2. Ameliyat yine hüsran fotolu

Mervegediz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
147
33
13
Kızlar ben ilk ameliyattan 1 senden sonra eğrilik şikayetiyle tekrar ameliyat oldum sonuca bakar mısınız böyle bi saçmalık olamaz eski burnumu arıyorm resmen. Şuan 6. Ay biticek yorumlarınızı bekliyorum

Ayrıca tam anlamıyla foto çekemiyorm yüzüm gözükmemesi için bundan daha beter bir görüntü var hatta dikiş izlerimde bir okadar berbat :(

ay canım ya :KK61:

çok çok geçmiş olsun. çok özür dilerim ama gerçekten burun eğri hala. daha doğrusu sanırım burun ucun düşmüş. benimki de düştü ve aynı şekilde burun ucu sağa kaydı ama çok belli olmuyor.

kime ameliyat oldun? yine de telaş yapma. 1 yıl da ancak oturuyor biliyorsun.

ay canım ya :KK61:

çok çok geçmiş olsun. çok özür dilerim ama gerçekten burun eğri hala. daha doğrusu sanırım burun ucun düşmüş. benimki de düştü ve aynı şekilde burun ucu sağa kaydı ama çok belli olmuyor.

kime ameliyat oldun? yine de telaş yapma. 1 yıl da ancak oturuyor biliyorsun.
Sağol canım benim Can Kopal'a yaptırdım ve 2.si daha beter Oldu çektiğim acı ve eziyette aynı şekilde psikolojim bozuldu inanki indikçe sislikler daha da belli oluyor gibi yandan okadar düşük dururuyor ki gülünce dudağıma kadar geliyor resmen lafta ameliyat olduk iştee.. Senin belli olmaması iyi benimkini herkes farkediyor çok üzülüyorm

Sağol canım benim Can Kopal'a yaptırdım ve 2.si daha beter Oldu çektiğim acı ve eziyette aynı şekilde psikolojim bozuldu inanki indikçe sislikler daha da belli oluyor gibi yandan okadar düşük dururuyor ki gülünce dudağıma kadar geliyor resmen lafta ameliyat olduk iştee.. Senin belli olmaması iyi benimkini herkes farkediyor çok üzülüyorm

ya var ya şöyle doktolar nasıl paralarını hak ettiklerini düşünüyorlar :KK11:

peki doktora gittin mi? cidden yapamamış çok özür dilerim ama :cry:

ya var ya şöyle doktolar nasıl paralarını hak ettiklerini düşünüyorlar :KK11:

peki doktora gittin mi? cidden yapamamış çok özür dilerim ama :cry:
Dokto zaten ilgisiz sürekli bi geçiştirme akılsız olan benim aslında ilk kötü yaptığı bir burnu 2.de düzeltebileceğine inandım yazıklar olsun zaten aldığı parayı bir kenara bıraktım yaşadığım sıkıntıların üzüntülein hesabını nasıl vericek acaba

Dokto zaten ilgisiz sürekli bi geçiştirme akılsız olan benim aslında ilk kötü yaptığı bir burnu 2.de düzeltebileceğine inandım yazıklar olsun zaten aldığı parayı bir kenara bıraktım yaşadığım sıkıntıların üzüntülein hesabını nasıl vericek acaba

ha sen 2. kez yine aynı doktora oldun. üstelik bi de senden para mı aldı!? :KK20:
tüh arkadaşım kolay mı tabi onca ağrı sızı bi de mutsuzluk. çok geçmil olsun tekrar.

ha sen 2. kez yine aynı doktora oldun. üstelik bi de senden para mı aldı!? :KK20:
tüh arkadaşım kolay mı tabi onca ağrı sızı bi de mutsuzluk. çok geçmil olsun tekrar.
Evet canım düzelticem çok kolay basiy dedi onu da zaten zar zor tamam dedi hastane parası aldı 2.den çok teşekkğr ederim çok ama çok mutsuzum :( yüzümün ortası koca yamuk bir burun. Sana da geçmiş olsun tekrardan canım

Evet canım düzelticem çok kolay basiy dedi onu da zaten zar zor tamam dedi hastane parası aldı 2.den çok teşekkğr ederim çok ama çok mutsuzum :KK43: yüzümün ortası koca yamuk bir burun. Sana da geçmiş olsun tekrardan canım

sağ ol arkadaşım. bence bir kaç yıl hiç ama hiç bir şey yapma burnuna. minimum 2 yıl bekle sonrasında yaptır bir kez daha düşünürsen.

ilk ameliyattan 6 ay sonra burun ameliyatı yapmak gerçekten çok mantıksızmış. benim 1 yıl 3 ay oldu hala daha yeni sorunlar çıkıyor ortaya. en temizi 2 yıla yakın beklemek bence. nasıl lanet bir şeyse ancak oturuyor. üzülme sen de. her şeyin çaresi var.

sağ ol arkadaşım. bence bir kaç yıl hiç ama hiç bir şey yapma burnuna. minimum 2 yıl bekle sonrasında yaptır bir kez daha düşünürsen.

ilk ameliyattan 6 ay sonra burun ameliyatı yapmak gerçekten çok mantıksızmış. benim 1 yıl 3 ay oldu hala daha yeni sorunlar çıkıyor ortaya. en temizi 2 yıla yakın beklemek bence. nasıl lanet bir şeyse ancak oturuyor. üzülme sen de. her şeyin çaresi var.
Bende öyle düşünüyorum artık korkuyorum 2. Ameliyatımı 1 sene 4 ay sonra yaptırmştm bende. Yine bekliyicem artık keşke birden düzeliverse :KK14:içten de sıkıntılı ama yaralar vr şişlikler var :KK14:

Kızlar ben ilk ameliyattan 1 senden sonra eğrilik şikayetiyle tekrar ameliyat oldum sonuca bakar mısınız böyle bi saçmalık olamaz eski burnumu arıyorm resmen. Şuan 6. Ay biticek yorumlarınızı bekliyorum
Maalesef benimde ikinci ameliyatım durum hüsran tümsek oluştu bitürlü gitmiyo 2.5 ay oldu hiç mutlu değilim

Bunun hukuki bi yaptırımı yok mu acaba?? Yaptığı kötü operasyonun yanlış olduğu raporlanip mahkemeye verilemez mi acaba para pul neyse de psikolojik boyutu var bide bunun

Back
X