2. Ameliyatm da oldum Arkadalar

arkadaslar acaba benım gıbı olan varmı burnu boyle şişlikten egrı duran saga kayık duran nolur bı haber beklıyorum bu durumda olup gecıren yazarsa sevınırım

cnm bu kadar inceleme allah aşkına altından da resim çekmeyiver ben hiç çekmedim alttan belki bnm de yamuktu ilk zamanlarda alttan bakınca ama ben bilmiyorum diyeceğim şu ki bu kadar kurcalama gelişine bırak cnm zamanla şişliklerin geçtikçe düzelecektir..

cnm seninki gibi degil belki ama ben üstten yada alttan burnuma bakınca yada fotosunu cekince ucu sola dogru kayık cıkıyor, sag burun deligim de digerinden biraz daha büyük, sag taraftan doktor calıstıgı icin sislikten dolayı oldugunu düsünüyorum ben, seninki cok zor bir ameliyattı sendeki cok normal diye düsünüyorum, zamn gecsin bi bakalım o zmn belli olur ne oldugu

evet bıraz zaman gecsın paylasacam resımlerı ılk gunler egrılık önden cok barız bellı oluyodu ama suan okadar degıl gıtgıde duzelecek heralde oyle umuyorum ama halen resımlerıme bakıyorum burnumun sol tarafı yayaık sag tarafı dar duruyor allahım sabır ver bana

arkadaslar acaba benım gıbı olan varmı burnu boyle şişlikten egrı duran saga kayık duran nolur bı haber beklıyorum bu durumda olup gecıren yazarsa sevınırım

güzelim benim burnum da eğri duruor. sol taraf daha şiş. sağa kayık görünüyor. şişlikleri inince anlaşılır. ben de sabrediyorum. alttan bakınca daha belli bendeki. önden de biraz belli. görecez canım sonuçta bıçak altına yattık , zınk diye düzelmez yani. sabredelim bebeğim sıkma canını. :1hug:

ay canım benım içim oyle bı rahatladı anlatamam aynen benımkıde senın gıbı sol şiş sağa kayık duruyor alttan daha cok bellı önden egrılık daha az bellı canım benım ıkı ay olacak senın ne zamandı amelıyatın ay aynı benım gıbı ya işallah ıner ya doktorumda superdı ne bılım ısallah duzelır

adanaadana canım ben 1 ağustosta oldum. bugün tam 2 hafta oldu. doktor 2 ay sonra falan bakalım diyor. bakıcaz artık. olmuyosa olmuyo napim be kendimimi kesicem. pişman oldum gibi zaten. sürekli dikkat etmem gerekio burnuma , yok biri koluyla değecek, yanlışklıkla bişi çarpıcak burnuma , ay ellemeyin, öperken dikkat edn ya da öpmeyin vb. sinirlerim bozuluyo artık. bebeğim yaptık bi kere , o yüsden sal gitsin canım takma , düzelir diye düşünüorum, moralini bozma .

canım bende de burnumun kenarında ayrıca kıymık kalmış. yani kemik parçası sertçe elime gelio. inan işman oldum. zaten özel hayatım berbattı bi değişiklik bir yenilik istyordum herşey berbat oldu. çok kötüyüm adana

merhaba adanaadana
sana güzel bir haberim var, dün benmde kontrolüüm vardı naci çelike ameliyt oldm bende.şişliklerin ne zamn inceğini faln soruyrdm bna yurtdşndan gelen bir hastsının resmlerini göstredi.ameliyat öncessinde burnu alttan çekilen resmlerde baya bi yamuk duruyrdu.ameliyattan 2 hafta sonra çekilen resmlernde de yamuktu ama iilk haline göre daha iyiydi.bu kız yurtdşnda yaşadğı için 1,5 sene sonra gelmiş göstremeye burnunu.inanılmayack şekilde dümdüz olmş en ufak bir yamuluk bile yoktu burnunda.şişleride inmiş çok güzel olmştu yani.o resmi igörünce aklıma sen geldn seninle paylaşmak istedm.o yüzden bence sıkma hiç canını sabret demekki biir biildikleri var doktrların.düzelcek diyorsa düzelir :))

ay canım agzından bal damlıyor ya ben ıkıncı amelıyatım ya ondan korkuyorum inmicek felan dıe ılkındede dr ıner demıstı cunku ınmedı burnum yamuk yumuk olmustu resmen gercekten zor bır amelıyat gecırdım heralde hala farkedılır egrılık var ama doktorum bekle sabret geceecek dıo adananın en ıyı doktorlarından bırı zaten ona guvenıyorum sabırla beklıyorum ıkı aylık amelıyatım daha

çok sevindim pınarın yazdıklarına,adana umudunu kaybetme bak görüyorsun düzelme ihtimali ne kadar yüksek seninde sabrının sonu selamet :)

ınş istediğin gibi olur hersey cnm bende sevindim valla pınarın yazdıklarına.. Ben ameliyat öncesi kötü olur mu acaba diye korktuğum için sormuştum doktoruma o da benim yaptığım kötü bir burnun piyasada olması hoşuma gitmez herkes sorucak kim yaptı diye sen de benim adımı vericeksin böyle olsun istermiyim sence demişti...Bi de bu acıdan yaklaş adananın en iyi doktoru diyosun böyle bi duruma asla izin vermez zamanla eminim eğrilik filan kalmayacak...Pozitif düşün ki daha cabuk iyileş görüceksin hersey daha güzel olucak canımm

kızlar gıtgıde bir duzelme var burnumda gercekten sasırıyorum bugun doktor kontrolum vardı doktorum herseyın cok ıyı gıttıgını zor bır amelıyat gecırdıgımı ve en az 6 ay kadar sabredıp sonucu gormemı ıstedı okadar mutluyumkı burnumda milim hata olmadıgını soyledı gercekten doktorum super ya bılıodum ben dogru tercıh yaptıgımı gercekten mutluyum ya hersey guzel olacak inşallah resımlerı ozaman paylasırım sızlerle

Back
X