- 25 Ekim 2016
- 602
- 506
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal degil. Senin incinmende bi tuhaf.Denemedim diyemem..En ilk gunlerde bi iki defa ben denedim ona seksi birseyler giyinip cilve yapip yanasmayi.. ama yorgun oldugunu soyledi veya su haberler bitsinde tarzi cevaplar verdi .. bi iki defa boyle reddediliyormus gibi olunca bende incindim dogrusunu soylemek gerekirse arzulanmadigimi dusunmeye basladim ..kendimi cirkinmiyim yada bilmiyorum tuhaf bi hisse kapildim. bi dahada denemek istemiyorum o yuzden zaten.. onun neden bu kadar az istekli oldugunu anlamaya calisiyorum.. yani yeni evli bi adam esi ile haftada bi kere birlikte olmaya yetinirmibu normalmi bunu anlamaya calisiyorum![]()
Denemedim diyemem..En ilk gunlerde bi iki defa ben denedim ona seksi birseyler giyinip cilve yapip yanasmayi.. ama yorgun oldugunu soyledi veya su haberler bitsinde tarzi cevaplar verdi .. bi iki defa boyle reddediliyormus gibi olunca bende incindim dogrusunu soylemek gerekirse arzulanmadigimi dusunmeye basladim ..kendimi cirkinmiyim yada bilmiyorum tuhaf bi hisse kapildim. bi dahada denemek istemiyorum o yuzden zaten.. onun neden bu kadar az istekli oldugunu anlamaya calisiyorum.. yani yeni evli bi adam esi ile haftada bi kere birlikte olmaya yetinirmibu normalmi bunu anlamaya calisiyorum![]()
Evet lisanslı futbolcuGören de profesyonel futbolcu sanır![]()
gadınların yükü ağırNiye erkekler hazırlanmaya üşeniyormu yoksa hazıra konmak gibi bit lütuflarımı var..
Erkeklerin hassas noktalarına dokunup , canlandırmak lazım . Bel kısımları , boynu , göbekleri , göğüslerinin uçları , tabi ki öhö öhöö orayı anladınızdokun .Onu heyecanlandır . Uyursanız hemen adam seni heyecansız görecek ve istemeyecektir . Hiç istemiyor değil yani . Bir şeyler denemenin vakti geldi bence canım.
![]()
gadınların yükü ağır
gadınların vazifesi çetin![]()