben de haftaya ctesi gideceğim kalp atışı için hadi inşallah keseyi bugün gördüm
Yolk sac dıye bir sey varmıs ıcı dolu olduguna işaretmiş millet keseyi gorurken onu da soyluypmus doktor
Sana söyledi mi yolk falan bana hiç söylemedi.Size karından mı baktılar ?
Benım karından baktı hıc oyle bisi demedi ben de burda okudum bilmiyordum daha önceSana söyledi mi yolk falan bana hiç söylemedi.
Vajinal baktı canım sizin?
Bana da vajinal bakıldı öyle bir şey demedi diye hatırlıyorum.
zaten bilgim de yoktu
Kalp atışı için ne zamana gün verildi benim cuma veya ctesi gel dediBana da vajinal bakıldı öyle bir şey demedi diye hatırlıyorum.
zaten bilgim de yoktu
Bana da cuma veya ctesi dedi kolaylık olsun diye cumartesi diye düşündüm ama cuma mı gitsem iş yerinden izin alıpPerşembe günü gideceğim inşallah duyarımçok heyecanlıyım sanki günler geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?