2 ay önceki tartışma yüzünden ayrılmak?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
31
Arkadaşlar 1 yıllık sevgilimle 2 ay önce sorunlar yaşayıp ayrıldık. Beni kıracak bir söz söyledi. Gerçekten çok kırıldım. Ancak özür dilemek yerine aynı sözü soylemekte ısrar etti ve bunda bir şey olmadığını söyledi. O soz ona gore normal yani. Bana göre değil kırıldım desem de ayni sozu ama oyle napayim diye tekrarlayinca tamam kapat konuyu dedim. Israrla ayni konuya devam etti ve en sonunda ben de patladim sinirlendim ve kavga büyüdü ben de ona ağır bir söz söyledim. Onun hakaret olarak algıladığım sozune karşı hakaret. Karşılıklı hakaret oldu yani. ayrıldık. Neyse bir sure ayri kaldik sonra ikimiz de özür diledik ve barıştık. Ben ilk adımı attim yine de. 2 ay gecti aradan aramiz gayet iyiydi ariyor muhabbet gırgır seni seviyorumlar askim canimlar. bir sure sonra pat bu basladi arayip sormamalara. Sonra telefonlar kapalı. Telefon bozuk dedi. Whatsappa face e giryorsun nasil is dedim. bir ara hastalanmis onu bahane etti. Falan epey oyaladi boyle. 2 ay kadar bir sıcak bir uzak. bir ariyo bir aramiyo hep sordum neyin var hep bir sey yok dedi hastalik ders iş vs bahane etti. En sonunda dun patladım. Her ne varsa soyluyorsun djye. Yine ayni seyler iyice uzattim birakmicam soyleyene kadar dedim uzulursun kapatalim ben kendi icimde cozcem dedi. 2 aydir cozseydin ozamab dedim en sonunda anlattirdim. 2 ay önceki bu kavglari soyledi gelecek korkum var dedi. Iste kpss yi kazanamazsam atanamazsam bana kizcan dedi emek goster kizmam dedim. Sonra O hakaretleri soyledi sen de ettin özür dileyip barismistik dedim bunca zaman niye kactin soylemedin dedim hastasin diye teyzen öldü hem hem de hastaydin ondan dedi o an koptu ipler bende bana sakın ama sakin acima hayatınin hatasini yaptin dedim yani aylardir bana seni seviyorum derken icinden gelmeden diyodun sirf hastayim diye acidigin icin dedim hayır icimden geliyordu dedi ama cok kırıldım bu soze ve ayrıldim... Ve hic cabalamad dort gozle bekler gibi. Fikirlerinize ihtiyacim var. Baska bir sebep var bence. Ne olabilir sizce

Kafası karışık kendine güveni yok bu da bahanes, olmuş.Bence hiç ama hiç üsteleme.Üstüne düşersen geri kaçar.Bırak olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.

bitmiş bu iş olmamalı

Kafası karışık kendine güveni yok bu da bahanes, olmuş.Bence hiç ama hiç üsteleme.Üstüne düşersen geri kaçar.Bırak olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.

Bıraktım zaten her yerden sildim. O da fotolari silmis hemen ilişki durumunu falan hep kaldırdım hic de mesaj atmadim aramadim. O da ayni sekilde

İyi de güzel kardeşim bu adam seni resmen sömürüyordu zaten.
Kurtulduğun için şükür namazı kılsan yeridir hani..

Peki sebep ne sence? Ben kendimde hata göremiyorum. Yani varsa da gecmisteki seyi bugune tasimasi garp geldi ozaman ayrilsaydi ta ozaman onca zaman benle olmasaydi
başkasını bulmuştur.seni de bu surede yedekte tutuyordur.ayrıca derin bir ask ve begenme de yokmus

İyi de güzel kardeşim bu adam seni resmen sömürüyordu zaten.
Kurtulduğun için şükür namazı kılsan yeridir hani..
bunu okuyunca merak ettim esik konulara bakıp canım boşver gerçekten sözlün mü seviglin mi neyse adam değil kız arkadaşının parasında arabasında gözü olandan koca olmaz zaten bide 2 ay sallamış seni, saygısı olsa böyle yapmazdı

cocuga kpss yi kazanamassan boyle boyle olur diye baskimi kuruyordun ? onca hakaretten sonra birlesip iliski de musmutlu olmak bencede zor olur. insan yeri geliyo anne babasinin bir sozunu omur boyu unutmuyor. demekki icerlemis cocuk .

Biraz zaman sonra boşta kalınca dönmek ister, kabul etmemelisiniz

cocuga kpss yi kazanamassan boyle boyle olur diye baskimi kuruyordun ? onca hakaretten sonra birlesip iliski de musmutlu olmak bencede zor olur. insan yeri geliyo anne babasinin bir sozunu omur boyu unutmuyor. demekki icerlemis cocuk .
Evet kpss degil de okulun bitmezse evlenemeyiz dedim. Bi de abim meslek sahibi olmadan evlenmenize izin vermem dedi dedim. Buna mecbur kaldım çünkü ders çalışmıyordu. 2 sene okulu uzamisti bidaha 3.ye uzadi. Aksama kadar uyuyordu ben uyandiriyorum isten çıkınca resmen bu tavırlarına cok kızıyordum oyuzden evlenmemiz için meslek sahibi olman lazim bi suru masraf sonuçta evlilik kolay değil dedim. İşin olmasi icin de okulu bitirmen lazim dedim 2 tane dersi veremiyor musun otursan calissan olur uyursan anca gezer tozarsan olmaz dedim. Gene gecemedi ama bu yil sıkı çalışıyordu oyuzden kızmıyordum yani sorun kalmasi değil calismamasiydi.bana bunu da dedi zaten strese giriyorum ben de dedim rahat ol.benim sana kizma sebebim caba gostermemendi simdi görüyorum cabani atanmak zorunda değilsin emek goster yeter benim icin caban onemli olmazsa nasip degildir uzulme dedim

hımm bu, aman yan cebimde dursun vakası!
belli ki hayatına birilerini almaya çalışıyor ama eldekinden de olmayım diye yavaş yavaş arayı açmaya çalışıyordu ama sana da tak etti. çok iyi yapmışsın. aslında en başında ilk adımı atarak hata yapmışsın da neyse nerden dönersen kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…