2 ay içinde bambaşka biri

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.153
333
123
Arkadaşlar benim acil bir şekilde 2 ay içinde tam 10 15 kilo vermem lazım
Doğumdan sonra 15 kilo aldım
1 senedir kendime ne bakım.ne bişey aldım
Hiç bir şey içimden gelmiyor diyet yapıyorum akşama unutuyorum diyetisyene gittim 3 gün sonra pes ettim.
Maddi manevi çöküntü oldu.kendimi hep çikolata yerken buluyorum niye öyleyim çocukluktan beri tatlıya çok düşkünüm bu yasima kadar da hiç kilo problemi olmadı
Hatta gayet fittim o tatlılara rağmen
Bir türlü veremiyorum
Mesela diyelim o gün gayet rahat geçti diyetim akşama içimden bir ses şöyle diyor;himmm demekki kendini tutabiliyorsun o halde bu günde tatlı ye evet kafamda bu ses var kim bu ses nedir
Teşekürler :KK45:

Hiç bir şey içimden gelmiyor diyet yapıyorum akşama unutuyorum diyetisyene gittim 3 gün sonra pes ettim.
Maddi manevi çöküntü oldu.kendimi hep çikolata yerken buluyorum niye öyleyim çocukluktan beri tatlıya çok düşkünüm bu yasima kadar da hiç kilo problemi olmadı
Bir türlü veremiyorum
Mesela diyelim o gün gayet rahat geçti diyetim akşama içimden bir ses şöyle diyor;himmm demekki kendini tutabiliyorsun o halde bu günde tatlı ye evet kafamda bu ses var kim bu ses nedir
Baska bir diyetisyene daha gidin, size uygun bir diyet programi yazacaktir.
Oncesinde seker yuklemesi yaptirin ama, insulin direnciniz olabilir. Varsa ilac kullanirsiniz, hem tatli ihtiyaciniz gecer hem de zayiflarsiniz

Baska bir diyetisyene daha gidin, size uygun bir diyet programi yazacaktir.
Oncesinde seker yuklemesi yaptirin ama, insulin direnciniz olabilir. Varsa ilac kullanirsiniz, hem tatli ihtiyaciniz gecer hem de zayiflarsiniz
Merhaba herşeye bakıldı şekerim normal insülin de normal çıktı başka diyetisyen düşünüyorum ama bilemiyorum

o halde bu günde tatlı ye evet kafamda bu ses var kim bu ses nedir
O sesi alıp karsınıza konusun deyin ki; derhal BURDAN DEFOL GİT..Ben fimfit olacagim pis ses!
Diyetisyen ile kg vermek cok sıkıcı geliyor bana ya.Biraktiktan sonra yeniden almayan kisi görmedim acıkcası.Aralıklı oruc denemelisiniz.Bahsettiginiz süre icin sizi bayagi bir istikrara sokabilir bu diyet.

O sesi alıp karsınıza konusun deyin ki; derhal BURDAN DEFOL GİT..Ben fimfit olacagim pis ses!
Diyetisyen ile kg vermek cok sıkıcı geliyor bana ya.Biraktiktan sonra yeniden almayan kisi görmedim acıkcası.Aralıklı oruc denemelisiniz.Bahsettiginiz süre icin sizi bayagi bir istikrara sokabilir bu diyet.
Ahahhaha diyorum ama sanki inadına daha da yankı yapıyor gibi:)
Aralıklı oruç deneyeceğim teşekkürler

Aralık oruc yapın bence, tatlıyı da yersiniz hem ödül olarak. Ben oyle yaptım. Mesela aksam 6 dan sonra hiç bisey yemegim ama sabah kahvaltısını mesela 12de normal yapıp kahvemle Bi tane bakla gömdüm. Sonra yine aç. Aksam da protein agırlıklı yiyip bıraktım. Bazen sabahları pizza yedim. Bunun gibi.

Merhaba evde eliptik bisiklet var aslında yapıyorum çok düzenli olmasa da ama o spora karşılık akşamına ben pizza gömüyorum
Bunların önüne geçmek için ben de en sonunda sipariş verilen uygulamaları sileceğim. Market, yemek vs. her şeyi internetten sipariş ediyoruz bu da çok kolaylık oluyor bizim için ve evde yapmaya üşeneceğim fast food,tatlı vs. sipariş ederek hemen ulaşabiliyorum. Bence deneyin nereden pizza vs. alıyorsanız o uygulama,telefon vs. ile bir engel koyun aranıza.

Ev dışında yapın evde disiplin zor. Bir yere yazılın

Aralık oruc yapın bence, tatlıyı da yersiniz hem ödül olarak. Ben oyle yaptım. Mesela aksam 6 dan sonra hiç bisey yemegim ama sabah kahvaltısını mesela 12de normal yapıp kahvemle Bi tane bakla gömdüm. Sonra yine aç. Aksam da protein agırlıklı yiyip bıraktım. Bazen sabahları pizza yedim. Bunun gibi.
Evet mantıklı gibi teşekkürler

Bir türlü veremiyorum

Kendini tok tutmak ve yeterli vitamini almak için solgar markasının mix diye geçen vitaminleri var onlardan kullanabilirsin. Birde ağırlıkla çorbayla beslenip, günde 2 litre su içersen aylık 5 kiloya yakın verebilirsin. Boğazı durdurmadan kilo verilmiyor :(

Bunların önüne geçmek için ben de en sonunda sipariş verilen uygulamaları sileceğim. Market, yemek vs. her şeyi internetten sipariş ediyoruz bu da çok kolaylık oluyor bizim için ve evde yapmaya üşeneceğim fast food,tatlı vs. sipariş ederek hemen ulaşabiliyorum. Bence deneyin nereden pizza vs. alıyorsanız o uygulama,telefon vs. ile bir engel koyun aranıza.
Bu da mantıklı teşekürler denecegim bunu

Kendini tok tutmak ve yeterli vitamini almak için solgar markasının mix diye geçen vitaminleri var onlardan kullanabilirsin. Birde ağırlıkla çorbayla beslenip, günde 2 litre su içersen aylık 5 kiloya yakın verebilirsin. Boğazı durdurmadan kilo verilmiyor :KK43:
Emziridgim için hiç öyle takviye ilaçları düşünmedim açıkçası.
Şu tatlıyı kesmeden akşam hiç değilse günü çorba ile bitirsem herşey değişecek amma işte

Back
X