2. Ameliyatm da oldum Arkadalar

adanaadana bu senin ikinci ameliyatın daha tecrübelisin bizim bir sey dememize ihtiyacın yok ama yine de diyecegim su ki biliyorsun ki bu ameliyat sabır isi ve senin burnun cok problemliydi doktor baya ugrasmıs olmalı tek taraftan calıstıysa da ki genelde doktorlar sagdan calısıyor orası cok sismistir sıcakların da etkisi var malum iyice sisiyor insan, daha cok yeni biliyorsun bekle bakalm
dosyayı da iki üc resmi albume yüklemeyi deneme, önce albumu ac resim koyma, sonra tek tek ayrı ayrı resmi yükle, bir de dosyaları JPEG formatında yap baska formatsa ondan kabul etmiyor olabilir, onu da resmi paintte acıp farklı kaydet diyip dosya türünü ordan degistirerek yapabilirsin

cnm baktım şimdi çok şiş burnun bi delikten işlem yapıldığı için ben bi delik öyle görünüyor o düzelir bence

canım baktım ama pek hoşuma gitmedi ya üzülmeni istemem ama mafoldumben eğrilik gözle görülür bir şekilde ortada şişliklerden dolayımı böyle acaba? doktorun geçer dedimi ne söyledi bu konu hakkında CADIARZU

ama canım benım ıkı delıkdede kenralarda daralatma oldu iz var yane 6 ayda gecer dedı hatta doktor yandan felan guzel ama işte önden ve alttan bakınca barız bı sekılde saga kayık

adanaadana bende simdi baktım cnm baya egrilik var gercektende ama senin burnun anladıgım kadarıyla cok zor ve sorunlu bir burundu cok fazla da islem gördü sanırım, o düsünülünce baya toparlanmıs burnun galiba, ayrıca o kadar isleme burnunun sis olması normaldir diye düsünüyorum, bizim bile bu kadar sisse senin normal olmalı, doktorun da gececek diyormus bir bildigi vardır heralde, bekleyip görmekten baska care yok ama üzülme sakın sıkma canını eski halini düsün ne kadar düzeldi burnun demekki düzelebilirmis yanii

aslında sislik egrilik fln olmasa baya güzel olacak, beklemekten baska care yok gercektende bekleyip görecegiz insallah doktorun dedigi gibi düzelir ama düzelmeyecek bir seye düzelecek demez heralde

ya adam adananın önde gelen ısımlerınden bu işte umarım boyle bır hata yapmaz yaparsada benım sansım heralde bı 3. amelıyatıda artık goze alamam yeter valla canımdan bezdım nedır bu burnumdan cektıgım yıllardır bı turlu rahat edemedım soyle ..ya suanda cok kotu durmuyo ben cok ıncelıyorum ya belkıde ondandır dr 6 ayda anca oturu burnun dedı bakalım gorecem inşallah o gunlerı

ben fotoları göremıyorum ben de serkan sayılkanı dusunuyordum vazgectım simdi AHMET CEMıL DALAY HAKKINDA FıKRı OLAN VARMI ÇOK ARASTIRDIM BISEY BULAMADIM

canım serkan sayılıkan gercekten cok ıyı bır doktor bak benım daha 2 ay olmadı belkı ınecek doktorumun dedıgı gıbı dr ınecek sabret dıo benım burnum sorunluydu cunku nefes olayım bıle yoktu burnum cokmustu bertbat durumdaydı su durumu bıle cok ıyı yane ama bu egrılıgın gececegıne ınanıyorum ınanmak ıstıyorum artık ne deyım sabredecem

arkadaslar acaba benım gıbı olan varmı burnu boyle şişlikten egrı duran saga kayık duran nolur bı haber beklıyorum bu durumda olup gecıren yazarsa sevınırım

arkadaslar acaba benım gıbı olan varmı burnu boyle şişlikten egrı duran saga kayık duran nolur bı haber beklıyorum bu durumda olup gecıren yazarsa sevınırım

canım öyle bir yazmışsın ki :çok üzgünüm: valla ben varım merak etme düzeliyor benimki düzeldi demeyi bile istedim senağlama
nolur bukadar umutsuz olma zaten çok güzelsin biliyorum bunlar yetmiyor insanın kendini iyi hissetmesine ama elimden başka bişey gelmiyor :gitme:
birde keşke ikinci ameliyatını adanada değilde istanbulda olma şansın olsaydı yani istanbulda ameliyat tecrübesi fazla doktorlar var,her tüelü burunu görüyorlar ama tabi imkanın varmıydı yokmuydu :teselli: umarım sonunda aynalara baktıkça gülümsediğin bir burun çıkar ortaya :1hug:

Back
X