2 aydir evliyim bu normalmi ? :(

Yorulmakla çok alakalı diye düşünüyorum, kocanın işi bedenen ya da manen yorucuysa normaldir. Ayrıca niye sen bekliyosun ki? Belki adam ilk günlerden kaynaklı seni üzmek yıpratmak istemiyo, sen adımını at.

Denemedim diyemem..En ilk gunlerde bi iki defa ben denedim ona seksi birseyler giyinip cilve yapip yanasmayi.. ama yorgun oldugunu soyledi veya su haberler bitsinde tarzi cevaplar verdi .. bi iki defa boyle reddediliyormus gibi olunca bende incindim dogrusunu soylemek gerekirse arzulanmadigimi dusunmeye basladim ..kendimi cirkinmiyim yada bilmiyorum tuhaf bi hisse kapildim. bi dahada denemek istemiyorum o yuzden zaten.. onun neden bu kadar az istekli oldugunu anlamaya calisiyorum.. yani yeni evli bi adam esi ile haftada bi kere birlikte olmaya yetinirmibu normalmi bunu anlamaya calisiyorum :KK43:
Normal degil. Senin incinmende bi tuhaf.

Ben olsam ne haberi ulan dogru yataga derim. Ne incinicem kendi icimde firtinalar koparicam. Kocam o benim be.

Denemedim diyemem..En ilk gunlerde bi iki defa ben denedim ona seksi birseyler giyinip cilve yapip yanasmayi.. ama yorgun oldugunu soyledi veya su haberler bitsinde tarzi cevaplar verdi .. bi iki defa boyle reddediliyormus gibi olunca bende incindim dogrusunu soylemek gerekirse arzulanmadigimi dusunmeye basladim ..kendimi cirkinmiyim yada bilmiyorum tuhaf bi hisse kapildim. bi dahada denemek istemiyorum o yuzden zaten.. onun neden bu kadar az istekli oldugunu anlamaya calisiyorum.. yani yeni evli bi adam esi ile haftada bi kere birlikte olmaya yetinirmibu normalmi bunu anlamaya calisiyorum :KK43:

bu durumun seninle hiçbir ilgisi yok, ne yazık ki böyle bir durum olunca biz kadınlar suçu kendimizde arıyoruz. benim eşimde de oldu bu sorun, gururum çok incindi ama dur durak bilmedimi istemekten bıkmadım yani, gurur yapılacak bir mevzu değil, iyice uzaklaşırsınız birbirinizden. canınız isteyince gidin yanaşın o an o istemiyorsa, espriye vurun ben istiyorum diye. bide haftada 1-2 normal bence, hayat temposunda insanın hali kalmıyor :KK53:

Bende evlenmeden önce her gün sabah akşam olacak sanıyordum. Ayy iyiki olmuyormuş öyleee. Normal yani anlayacağın ama sizin şu anormal geldi bana haberler bitsin nedir ya. O aksamda ajansı almayıversin

B baharesse

Hani diyorsun ya, ilk ilişkide biraz kasildim ittim onu, sonra on gun ara verdik diye. O on günden sonraki cinselliğiniz nasil? Sen ağrı, acı, rahatsızlık duyuyor musun yoksa bu bakımdan hiçbir sorun yok mu?

Hala az da olsa bi rahatsızlık hissediyorsan, esin o yüzden uzak duruyor olabilir. Canını yakmaktan korkabilir, bu his onun cinsel ilişki arzusunu da kesinlikle baskılar.

Son düzenleme:
Bence de normal...
Hatta cok cok normal bir eşiniz var. Çünkü İlk gece canın yanacak diye 10 gün beklemiş adam.
Buda size saygısını anlayışını gösterir.
Eğer siz istediğiniz de ilişki olmasını istiyorsanız doğru zamanda bunu belirtebilirsiniz.
Bide o işi yapalım diyip hazırlanmak saçma. Cilveleşin oynaşın devamı gelecektir.

Öte yandan ben de aynı dusunuyorum. Cinsellik de yemek gibi, uyku gibi kişiye gore değişen bi ihtiyaç. Yeni evlenen kişilerde özellikle ilk zamanlar istek fazla olsa da, zamanla fizyolojik saat dengini buluyor.

O yüzden genelleme yapmak da çok dogru değil. Hani haftda bir iki uç yeter, yok daha fazla olmalı falan.

Ama bildiğim bi şey var ki, cinsellik yasandikca işin keyif boyutu da fazlalastikca kesinlikle erkek ve kadın ilişkiyi daha çok istiyor.

zamanla degisir donem donem oluyo erkeklerde bu durum hava kosullari bile etkiliyo yani

Muhendis Bunny gozlerim ariyor ama libidolu banli heralde :deli: o cevap verirdi sana aslinda.

Bibibella Bibibella da yok o olsaydi keske cevabi verirdi. Banli heral dun havayi atiyodu pro uyeler yaziyo ohh siz fakirler begenmekle yetinin diye :dondurma:

Hayırdır, son zamanlarda bazılarınızı diğer bazılarınızın yorumlarını alıntılayıp üst perdeden mi desem alay eder gibi mi desem yorumlayıp kışkırtmak istermiş gibi bir hali var, cezalar, uyarılar az mı geliyor acep:KK59:
Silkelenin kendinize gelin, topik uyarılarını keser icraate geçerim üzülürsünüz.

Siz karşı taraftan mı sürekli bekliyorsunuz ?

Siz başlatın eğer sizi geri çeviriyorsa ozaman sorgulayın ne oluyor diye ...

Erkeklerin hassas noktalarına dokunup , canlandırmak lazım . Bel kısımları , boynu , göbekleri , göğüslerinin uçları , tabi ki öhö öhöö orayı anladınız :KK8:dokun .Onu heyecanlandır . Uyursanız hemen adam seni heyecansız görecek ve istemeyecektir . Hiç istemiyor değil yani . Bir şeyler denemenin vakti geldi bence canım. :KK31::rolleyes:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Back
X